GHAAA!!!

2011-03-31 / 12:06:33
Idag när jag skulle titta på gårdagens avsnitt av BB så stod det att vi inte hade kanalen längre! WHAT????
Sen tänkte jag att jag tittar väll på 4+ på Cesar Millan ist då! NÄHÄ! Inte den kanalen heller?!!
Ringde till telia och då var det tydligen ett erbjudande som försvunnit så nu har vi inte dom kanalerna längre och det skulle kosta 300:-/mån att lägga till dom kanalerna (kanalpaket STOR) NEJ TACK!!
Så nu blir det till å köpa Cesar filmerna och kolla BB på datorn hädanefter! 

STÖRIGT!! 








/volvoloveeer

En riktig hunddag!

2011-03-30 / 22:35:34

Satt halva morgonen med att fundera på vad jag skulle göra med dogsen idag men kom inte på ngt bra så jag tog med mig hundarna och drog upp till pappa och kikade vad han gjorde idag och för att hämta mitt galler till bilen min.
Medans pappa mekade (ovanligt va?) så passade jag på att träna & leka med hundarna. Sen när vi hade fått nog och skulle åka hem så hörde Kajsa av sig, jag hade frågat henne tidigare på dagen om vi skulle ses på hammarn å ta en tur med hennes hund och Billy å träna lite på hundmöten osv, så det var bara att dra ner på hammarn då å gå en vända ;).

Bilder =)



Köpte en "kastabollgrejj" idag. Båda hundarna älskade den =)


Sen hade vi lite "godissök" i snön =). Billy är mycket bättre än Tyson på att använda snoken, Tyson ger upp efter ett tag ist för att leta. Han är inte så intresserad av godis, men gömmer man en pinne eller dylikt så letar han tills han stupar :P


Sen kastade vi lite mer boll. Jag fick stänga in Tyson efter ett tag så Billy också kunde få fånga lite boll! =)


Sen träffade vi som sagt Kajsa & Balto på hammarn å tog en promenad ;)


Sen tog jag Balto en stund å hon fick ta Tyson =)


Hur kan man vara så fulvacker?? =).
<3 Mitt lilla hjärta <3

/volvoloveeer

Ta igen lite!!

2011-03-30 / 10:55:08

Nu har jag missat ett par dagars uppdatering som jag ska försöka att ta igen nu.
Jag har ju för det första fyllt år den 27 och sen har det hänt lite av varje, jag lägger in lite bilder så ni kan se själva. Lite roligare med bilder än att bara läsa antar jag ;).




Här är tårtan som jag & Dess gjorde. God vart den men inte sådär jättejättelyckad tycker jag :P.


Detta är den andra tårtan som vi gjorde, eller rättare sagt som Dess gjorde medans jag duschade ;). Och den var riktigt god ska jag tala om. Sandra nu missade du nått! :P


Här har vi få födelsedags"barnet" ;)


Tyson fick såklart slicka faten =). + att han fick en helt egen smörgåstårtsbit ;)


Blommor jag fick av Anders <3


Här har vi tripp trapp trull! Vi har precis vart iväg och tränat lite.


Igår var Bias här på besök och hittade en skål med gottigott =). Kan tala om att han satte i sig hela skålen medans han tittade på scoobi doo! =)


Såklart var kärleksparet också med ;)


Nu har jag slut på bilder för denna gång. Men jag laddar ju alltid upp bilder på bilddagboken, men man måste vara "vän" med mig där för att kunna se dom, och anledningen till detta är att jag enbart laddar upp bilder där för min egen skull, bara för att det är så himla roligt att kolla tillbaka vad jag gjorde ifjol vid den här tiden. =).

Nu ska jag göra mig i ordning och åka till skogen med hundarna tror jag å träna lite =)


Bye bye!!

/volvoloveeer

Bilder!

2011-03-27 / 01:49:40

Igår kom Alva och Bias och hälsade på hos "Didas pappa" =). Billy står och tittar nyfiket på =)


En cool Anders ;). Här svetsas det, kanske kommer den rulla efter vägarna snart ;)


Haha! Dessan & Sven hade vispgräddekrig när vi kom in från garaget, men sen när dom hade lagt ner (dvs när Sven hade vunnit) så satte vi oss och åt riktig smarrig marrängsvisch! Mmmm...


