Klippningen

2011-06-30 / 11:35:42

Igår drog jag och Dessan in till sollefteå för att bes ramblern inför lördagen, den fick ännu en ombesiktning, har aldrig vart med om en bil som fått 2 ombes :P.
Sen gick vi in på expert med min kamera, jag berättade ju att den gått sönder men gubben slog hårt på den så det for ut ett skröp och VIPPS så funkade den. Så nu har jag en kamera tills lördag =), YEEEY!!

Som ni kanske märkte var det grymt varmt igår och det var så jävla jobbigt att springa runt på stan så jag bestämde mig iaf för att springa in till olika frisörer för att se om ngn hade tid att klippa mig =).
Jodå det var en som hade en tid senare under dagen! Sen försvann mitt långa hår så nu har jag kort hår som tusan :P.

Det känns skönt men tyvärr så är det en frilla som man måste fixa med varja dag upptäckte jag nu på morgonen, håret står verkligen åt ALLA håll och kanter :P haha! (Lägger in en bild på det här nere)


FÖRE:



EFTER:


Tycker det är lite lustigt hur färgen blev, jag har inte färgat utan bara klippt mig!



Som sagt, synd att det är en frilla man måste hålla på och fixa varje dag, men just nu är det värt de för det är GRYMT skönt att inte ha en massa massa hår :P.


HAHA! Ja mycke ska man behöva se innan man dör :P. hehe!


Nu ska jag gå och duscha sen tror jag att ja å Bubben far och badar en sväng ;)


P.s
Resten av alla bilder ligger som vanligt här!!

/volvoloveeer

kort kort

2011-06-30 / 02:28:16
Japp!
Jag tog å klippte av mig håret idag (igår). Bilder kommer imorn (idag).. Håll utkik ^^
/volvoloveeer

Inte nu igen!!

2011-06-28 / 11:09:32
Nu är min kamera trasig igen..
Detta är tredje eller fjärde gången som jag får lämna in den på lagning, och antagligen kommer jag inte hinna få tillbaka den till cruisingen på hammarn heller.
Firade iaf midsommar med Sandra Stoffe Miliam Katrin Martin Kajsa Olle och Anders i Sandras stuga. Mycket trevligt dock en aning obekväma bäddar fanns det, men Katrin och Martin var såå himla gulliga och bytte med oss pga min rygg men hade ändå ont i ryggen som fasen när jag vaknade på morgonen. Kameran funkade iaf den kvällen så jag fick några kort, men dom kommer in vid ett senare tillfälle!

Hinner inte skriva allt som hänt nu men det kommer ju alltid upp på bdb som bilder så jag vet vad jag gjort ;)
/volvoloveeer

På klubben med dogsen!

2011-06-20 / 21:45:24




Idag började jag min dag med att fara och gratta min lillasyster som inte alls är så liten längre utan hela 22 bast ;).
Sen drog vi hem (jag & Bubben) och lata oss en sväng innan det bar av till Hammarn för en promenad med hundarna, sen for vi ner till älven och tog ett dopp, tyvärr inga kort på de eftersom jag inte villa riskera att blöta ner min kamera. Första gången jag sett Billy simma idag och det var en syn jag sent kommer att gömma kan jag tala om, han sprattlade för sitt liv och kämpade sig in mot land, men han "glömde bort" att han bottnade för länge sen så när han slog i botten med fötterna var det så man såg han tänkte: Ååå jag bottnar ju!! :P *Hahaha*!!

Sen drog vi iväg på klubben och tränade lite, min tanke var att jag skulle få hindren att lugna Tyson, ist för att han ska vara så stressad hela tiden och vissa hinder funkar det på, tex den stora "rampen" för om han springer på den så ramlar han ju :P..
Tog ut Billy också men alla sakerna är ju för liten för honom så han kunde inte göra så mycket :P. Men vi tränade annat ist såsom inkallning och söka kontakt medans vi går =)

Sen en massa bus & skoj såklart ;)
/volvoloveeer

Mer bilder finns såklart på bdb!

