skitit ner hela biljäveln

2011-01-31 / 23:05:40

Ja jo jag vet att det var ett tag sen jag uppdaterade men det har vart ganska fullt upp kan man säga :P.
Jag kan ju berätta att festen vart riktigt lyckad enligt mig själv, det var lugnt och alla såg ut å hadde trevligt sen vart det lite "tjafs" på kvällen/natten när dom flesta hade dragit sig hemmåt men det är ingenting jag tänker ta upp här i bloggen.
Lördag: Här kommer den liite mer händelserika dagen å jag säger absolut INTE att det var en bra dag men jag kan ju berätta ändå :P.
Åkte iväg runt 4 tiden hemifrån för att köra Dess till strömsund på nån fest hon skulle på, efter de att vi släppt av henne så drog jag å Sven vidare till kälom där hans mamma bor för att dra ut på tiden lite. Jag hade även tagit med Billy för jag tänkte att han skulle få träffa Svens mammas st bernhard, när vi kom fram så gick vi in för att prata lite först och efter en kort stund gick vi ut för att ta ut Billy å gissa vad han gjort?? Jo det ska jag berätta, han hade hoppat fram och (hör och äcklas) skitit ner hela biljäveln!! Dörrsidan sätet bältet osv osv! Tog ut hunden å det bara "rann" ur han :(, sen kom jag på varför!! Dagen innan hade han gjort "inbrott" i köket och vidare i soptunnan där det låg en skål med poppcorn och en massa andra delikatesser ;P hehe!
Hur som hellst så började jag på att torka ur skiten ur bilaset men det blåste så mycket att det inte gick att vara ute, vi stod ute i ca 5 min (om ens de) och när jag kom in så värkte och pulserade de i fingrarna för de gjorde så himla ont när de "tinade" upp!
Ja här tar inte historien slut om ni trodde de :P Vi bestämde oss för att skynda in till ö-sund för att låna en "Gör det själv hall" å rengöra bilen men då visade det sig att dom bara hade öppet i en halvtimme till och vi hade aldrig hunnit på den tiden så vi fortsatte mot krokvåg för att låna pappas garage. Svängde in på raggarn å köpte en massa massa rengöringsmedel och svängde mot krokvåg, det hade ju lukat bättre i bilen kan jag ju säga :P!
Vi kom till lillsjöhögen å där dog bilen!! VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ BILJÄÄÄVELN!!?????
Ringde till Anders så han fick komma och bogsera oss till krokvåg och där började jag på att rengöra, då ringer Dessan och ska hem.. Skickar pappa och Sven, Anders tog Audin å for hem å då gick hans bil sönder också men han kunde köra den hem som tur var. Jag stannade i garaget till ca 7 på morgonen och städade opeljävel! Skiten hade runnit under baksätet så när jag plockade bort de så hade det runnit på en hel kabelhärva så det var antagligen Billy som kortslöt bilen (bränslepumpen) för nu när vi försöker starta den så äter den säkringar och inte startar!! Så nu sitter jag och Anders utan bil :(. Dess har vart supergullig och lånat ut sin bil så att Anders kan ta sig på jobbet iaf!

Ja som ni hör så har det inte vart en rolig helg, jag fortsatte även på söndagen med att skura opel å jag tror att jag fått den riktigt ren nu =).
Men jag hatar fortfarande bilJÄVELN!!
Någon som vill köpa? :P hehe!


Har vart på gympan ikväll så jag ska slänga mig i duschen nu och invänta Anders så vi kan kika på en film sen sussa=). Jo jag skaffade ett gymkort idag så nu ska jag börja bilda muskler och få bort fettet :D hö hö!