Idag vart äntligen bilen klar. Så det enda som fattas just nu är en ombesiktning sen är det bara att tuta och köra i ett år till =). Men antagligen samma problem nästa år :P


SötBilly i Svens mössa =)


Är dom inte söt så säg?? Men jag tror inte Billy trivs riktigt :P. Men jag ska fixa så han får större del på sin sida eller ta bort mellanväggen helt =).


Nu hade jag inte så många fler bilder att lägga upp. Ska iväg nu en snabbis och vara chaffis sen ska jag hem och bara döö! Imorn ska jag upp tidigt IGEN för att baka en massa massa tårtor om det skulle råka komma någon och hälsa på :P, annars har jag ju en sambo som är rätt glad i smörgåstårta :P hehe!



Gnatt!
/volvoloveeer

Gissa vad jag har köpt? =)

2011-03-25 / 17:36:48
Skulle bara kolla in på tradera en sväng om jag hittade nått billigt tränings spel till mitt wii. Och då hittade jag detta! Men alla grejer och allt =)



Dom brukar gå för ca 150-250:- men detta fanns som (köp nu) för 80:-. Hmm..
Hoppas bara att det inte är nått fel på de :P, för här ska tränas!

Har varit väldigt slarvig med både mat och träning nu måste jag erkänna, min mage har kraschat IGEN och jag vet att det är mitt egna fel men jag kan ju inte säga VAD det är jag inte tål?? Pasta kanske??
Magen har ju aldrig mått så bra som när jag käkade pulver men det är ju såå trist äckligt och man går ju ständigt hungrig när man äter den där skiten :(.


Nu ska jag fortsätta städa åt min käre far, sen blir det meka med bilen ikväll!

JOO FAN! Höll på att glömma å berätta, hämtade ut mitt galler idag på posten, har ju beställt ett hundgaller till bilen så man kan ha bagageluckan öppen på sommaren utan att hundarna springer iväg :P, ska installera det ikväll hade jag tänkt! Spännande :D!
/volvoloveeer

Barnvakt!

2011-03-24 / 13:10:24
Sitter just nu med Jennys småttingar här på golvet och ritar, barnen ritar för fulla muggar medans jag sitter breve dom på golvet med datorn och lyssnar på en massa barnvisor på youtube =).
Tyson ligger här breve och knager på ett ben och springer och hämtar nya ben & leksaker i sin leklåda och ger till barnen i hopp om att kanske någon vill leka med han :P.



Nu ska jag återgå till barna =).
/volvoloveeer

Har absolut ingenting roligt att skriva idag så ni behöver inte läsa. Men bilder finns det iaf att kolla på!!

2011-03-23 / 14:56:06

Igår & i förrgår så var det städdagar här hemma. Det var ingen gympa för mig i måndags heller för jag kände att jag var grymt Opepp och jag visste att jag aldrig skulle orkat städat klart efter gympan. Igårkväll tog jag mig en välförtjänt lååångdusch och sen la jag mig i soffan och bara njööt av ett välstädat hus och tittade på Cesar Millan.
Idag har det inte hänt mycket ska jag tala om, tog en dusch imorse (igen) och sminkade mig, tittat på tv. Fotat hundarna har jag också gjort och nu sitter jag å väntar på gubben min ska komma hem.


<3


Igår köpte jag Dessa märgben på Ica. 2 rejäla ben för 15:-. Helt okej pris tycker jag, och hundarna tycker att det är godare med "riktigt" kött på ist för dom man köper på allman som dessutom kostar 49:-/st. Säkert nyttigare också =).






Mina älsklingar. Vad skulle jag göra utan er? <3<3<3



Mähät Ida i egen hög person ;).

/volvoloveeer

Grillade idag och det var Obeskrivligt gott!!! =)

2011-03-19 / 22:52:25

Igårkväll la jag mig med världens huvudvärk och sov,, och sov... Och sov ännu mer!
Klockan 12 idag så ringde Dessan och ville att jag skulle komma och hämta henne på jobbet vilket jag hade lovat igår men totalt glömt bort.
Åkte även och hämtade en bränslepump till henne så hon kan ta sig på jobbet framöver ;).

Har faktiskt inte så mycket att skriva just nu så jag slänger in lite bilder ist =).



Fina Billy <3! Tog lite bilder på honom igår kväll.

Han är himla vacker den hunden!

Har kommit på att Billy är rätt lik Stitch! :P

Hehe!


Lillgubben tycker att det var ljust och sova under lampan tror jag :P

Ninjakatten!