2011-06-18 / 23:35:55
Detta har vi gjort idag!



Frös som tusan när vi åkt runt på vattnet i 4-5 timmar men otroligt skönt att komma hem i värmen =).
Nu ska jag laga middag och ta mig en dusch! =)
/volvoloveeer

ÄNTLIGEN!!!

2011-06-17 / 22:10:16
Hej hej!
Nu har jag ÄNTLIGEN funnit min kameraladdare, den vart kvar i stan när jag var där men har ni äntligen fått hem den med lite hjälp från Sandra & Jenny (TACK SÅ JÄTTE JÄTTE MYCKET)!!!
Så imorn kommer det komma en massa förhoppningsvis =)
Fredag och helg, underbart skönt fast man inte har något jobb så känns det att det är helg kontigt nog, ska snart sätta oss och kolla på film men väntar fortfarande på Dess & Sven (segpropparna). Har införskaffat oss en massa gottigott som man kan mummsa på :D!
Imorn funderar vi på att dra till pappas stuga och ta båten å fiska lite, funderar även på att dra på klubben ngn dag pch träna hundarna. Skulle vart ner på hammarn och träna också, blir så man glömmer bort eller tänker "Jag tar det sen" bara pga hans "utfall" som han gör!!
Känns som jag inte hade så mycket mer att skriva just nu mer än:
JAG ÄÄÄLSKAR SOOOOOMMMMMAREEEEN!!!!!
Sitter ute på bron just nu och njuter av fågelkvitter och se solen gå ner! Så himla mysigt, vill ALDRIG ha vinter mer!!!
/volvoloveeer

Vilken salva ska jag använda??

2011-06-16 / 08:28:17

Om jag inte sagt det redan så har jag iaf rakat ner Tysons päls eftersom han kliar så fruktansvärt mycket, han har som tur är inte fått dom här stora varandra exemen han hade ifjol men ett å annat sår har det tittat fram, jag tänkte att jag skulle smörja på såren men vet inte vilken salja jag borde använda? Fuciderm eller Fucidin??
Jag har ju fått båda utskriva av veterinären till samma ändamål så är båda bra? Är någon bättre?
Fucidin innehåller väll antibeotika??
Och Fuciderm innerm innehåller väl kortison??

Eller är jag helt ute och cyklar nu??





Eller

/volvoloveeer

Inga bilder (igen)

2011-06-15 / 17:47:59
Nu är det faktiskt inte kameran som är borta utan laddaren till kameran är spårlöst försvunnen, kan vara så att det är kvar i stan??
Anders har nu kommit hem (igår) och det var hur skönt som helst att se honom igen :), skönt att vara ifrån varandra ett tag, man blir så glad när man ses igen :D.

Nu håller vi på att göra middag, Dess Sven Johan Anders Bubben och Jag ska äta här så det blir en del, blir fiskpinnar å pärstampa! MUMMA!!

Nä nu ska jag hjälpa dom i köket sen drar vi iväg och fiska =)
/volvoloveeer

Pengar

2011-06-13 / 04:23:12

Kollade precis klart på en film (World trade center) och då insåg jag att när man inte har så länge kvar att leva så kommer man nog fundera på vad lite man gjort igentligen.
Man vet aldrig när man går å kolavippar och ändå sitter man varenda eviga månad och slåss med räkningarna.
När man ser såna här filmer har man god lust att bara kasta alla räkningar och åka på en riktigt lyxig jorden runt resa. Se och uppleva saker ist för att sitta på samma plats livet ut för att man aldrig hade råd att åka någonstans.
Nä fan, nu ska jag ut och resa gott folk!
Man vet aldrig hur länge man har kvar att leva, eller vad som händer med ens nära och kära. Man ser folk som dör runt om en hela tiden, nästa gång kanske det är Du eller den som Du håller kärast. Gör det Du alltid drömt om, vad är Din högsta dröm? Vad vill Du se?

Detta är några saker som jag vill se & uppleva:



Späckhuggare har alltid vart min absolut högsta önskan att få uppleva, men varför har det aldrig hänt? Det är inte speciellt dyrt och inte speciellt långt heller att åka till tex Norge på späckhuggarsafari.