                                         ;) Wish me luck ;)

/volvoloveeer

sparktur

2011-01-26 / 18:37:19
Kom nyss in från en promenad med hundarna, vart en kort och lugn promenad idag för jag har sån fruktansvärd träningsvärk + ryggvärk. Fattar inte vart träningsvärken kom ifrån? Gympan i måndags eller kan det vara sparkturen igår? Jag och Sven tog en nästan 2 timmars sparktur med hundarna första gången Tyson drog sparken i år, fasen vad roligt det är bara för att man verkligen ser hur roligt han tycker att det är =)!
Tror jag ska införskaffa mig en sele till Billy också så han får dra lite ^^ *hehe*!

Nu ska jag försöka ta mig bort ur stolen och ta mig till soffan å fortsätta slappa =)


Lite bilder sen igår...


Bogserlina funkar perfect =)

Eftersom det var första dagen i år så måste man ju vila imellanåt :P

Billy vill ha Tysons pinne men det kommer inte på fråga säger Tyson!

Vackra Näset <3
/volvoloveeer

middag med Dalle

2011-01-23 / 15:52:55
Nu är vi påväg till uppsala igen för att äta ngn middag med Dalle, sen beger vi oss hemåt. Det har vart så otroligt skönt att få komma iväg över helgen men både jag och Anders har hemlängtan:P hehe!
Nu ska jag fokusera mig på vägen så här slutar detta inlägg =)
/volvoloveeer

smått sugen

2011-01-21 / 21:32:35
Nu har vi kommit fram till österbybruk, har nyss vart på en promenad med hundarna, det har ju blivit en hel del bilåkande idag.

Hundarna fick såklart springa lös så dom fick sträcka ut benen efter den långa bilresan!
Har vart en trevlig med jobbig bilresa hit. Anders har ju lyckats borra hål i min spolevätskebehållare på bilen så det vart rätt kladdigt på rutan av allt salt när vi kom neråt en bit, Anders körde och jag fick sitta med en flaska me vatten och sträcka ut armen och kasta vatten på rutan :P.
Vi stannade även till i söderhamn och gick på bolaget där, det var rätt najs där men de mest konstiga vägar jag och Anders kört på :P, men fint var de ju där =)!!
En vilsen Anders i söderhamn =)


En fin kyrka uppe på toppen, försökte få ett fint kort men det gick ju inte med min dåliga kamera:(.



Nu ska jag sätta mig och chilla med ett glas vin och snacka med grabbarna, spanade nyss in ett badkar på toaletten här som jag är lite smått sugen på att testa ;)

/volvoloveeer

mcflurry

2011-01-21 / 16:07:22
Nu är vi påväg mot östhammar och ska hälsa på Johan, stannade i sundsvall och åt på MAX å jag vart så grymt sugen på en efterrätt glass för att vara exakt med godis men tror ni dom hade de? Nää!!!
Fick åka in på mcdonalds å köpa en mcflurry med smarties, men det var snålt med smartis så jag åt upp dom få smartisarna som fans också fick Tyson resten =)
/volvoloveeer

uppsala

2011-01-20 / 14:44:18

Idag så har jag rätt så mycket att göra men det ska nog hinnas med hoppas jag =).
Först å främst så ska jag ta och städa klart eftersom det inte vart gjort igår jag fick sådär smällont i ryggen igen, det måste vara pga kylan. Varje gång det smäller till å blir kallt så får jag så fruktansvärt ont i ryggen :(. Aja hur som hellst så proppade jag i mig lite piller igår så jag skulle vara fri smärtan idag :D!
Sen måste jag tvätta den sista tvätten. Sen ikväll så bär det av mot gympan, idag är jag pepp det gick så fruktansvärt dåligt sist när jag hade träningsvärk, men nu är den borta :D!!
Packa måste jag också göra för imorn bär det av mot uppsala ;).
Men som sagt så har jag inte tid med en massa skrivande så jag slänger in lite bilder ni kan glejm på.



Sven gjorde en "vinge" av snön som var på taket på caddyn =)

Jag som lekte lite med kameran häromdagen, jag skulle så gärna vilja ha en systemkamera :( men det är nog bara att glömma de när man inte har pengar som räcker till de heller! Så min gamla kamera får duga så länge trots att den håller på att säga tack å gnatt tror jag :S.