Dagens mat! Grillade idag och det var såååå JÄVLA gott!!!


Kärleksparet<3



Titta vad glada mina katter är och måsta sitta i mitt knä =) *haha*!




Vet inte vad jag ska göra nu, lite smått sugen på att ut å köra lite bil nu när man laddat USB minnet fullt med bara bra musik ;). Men antar att det kanske blir sängen, är ganska trött trots att jag sov bort halva dan (men det behövdes verkligen).

Man får se hur det blir ^^

/volvoloveeer

Stan idag

2011-03-19 / 00:41:05
Idag for vi iväg till stan en sväng. Och det var i senaste laget vi kom iväg också men vi kom iväg och det är väll det som räknas :P.
Köpte en billig sterio på jula och ett USB minne så nu har jag äntligen musik i bilen :D.



Var upp till Sandra en sväng också så hon fick lägga in lite musik på minnet medans vi skulle fara och äta, och hon erbjuder sig frivilligt att ha hundarna där medans så då slapp dom följa med =).
Tog lite kort på gullungen min men dom läggs självklart inte upp på min blogg för dom vill jag behålla för mig själv ;).

Jag och Anders for och åt på china, buffé (igen) :P. Och vart hur himla mätt som helst, och till efterrätt vart det givetvis friterad banan med glass =). GOTT!



Sen tog vi en liten sväng med hundarna bara en bit så dom fick röra på sig lite, men dom fick även springa av sig lite när vi kom till pappa ("Morfar") =).








/volvoloveeer

I know I'm on the right way!!

2011-03-18 / 04:58:21
Hur kommer det sig att VARJE gång man INTE har med sig kameran så händer det någonting speciellt??
Jag har ju bilddagboken pga att jag vill kunna titta tillbaka enbart för min egen skulle och kunna se vad jag gjorde den och den dagen och liksom AHA var det den dagen jag köpte den bilen etc. Men jag glömmer ju den förbannade kameran hela tiden. Det var bättre förut när jag hade en bra kamera i mobilen (innan den gick sönder) för mobilen har man ju alltid med sig ;). Men jag ska försöka bättra mig, lite trevligare inlägg också när det kommer en och annan bild =).


Ikväll när jag var som tröttast så ringde pappa (ca 23:30) och frågade om jag ville komma å hälsa på och hålla sällskap medans han fixade sin saab, whay not tänkte jag och for och nu har jag kommit hem:P men hundarna fick ju springa av sig iaf ;).


Jag frågade Anders nu ikväll om han har märkt någonting annorlunda med Billy, enbart för att konstatera att det inte är jag som inbillade mig men han tyckte också att det var någonting annorlunda med honom, att han är mycket lugnare och igår när Susanna & Linus kom så skällde han knappt någonting.
Och inne så har han inte alls följt efter mig lika mycket.

Kan det vara mina längre och mer jobb i promenaderna?
Eller kan det vara chippet som börjat verka?
Eller kan det vara miljön som är lugnare nu när det inte kommer lika mycket folk och hälsar på?
Eller kan det helt enkelt vara så att han kände på sig att  jag var påväg att göra mig av med honom?

Hur som helst så är han en mycket lugnare hund och mer stabil vilket är hur skönt som helst både för mig och Anders men framför allt att jag kan känna att Billy mår bättre. Det funkar hur bra som helst med Tyson efter kastreringen, han är "snällare" mot Billy än med chippet så nu har jag bestämt att med min nästa hund som jag tänker skaffa någongång i framtiden kommer jag kastrera på en gång, så det så :P.

Jag känner hur all energi kommer tillbaka när man känner att man går framåt med en träning, och känslan går inte att beskriva men för er som varit med om det vet hur all positiv energi bara rusar genom kroppen och man känner verkligen att ingenting är omöjligt och att man VET att man kommer fixa det!

I KNOW IT!!!!!

Måste även tillägga att jag fortfarande har fruktansvärd ångest varje fucking dag sen jag hade bestämt mig för att he bort Billy, men jag står fortfarande kvar vid att han skulle få det bra med rätt ägare =), men inte för att låta "snobbig" eller nått men nu vet jag att JAG verkligen är rätt för Billy. För någon vecka sedan hände det en grej som jag inte kommer att ta upp här men jag kan säga att det var då jag märkte vilken positiv påverkan jag hade på Billy. Jag tror han känner ett lugn från mig som han inte kan göra med någon annan. Har aldrig sett honom så här.