Tänk er att få uppleva Irland! Det är också en stor dröm som jag har!
Om jag någon gång kommer till Irland så lovar jag att jag ska traska rakt in i en bar och beställa en whisky, även fast jag inte tycker om det så måste man ju prova ;).
Sen har vi ju den vackra irländska varghunden också ;)


Hade ju inte vart helt fel med en safari heller ^^




Man skulle ju heller inte tacka nej till en solig strand att bara ligga och flyta i vattnet. (bara det inte är alldeles för varmt) :P



Det skulle ju inte sitta helt fel med en riktigt fin bil också ;)





Och sist men absolut inte minst (värt)!!











Ut och gör någonting, upplev nått. Var spontan!!!!!


/volvoloveeer

kansk ske ta å göra de!

2011-06-13 / 01:49:04

Jag tror jag ska ta och isolera mig med Anders ett tag!

Hej så länge

/volvoloveeer

min hund kliar (igen)

2011-06-12 / 21:14:30
Är detta verkligen HOTSPOTS????
Vissa fläckar är helröda, ungeför som vattkoppor!



Såhär såg dom ut ifjol:




Och kan näsan som han fick i vintras också ha någonting med detta att göra tro???


/volvoloveeer

nu & då

2011-06-12 / 01:47:00
Det är rätt nice att vara ensammen hemma ändå. Nerbäddad bekvämt i soffan med pringleschips och lite lösviktsgodis och en kall päronsoda i glasflaska vvid sidan om ligger jag gött och har börjat om hela serien med Sex and the city.
Har som sagt vart hos pappa idag och när jag plockade ihop sakerna + hundar och skulle bege mig hemåt så fick jag en sån himla flashback sen man var liten och bodde hemma, samma doft och väder.
Lukter är ju verkligen någonting som kan få en att påminnas av saker tydligt, det var såhär som jag minns vädret när man kickade igång moppen och stängde igen vesiret och drog mot en kompis för att sitta och röka och snacka dynga en halv natt!
Fyfan vilka underbara tider det var alltså!!

Inte för att jag tycker att det är dåliga tider nu inte, alla växer vi upp och tar körtkort skaffar pojkvän hus barn etc etc, men när man var liten hade man inge problem alls i världen (inser man nu) iof kunde ju kanske tycka det Då :P.

Just nu känns det helt underbart, jag har världens bästa pojkvän som jag älskar över allt annat på hela jorden.
Vi har 2 helt fantastiska vackra hundar även om den ena är en aning udda :P. Och får ju inte glömma lilla Nisse & Tingeling =).
Ja vi har ju volvo villa och hund, men det här med barn får nog vänta ett tag till. Det känns som jag inte är "klar" med saker och ting än, men jag vet å andra sidan inte vad jag inte är klar med :P, men det är väll just dom hära spontansakerna som jag älskar. Har gjort såna saker sen jag var liten och skaffar man barn är det slut med sånt!

Det mest underbara är att jag är EXAKT lika nykär i Anders som jag var när jag träffade honom, det går icke med ord att beskriva såna saker så jag ger mig nog inte in på det heller!
Men jag kan berätta att jag saknar den mannen så himla mycket just nu så det är sjukt, vill bara att han ska komma hem och ge mig en stor Anderskram =).













/volvoloveeer

Lite kort om idag & igår!

2011-06-11 / 19:23:30

Igår var jag hos pappa hela dan, klippte gräset och åt middag var typ hela min dag :P.

Idag är jag också här, har nyss vart och badat med hundarna.
Tog och klippte Tyson idag så han ska torka fortare så nu är han skitstygg :P, Tyson simmade runt runt runt som värsta färjan som vanligt och Billy sprang mest bara runt där han bottnade, efter ett tag så stod han och grävde på botten och stoppade ner hela huvudet under vattnet så öronen flöt ovanför vattnet!
Såg en aning lustigt ut faktiskt..