Samma här, har man lite å göra så kommer fantasin fram ;)

Lillgubben kom upp i sängen å ville mysa lite =)

Haha! Kolla Fjant ;)

Fick hjälp av Jacob med att städa spisen =)

Sen vart det lite målning =)

Tittut!


P.s  Kommer att ha med mig mitt mobila internet så uppdatering i helgen kommer ni inte undan :P

/volvoloveeer

GRATTIS

2011-01-19 / 09:13:49

Snart ska vi bege oss till Luthman och sätta in ett sånt här hormonschip på Billy, Tyson har ju redan ett och han har blivit så mycket lugnare och "vänligare" sen han fick sitt så det blir kastrering på honom.
Har inte råd att kastrera båda samtidigt så jag tar Tyson först innan hans chip slutar verka så får Billy ett chip idag så får man se hur han reagerar på det=).
Det kostar ca 1000:- och håller i ca 6 månader. Ett billigare alternativ en kastrering om man vill testa om beteendet sitter i bollarna så att säga ;P.

  


Får ju inte glömma bort att hälsa ett stort GRATTIS till min käraste som fyller år idag :D!
Tyvärr så jobbar han eftermiddag denna vecka så jag hinner som inte fira honom eftesom han kommer hem 03,30 varje natt/morgon så jag tar det till helgen ist ;).

Bilen funkar fortfarande bra för er som vill veta och det kommer massor av värme i den:D. Nu är det bara hjullagret som skulle behöva kollas till innan vi far ;)

/volvoloveeer

otränad

2011-01-17 / 17:06:54
Nyss hemkommen från en promenad med Katrin i krokvåg. Hennes kortsväng vart för mig en "dödssväng":P, fasen vad otränad jag är i kroppen. Varenda led är stel och smärtan i ryggen går icke att beskriva! Måste börja träna igen så jag bestämmer mig för att börja gympan igen, ikväll är det säsongs start så då är jag fit for fight (hoppas jag) hihi!






När vi kom tillbaka från promenaden så lämnade jag Billy i bilen och Tyson fick komma med in en sväng och hälsa på Fia. Ingen som visste hur hon skulle reagera mot Billy eller om hon löpte och Tyson har ju chipp så där blir inga barn gjorda :P haha!

Nu ska jag ta och samla mig tills gympan! *pust*!
/volvoloveeer

bilder

2011-01-16 / 20:52:49
Denna dag har inte direkt vart särskilt rogivande. Vaknade, gick runt i pyamasen i en evighet sen bestämde jag mig för att ta en svängom med hundarna eftersom det var så fint väder. Jo TJENA! Väl uppå på näset var det storm och det snö/regnade och efter ett tag började det att hagla! Ont i hela kroppen när jag kom tillbaka, vart en skaplig sväng ändå liksom :S
Sen när jag kom hem vart det en sväng ner på hammarn för att handla lite mat på time det fick bli pannkaka, jag ville ha tunnpannkaka men Sven och Anders ville ha tjockpannkaka så 2 mot 1 vinner ju vilket inte var så lyckat för pannkakan vart svart utanpå och rå/degig i mitten, gott? NOT!!

Nu ska jag minsann dra på mig pyamasen igen göra popcorn och försöka glömma den här dagen.