But I can also say that there is a long way down the road, right now, we have just passed the first plate but it is a long way. And the roadblocks, you always count on when you are somewhere;)


Nu ska jag försöka lägga in lite bilder på bilddagboken om det nu går, det har ju gjort om så det går ju hur trögt som helst att ladda upp!


                                                          Gnatt!


/volvoloveeer

Snabba ryck var det här :P

2011-03-17 / 23:12:31

Snabba ryck med att fixa ny design, jag är ju en sån lat jävel så jag kopierade en färdig gratisdesign igen :P.
Skulle ju faktiskt vare roligt och lära sig göra en snygg och egen och personlig men jag har ju inte de tålamodet. det är ju lite synd :(.
Men en dag ska jag lära mig ;)

Idag var en en sån här dag som jag skulle städa å tvätta etc etc och vet ni hur mycket jag hann med? NADA!
Har ingen aning vad jag gjort idag mer än vart till krokvåg. Hela dagen har verkligen svischat förbi :P.
Imorn blir det antagligen resa till stora staden östersund igen, får se hur det blir å vad gubben säger när han kommer hem från jobbet!

Nu ska jag minsann ta en rök!


Gnatt!!

/volvoloveeer

(K)

2011-03-17 / 22:28:20

Sitter och kollar på big brother just nu och jag är säker på att gurkan kommer att ta hem allt =), han är ju så j*vla frän ju, och han "är" så himla dum men jag är helt övertygad om att han bara gör till sig, han kanske är ganska smart? Vet vem :P.
(K) Jag verkar inte kunna börja på en ny rad, det sitter likt förbannt ihop när jag lägger in inlägget! *morr*. Det kanske beror på designen?? Kanske ska ta och byta igen??

/volvoloveeer

Lite snabb information...

2011-03-17 / 02:29:31
Ja jag tänkte ge lite snabb information om dagarna som gått här utan uppdatering, har haft en del att göra så jag har icke hunnit skriva.
TISDAG:
Idag åkte jag in till stan på sjukan å kollade hjärtat i vanlig ordning, det hade blivit en liten förändring men jag får nog förhoppningsvis information om det skulle vara någon större fara.
Sen träffades vi hela gänget (Katrin, Sandra, Kajsa, Helena & Emilie) i stan för en god middag på china och sen vart det bio, första gången jag såg en 3D bio och jag var inte imponerad alls, trodde det skulle vara "coolare", men men..
ONSDAG:
Idag började jag dagen med att jag skulle städa här hemma men det satte min kära syster stopp för, hon ringde nämligen precis när jag kastat ut täcket på bron på vädring och öppnat sovrumsfönstret för vädring och nyss stoppat in andra maskinen med tvätt. Då var det tydligen stopp på bilen hennes långt bort i fan närmare bestämt nästan i indal när hon var påväg till sundsvall. Så det var inte så mycket att göra åt än å åka å dra hem skiten.
Men inte nog med det så ringer ju P-man som en vilde på telefonen och vill att vi ska åka till huddiksvall och köpa en megarostig gammal jetta för 500:-, aldrig i helvete sa jag, han får nog leta sig en bil närmare tyckte jag.
Sagt och gjort han ringde igen och hade hittat en minst lika skruttig saab i sollefteå för en tusenlapp, ingenting att ha i mina ögon men han gör ju som han vill så det var bara att sätta sig i bilen å gasa iväg till sollefteå :P
Jag har ju vart så himla duktig hela veckan och klivit upp tidigt men imorn ska jag fasen ta sovmorgon om herr Billy tillåter =) men nu ska jag ta och stänga mina blå!
Men bilder kommer att komma upp troligtvis imorn, tog en del bilder i stan ju ^^
/volvoloveeer

Jadu!