Nu ska vi till och grilla flintasteg och äta pärsallad med beasås =).. MUMMS!!

P.s Fortfarande ingen tvättmaskin lagad så jag får tvätta hemma hos pappa, en aning jobbigt att hålla på att släpa tätten fram å tebax.
Men vad ska jag göra när dom är så j*vla seg?? Anlita ALDRIG detta bolag iaf, har aldrig stött på så nonchalanta och sega jävlar!! FYY  F-A-N!!

/volvoloveeer

Vilken värme!

2011-06-09 / 16:10:42

Just i detta nu så håller jag på att städar här hemma. Jag har ju vart i stan en vecka så ni kan ju tänka er själva hur det ser ut här när Anders & Johan har vart ensammen hemma :P!
Men värmen tar ju död på en, men det är bara att fortsätta tills jag är klar sen ska jag ta och duscha Billy och mig själv ;)


/volvoloveeer

Ska jag leva på min sambo?

2011-06-09 / 12:21:38
Hur funkar igentligen det här med pengar?
Jag sökte bostadsbidrag från F-kassan och då fick jag hela 228:-/mån pga Anders OB tillägg på 1500:-/mån.
Menar dom att jag ska leva på han då bara för att han har mer pengar än mig?? Aldrig i livet!!
JÄVLA SÄTT!!!


Man kanske ska bli konstnär :P hö hö
/volvoloveeer

Hundklubben

2011-06-09 / 02:18:08
Idag tog jag mig för att åka till hundklubben då det ska vara såna här onsdagsträffar som börjar klockan 6.
Jag kom dit vid 18:40 och det var inte en käft där, jag hade hoppats på att det skulle vara en hund där iaf som Billy kunde fått "öva" på.
Men vi hade rätt trevligt ändå, tränade lite kontaktövningar med Billy och lite inkallning.
Med Tyson tränade jag bara lite hinder på agilitybanan, jag har aldrig testat detta med någon hund förut så det var första gången. Vi testade hindren och den här stora rampen som dom ska balansera sig igenom och tunneln.

Rampen gick han några meter på sen vart det för läskigt och han var megasuperstressad, men efter 4 gånger så fattade han precis vad man skulle göra så då behövde man bara peka.
Hindren förstod han på en gång, inga konstigheter där inte.
Och tunneln? Tvekade en gång sen var det full rulle igenom den. Varför utnyttjade jag inte detta då han var mindre? Varför var jag inte så intresserad av detta??
En mer lättlärd hund finns inte på denna jord tror jag, det är ju för fasen han som lärt mig allting. Ibland är det synd att man snöpte bollarna av honom ändå!!


Här kommer lite bilder + en liten film hur det gick ;)


Var så roligt när vi kom fram hit för han har ju aldrig vart här när det inte vart andra hundar här så han tyckte nog att det var lite annorlunda. Annorlunda att springa lös här också antar jag :P


Det här bordet tycker Billy om att sitta på. Tror nästan han blir stolt av att sitta här. Första gången han testade att kliva upp var han en aning skeptiskt men sen så sprang han upp och ner flera gånger =)


Titta vad duktig han är =). Synd är att han vart superstressad av detta, men jag tänkte att man kanske kan vända om det hela och träna banan megasakta för att tagga ner och lära han att gå lååångsamt och ta det lugnt.
Vad tror ni om det? Tror ni det funkar??









Sen vart det BAAADA!







Ja jag vet ju att Tyson igentligen inte ska bada men inte kan jag låta han vara hemma eller sitta i bilen medans. Eller ännu mindre sitta på stranden och titta på..
Fan vad arg jag är att han ska ha sina j*vla exem.. Det är ju det bästaste som finns tycker han..


/volvoloveeer

I JUST LOVE IT!! <3

2011-06-08 / 17:44:03




Är han inte för härlig? Det ser ju faktiskt ut som det verkligen är hunden som pratar/tänker detta.. Hihi!
Nu ska jag iväg på hundklubben å träna Billyboy lite, tar med Tyson också får vi se vad kroppen säger om jag orkar med 2 pass =), annars får han väll ströva runt ensammen i nå hörn som han tycker bäst om ;)
/volvoloveeer

Baddag!