Ny dag imorn ;)

P.s Saknar sommaren


Tyson tycker om vatten =)
 
Haha jag när jag var blond och korthårig. En liten pojke :P

Snyggaste brudarna ;)

Sven å gitarn =)

KajsaOlle ;)

SötPontus åker 240 ^^

Nä nu får det räcka med bilder :P
/volvoloveeer

2 år idag

2011-01-15 / 21:33:59
Kan börja inlägget med och meddela att lilla Billy fyller 2 år idag :D (GRATTIS)!
Igår var jag uppe i krokvåg sen var jag chaffis så jag kom hem 07:30 imorse, sov bort halva dan idag å har jag gjort :(. Anders och Sven lyckades bygga ihop hela bilen igårkväll så nu funkar värmen i den, å ganska bra värme vart det också =) givetvis så finns det ju ingenting som kan mäta sig med en 740 :P.
Jag & Dess passade även på att lacka pappas verktyg så han inte tappar bort dom (igen). Å riktigt snygga blev dom =)
/volvoloveeer

28/1

2011-01-14 / 17:54:15
Nu är det klart! Festen kommer att hållas den 28/1. Välkommen =)
/volvoloveeer

KAN skada aluminium

2011-01-13 / 14:04:10
Jag Sven och Dess håller på att lösa upp skiten i värmepaketet med nå Mr Muscle medel, det bubblar ryker å fräter å luktar fan här inne i köket. Jag har fått spärrat av från köket och ha fönstren öppna å kastat ut djuren för det luktar så starkt, det svider i hela andningssystemet :P, jag å Sven har en kökshandduk för munnen för att kunna andas men dunder Dessan hon tycker inte att det luktar någonting hon :P haha!
Jag hoppas att detta kommer hjälpa. problemet är att det står på flaskan att det KAN skada aluminium :S, hmm.. Får se om hela skiten kanske går sönder!!

Slänger in några bilder så ni får se =)
/volvoloveeer

Svens bil

2011-01-10 / 14:49:54
Skulle iväg till skogen med hundarna idag men såklart så startade inte Svens bil, så det fick bli lite lek ute på gårn bara, har satt på batteriladdaren nu så får se om bilen startar senare. Nu tänkte jag starta en tvättmaskin och dammsuga lite. Det blir en himla massa dammsugning när man har djur :P.
Tänkte även att jag ska leta efter saker som kommit bort *haha* men vad berättar jag inte ^^
/volvoloveeer

FEST

2011-01-09 / 16:17:16
Sitter fortfarande med pyamasböxan på och letar febrilt efter en bil till mig, har hittat en som jag kan ha tillfälligt men sen blir det nog återigen en 745:a ;).
Finns ju hur många fräna bilar som helst som man skulle kunna ha som inte är en kombi men då blir det ju så förbannat trångt.
Snart ska jag köra ner Bubben till bussen sen ska jag nog ta och måla klart de sisra lagret med färg i gästrummet uppe, sen är det klart :D.
Funderar på att ha FEST här fredag den 28:onde, ngn som har lust att komma isf?? =)
/volvoloveeer

kolla på kattungar

2011-01-06 / 11:10:45

Undrar just hur det går med min bil, är det ngn värme i den?
Körde upp den till pappa igår och tog hans bil hem eftersom det började bli sent och hade alla 3 barnen med mig.
Snart ska jag iväg till sundsvall en sväng och köra Dalle till tåget, sen bär det av till IKEA en sväng hade jag tänkt, måste ha lite tvättbaljor och kanske nå annat skit =)

Morsan kommer även senare idag och hälsar på, sen blir det kolla på kattungar. Nä nu tjatar minstingen om frulle så det är väll bäst att ge henne de då :)

/volvoloveeer

kolla på kattungar

2011-01-06 / 11:10:45

Undrar just hur det går med min bil, är det ngn värme i den?
Körde upp den till pappa igår och tog hans bil hem eftersom det började bli sent och hade alla 3 barnen med mig.
Snart ska jag iväg till sundsvall en sväng och köra Dalle till tåget, sen bär det av till IKEA en sväng hade jag tänkt, måste ha lite tvättbaljor och kanske nå annat skit =)

Morsan kommer även senare idag och hälsar på, sen blir det kolla på kattungar. Nä nu tjatar minstingen om frulle så det är väll bäst att ge henne de då :)

/volvoloveeer

Någon som vill köpa??