2011-03-17 / 01:42:14
Idag har det hänt mycket..
/volvoloveeer

Nu kan jag berätta

2011-03-13 / 23:26:53
Ja nu har jag tid att berätta vad som hände här hemma igår. Som sagt så var vi ju ute med hundarna hela dagen men sen när vi kom hem så tände Bubben upp i vedspisen och jag ställde mig med middagen, sen gick jag upp och gjorde mig i ordning för att senare åka till Kajsa men när jag kom ner för trappan så tyckte jag att det luktade konstigt, det luktade liksom som det rykte in. Jag tänkte att det var väll de då eftersom sotarn kommer snart så kanske det sitter igen så jag tänkte att veden får väll brinna ut då medans vi är hos Kajsa, inget å göra åt nu.
Men innan vi åkte så öppnade jag ugnskuckan till vedspisen (vi brukar öppna den så det kommer ut mer värme) och då bolmade det ut tjock rök och innanför all rök så såg man några vedpinnar som låg å tokglödde och ena brann lite.
Det var alltså min kära lillebror som hade lagt veden inne i ugnen tidigare under dagen för den var blöt så den skulle torka där inne var tydligen hans tanke :S. Vi sprang runt som dårar hemma och jag fick i princip kasta på luren i öran på en kompis och tänka ut någonting snabbt att ta ut veden med. Enda jag hittade i all panik var bakplåten så den fick det bli. Öppnade alla fönster och dörrar men inte hjälpte väll de, fy fasen vad det stank här hemma. Och jag luktade fan när vi åkte till Kajsa, det luktade som jag nyligen kommit från skogen där vi grillat korv typ.
Idag medans vi var borta med hundarna passade Anders på att vädra ut här hemma, all lukt gick självklart inte bort men det mesta. Det satte sig ju i gardiner, tapeter, kläderna i hallen, mattor, etc etc. Ni kan ju själva tänka er lukten.
Nu tror jag inte att herr lillebror gör om det där något mera (kan man hoppas). Rena turen bara att jag gick och öppnad ugnsluckan innan vi åkte till Kajsa. Vad hade hänt annars?? Kan ju inte vara roligt att komma hem till ett hus som står i lågor, speciellt inte när jag har 2 katter som är där inne.
Nä nu blir det natten på riktigt, gick och la mig för ca 2 timmar sedan men har inte kunnat somna ännu.
Gnatt!!
/volvoloveeer

Skoterdag (dock inte för mig) :P

2011-03-13 / 18:50:18

Idag var jag och Kajsa ut och gick på hammarn med hundarna, gick väll sisådär måste jag väll säga, men bättre är det, betydligt mycket bättre =).
Sen for vi upp till krokvåg å där var det skotrar å folk som skulle på utflykt ;)


Jonte som tolkade med Sven på snowracer!

Syster!

Billyboy

Nu kom dom tillbaka, och hundarna jagade dom nästan hela vägen :P

Här hade jag zoomat in med kameran också. Dom var låångt borta :P, men till slut så gav Billy upp å sprang hem igen, han kom alldeles för långt ifrån matte :P

Här kommer jag =)

/volvoloveeer

långpromenad på 6,2 km

2011-03-13 / 00:30:12
Idag var vi först på långpromenad på 6,2 km med Kajsa & Balto i krokvåg i skogen. Först en bit på vägen så det vart lite koppelträning på Balto men vad hjälpte de :P, jag vet även 2 andra som har kort minne så Balto behöver inte känna sig ensammen =).
Som vanligt är Tyson i täten för att försöka bli av med dom där jobbiga jävlarna där bakom, och Balto efter för att komma ifatt Tyson, och sist men absolut inte minst kommer Billyman med långa kliv för att komma ifatt Balto för att leka lite =)
Men efter en promenad så var det herr Billy som inte ville vara med, i vanliga fall brukar det vara andra hundar som får nog av Billys våldsamma lekar men inte nu, Billy tyckte Balto var pain in the ass idag :P. Men Billy gav igen så dom var nog lika jobbigt =)
Men lite polers måste man vara också ;)
Titta vilket team =)
Senare på kvällen for vi till Kajsa och tittade på finalen på melodifestivalen
Liten Billy trött framför tv på matten!
En nervös Kajsa! Vem ska vinna??
Sen gick vi ut på pinkpaus
Sen var det in och sova igen en sväng =)
Nä sen for vi hem och alla vi 4 var så himla trött så nu somnar jag snart. Billy bäddade jag ner allra först när vi kom hem, han har ju sitt alldeles egna rum med en 1,20 säng =)
Gnatt gott folk
P.s Imorn måste jag berätta något som hände, men jag pallar inte skriva de nu
/volvoloveeer

Lång dag idag!

2011-03-12 / 01:32:05
Idag tog jag Anders och Bubben en långpromenad med hundarna i det soliga vädret, man glömmer ju så lätt när man bor som vi gör på fel sida av näset så att säga att det finns faktiskt sol utomhus :P.
Det var jätteskönt väder men det kunde ju ha blåst lite mindre men det var ju inte storm isf =).
Tog lite bilder som jag lägger in här nedan.