2011-06-08 / 03:08:44
I måndags tog jag med mig hundarna och badade, jag själv sparar det här med badningen tills det blir en aning varmare i vattnet :P.
Tyson blir såå himla glad när han ska bada, han kan knappt hålla sig tills man kommer fram.
Det är ganska underligt hur det kan bli så, det fanns 2 saker han verkligen avskydde när han var valp och det var att åka bil och bada! Nu finns det nog inget mer han älskar (kanske fresbee då) ^^..




Tyson har bråttom i vattnet!
Billy badade han också men inget simma, jag tror han kände att han ville stå med alla tassarna på jorden!





Haha! Såå himla snygg frilla du har gubben <3








Anders är borta hela denna vecka och halva nästa vecka skulle jag tro, det är grymt skönt att få vara ensammen ibland och bara få VARA en stund! Dock brukar det bli en aning sena kvällen/nätter för mig (som ni kanske märker), men det hör ju till lite grann tycker jag ;).
Imorn så ska jag för övrigt testa att ta mig bort på klubben och kika om det är nå folk där som man kan träna lite med.

Jo glömde slänga in en frestande bild på grillningen i måndags :P, mumma!!!



Kan ju även "påminna" om att alla bilder som inte läggs ut här i bloggen hamnar här! Det skulle bli alldeles för många bilder (lång tid) att lägga in Alla bilder jag tar..



Tjooo!!
/volvoloveeer

Uställningen + cruising

2011-06-08 / 02:33:09

Ja hur gick det på utställningen då? Jo det ska jag berätta nu för er =).

Vi gick vidare till finalen men vann inte, vi kom 6:a. Därimot Dess & Zenna kom hela 2:a, hon vann en massa fina saker och p-mans mamma kom 1:a men vann tyvärr inte BIS:en.

Sen var vi ju med i hundracet där vi kom 2:a, Tyson fick tiden 4,7 på 60 M och vinnaren tog tiden 4,6.
Tyson hade vunnit där om han inte hade backat i starten :(, jag var sur hela dan för det där men jag vet ju att han var snabbast igentligen men fruktansvärt surt ändå :(..

Dagen var fruktansvärt lång, det var bara en domare där så vi fick vänta å vänta, vi var där i ca 8 timmar innan vå åkte därifrån.
Sen när vi äntligen kom därifrån så drog vi på stan och åt och sen upp till Jossan och hälsade på, lämnade hundarna och gjorde oss i ordning för kvällen. Jag var såå himla trött eftersom jag knappt hade sovit någonting alls på natten sen ett himla stress på morgonen. Huvva!!

Cruisingen var riktigt rolig måste jag säga, mycket folk å bra väder.
Lite bilder sen dagen+kvällen kommer här:




















/volvoloveeer

Nu befinner vi oss på hundutställning!

2011-06-04 / 12:02:42
Nu ligger jag i bagaget på ramblern och har 2 hundar som fotvärmare. Väntar på att det ska bli våran tur, segt som tusan går det iaf.
Det blir lite konkurens här, mycket fina hundar =)!!
Funderar även på att ställa upp i hundracet sen på 60 meter och se hur snabb han är. Igår sprang vi en provgång hos pappa men han var lite halvtrött då eftersom han sprungit halva kvällen med pinnar å annat skoj, men då sprang han på tiden 5.25 sek.
Detta trodde inte jag var möjligt för ett år sedan, tänk att bollarna kan göra sån skillnad med eller utan :P
/volvoloveeer