2011-01-04 / 19:14:49

Bestämde mig för att göra köttgryta å ris idag så nu väntar vi på att det ska puttra klart där inne i köket =).
Tillen är jättegullig och hjälper mig med maten, inte för att det går ett dugg fortare men det är ju tanken som räknas eller hur? :)

                          

Zimba är också här i köket och "hjälper till", vanligtvis brukar han alltid knycka maten men löken ville han inte ha, han satt bara och rynkade på näsan ett bra tag efter han luktat på den:P haha!

                         


Kan även tillägga att bilhelvetet håller på göramig vansinnig!! Anders skulle ta bilfan på jobbet idag eftersom tjejernas barnstolar stod i Anders bil så tänkte jag att det var bäst att jag tog den och det finns ju VÄRME i min bil vilken kan vara en fördel när jag kör barn, men NÄÄ tror ni skiten startade?? Man måste ju tamefan ha motorvärmare batteriladdare och fan å hans moster vet allt vad denna bil behöver när det är kallare än -2 ute!!
Hur som hellst så fick jag ju ta opeln från Helvetet och köra hem barnen i, på med overaller mösser vantar å allt de där ni vet, vi såg väll ut som vi skulle ut på en skotertur ungefär.
Startar bilen och kliver ut för att skrapa rutan men inte gick de inte, Nope det är på insidan isen sitter, så samtidigt jag kör iväg så får jag sitta och skrapa rutan från is, efter 50 meter inser jag att fläkten har sagt tack å gonatt ÄVEN! Jodu bara å fortsätta att skrapa ett litet litet hål från imma och köra med rutan öppen. Och jag som trodde att min bil inte kunde bli kallare att köra, kan ni tänka er, efter 10 mil i den där så kommer det fortfarande rök ur munnen när man andas, enda fördelen med bilen är att om man ska åka långt och storhandla så är det ingen som hellst fara att varorna tinar på hemvägen=)

Någon som vill köpa??

/volvoloveeer

sjukt dåligt samvete

2011-01-04 / 17:09:39

Nu är 2 av barnen hemma hos sig och 3 är kvar, ska strax börja med maten sen ska jag hänga tvätt och lasta in en ny tvättmaskin, blir en del tvätt när man har 2 lortgrisar här:P haha!
Hundarna har inte fått gjort ett jota och har sjukt dåligt samvete över de så imorn så tänker jag TVINGA min själv att ta mig iväg om de så är -45 :P *haha*!

Hinner inte med nån mer uppdatering nu, kanske ikväll =)

/volvoloveeer

KAOS

2011-01-03 / 23:27:03

Denna dag har jag haft rätt så fullt upp kan man säga.
Har hämtat Lina & Linnea på dagis/fritids och sen har det vart fullt hus här kan man säga:P, Linus och Susanna kom hit å hälsade på också sen droppade det in ännu mer folk, mina småsyskon Benjamin Simon & Ottilia kom hur med bussen nu på kvällen, KAOS var ordet iaf :P
Alla barnen ligger och sover nu utom Ottilia, hemlängtan igen och kan inte sova! *suck*!!
Imorn blir det full rulle hela dagen också skulle jag tro :P hehe!




Haha Tillen är så söt när hon knappt har några tänder :P haha

/volvoloveeer

nya skor

2011-01-02 / 21:01:15

Sitter och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga upp tvätten innan vi ska titta på film.
Har vart i krokvåg nu ikväll och gått en liten sväng med Tyson & Billy så Billy är trött nu, Tyson han blir ju aldrig trött:P.
Jo fan höll ju nästan på att glömma, jag har köpt nya skor. Ett par himla pjöx för 1200 spänn! Inte klokt ju:S!



Vi får hoppas att dom kommer att komma till användning ;).
Var inne på time idag också å beställde en vattenpump och kamrem till bilen så får vi se om det blir ngn värme i den nu då (inte för att jag tror de) :S

Hmm.. Kände att det här vart ett "tort" inlägg så jag ska sluta :P

/volvoloveeer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se