Dagen som gått

2011-06-03 / 01:42:49
Jaa.. Vad har vi gjort idag då?!!
Jo efter mitt förra inlägg så ringde P-man och informerade mig om att årets blandrasutställning är på lördag i matfors, så jag tog och anmälde mig dit så nu ska jag iväg å visa upp min vackra lilla Tyson <3.
(klicka här för att komma till deras hemsida)
Sen drog vi till Dalle och käkade lite tårta, hennes bror tog studenten igår =). Billy fick följa med och han är inte den smidigaste hunden att ta med sig in till folk måste jag säga :P.
Efter det så åkte jag och fröken Ljusberg och aktiverade hundarna lite med lite sök, sen for vi till hit och tränade lite också, jag satt bara vid sidan och spanade med Billy. Han gjorde ett litet utfall mot en schäfer som satt i en bil som vi gick förbi, men sen låg han lugnt och tittade på dom andra hundarna =).
Sen for jag "hem" och drog på affärn med Helena & Katrin å handlade lite smarrigt och satte oss och kikade på en film =).
Imorn planerar jag min hemresa så man hinner förbereda inför utställningen, synd att det har kört ihop sig med cruisingen som vi tänkte åka på. Måste försöka lösa det på nått sätt!
Förlåt för att det inte vart nå bilder i detta inlägg för jag glömde ju såklart kameran hemma!!
/volvoloveeer

Gårdagens tripp

2011-06-02 / 15:13:00
Har inte hunnit skriva någonting om gårdagen så jag får ta det nu ist.
Igår var jag ute på stan halva dan med Billy, vi kollade på glada studenter som åkte flak, mötte en massa massa hundar och folk som skulle klappa osv.
Allting gick jättebra med endast något enstaka utfall och dom skedde när vi var lite avsides, men när vi stod vid flaken och kikade så vart det liksom för mycket för han och då hade han liksom inte tid att ens bry sig om någon annan hund.
Var även iväg med Helena på kvällen och spårade med Billy & Sam, gick skitbra förutom att Billy har så himla bråttom så han missar svängarna så han måste gå tillbaka en bit för att hitta, men jag antar att det inte är allt för ovanligt :P
Slänger in några bilder men hinner inte skriva så mycket mer för jag har lite brått iväg, ska träffa lite folk, äta middag och träna Billy såklart så det är en hel del man ska hinna med här i stan, inte samma lugn som hemma på Näset inte ;P
/volvoloveeer

Älskade lilla vän <3

2011-06-02 / 14:43:37
Vill skriva ett speciellt inlägg om en kille som är så himla fin. Träffar han inte ofta alls numera, men ikväll tog vi en tur på stan och kikade på lite fulla studenter, pratat, skrattat, dummat oss som fan. Jag hade iaf en mycket mycket trevlig kväll med mitt lilla gullefjun ;)
Han är nog den genomsnällaste människan jag träffat tror jag, kanske tom snällare än mig ^^ *hö hö*!!!



Nu har jag vart gullig att skriva detta inlägg om min älskade lilla NILSSON trots att han antagligen inte tycker att jag skulle skriva detta inlägg men jag måste ju få berätta vilken fantastisk fin människa han är.

Eller hur?? =)




/volvoloveeer

En tisdag i östersund

2011-06-01 / 01:28:48
Idag har det inte hänt mycket men ändå är jag helt utslagen. Vi har nyss kommit hem från Ica Maxi också var vi en sväng på nån klädbutik å handlade lite byxor!
Ikväll tänkte jag ta en långpromenad med Billy men det regnar ju som fasen här så man är ju inte sådär jättepepp på att gå :(.
Mille med sin matkorg

En trött Billy <3

En liten sheena =)

Millepille på ica maxi. Han får minsann åka kundvagn han ;)

Mamma tar sig en smakbit av rödbets salladen ^^

Nya byxor införslaffade jag mig också. Riktigt mysiga mysbyxor <3





Senare på kvällen så åt jag och Helena på china, hur gott som helst, men jag måste medge att jag aldrig i hela mitt liv vart så mätt. Trodde seriöst att magen skulle spricka på mig :P.

Men kvällen var inte slut där, sen kom Katrin hit å vi 3 brudar kollade på denna film:



Den var skitaläskig (tycker jag) men då är jag en stor mes när det gäller sånt där :P hehe!

Nu ska jag kika på ett BB avsnitt, snart final ju!! Jag håller på Simon ;)



/volvoloveeer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se