Finns ingenting i hela universum som kan beskriva hur mycket jag älskar den här mannen. Han är det underbaraste som finns och skulle aldrig vilja vara utan honom. Är lycklig varje dag för att vi träffades av rena slumpen på en av mina usla fester :P. Ren j*vla lyckoträff alltså<3<3<3


Senare på kvällen drog herr Ohlhus till sundsvall och leker med sina vänner medans jag tog å köpte mig lite toning och kladda fast på bilen. Kladdandet tog mig ca 5 timmar! Men nu är det gjort :D!!
Tänkte bjuda på en före och efter bild ;)
/volvoloveeer

the big secret

2011-03-11 / 18:20:30
Jag har köpt en biiiil =). Nu kan jag ÄNTLIGEN ta mig någonstans utan att behöva vänta på Anders ;).
Och vet ni vad det roliga är?
Att det inte var en hemlis :P hihi men alltid retar det nån :P
/volvoloveeer

Varför har man en rygg som är krokigt som ett jävla S

2011-03-10 / 22:22:33
Ibland blir jag bara såå jävla förbannad på mig själv! Varför har man en rygg som är krokigt som ett jävla S för??
Ikväll gick det bara SKIT på gympan, glömde ju självklart att ta mina värktabletter så efter en halvtimme var det kört. La mig på en bänk och vila och där vart jag fast, det var bara till att ligga där och vänta tills dom andra var klar med gympan så jag fick någon hjälp med att komma upp, annars hade jag legat där än kan jag lova!!
Himmel & pannkaka å!
/volvoloveeer

nyfikenstrutar

2011-03-10 / 14:09:07
Måste börja med att säga att det är såå himla roligt med alla nyfikenstrutar som det finns i den stora världen. Och det här med blogg måste ju vara den perfekta svallersajten för nyfiikna människor ;). Men jag undrar en sak? Varför har dom som är som mest nyfiken ingen egen blogg?
Snart åker jag och ****** ** ** ***!!!!! YEEEY! (mohahaha) vad elak jag är med er :P, men ni får minsann hållas på sträckbänken ett tag till, och är det så att du inte är intresserad så föreslår jag att du inte behöver gå in å kika min blogg =).
Från det ena till det andra så har jag nyss 70 min träningspass avklarat och ikväll bär det av mot gympan =).
Vill också berätta att filmen igår (Marmaduke) var oerhört rolig och det var ju fasen Billy upp i dagen =) hihi!
Nu ska jag ta och göra mig i ordning ;)
Tjingeling!!
/volvoloveeer

IMORN!

2011-03-09 / 20:03:58

Imorn är dagen med STORT D! Ska det äntligen bli av?? :D:D

/volvoloveeer

Ikväll ska vi se denna film

2011-03-09 / 20:03:13



Lite roligt att se en film med en hund man har skälv =) som scooby doo ;).
Idag har Anders vart och opererat sig så nu ligger han i soffan och har ont och är en aning groggy tror jag :P. Nä inte alls roligt, han har så ont stackarn :(.

/volvoloveeer

Idag fick jag hem min blinkande tungpiercing =). Partyparty! *haha*

2011-03-08 / 12:33:37





Haha inte så himla snyggt men en aning fränt är det ju måste ni ju erkänna!? :P hihi!
Nä såhär blir det inga barn gjorda! =)

/volvoloveeer

la ut lite kläder på tradera

2011-03-08 / 10:01:29

Imorse väckte Billy mig i vanlig ordning halv 8 på morgonen. Han är fortfarande risig i kistan sen han var upp på bordet å rafsade åt sig det ena och det andra i lördags! Men  jag tror det går mot bättringsvägen iaf.
Idag ska jag åka och hälsa på Jenny och barnen, men innan det ska jag ta å träna lite å duscha hade jag tänkt.
Igår kom även Bubben hit med bussen efter gympan så nu har jag sällskap hela veckan då, men efter det så blir det lugna veckan här (för Billys skull). Just nu ligger han på soffan och sover, det är så kontigt hur han regerar på olika människor som kommer. Vissa bryr han sig inte om alls. Han är en himla osäker hund. Men det kommer ordna sig, det känns som det!
Måste även berätta att för ett tag sen så rensade jag ur min garderob och la ut lite kläder på tradera som jag inte/aldrig kommer använda och då hittade jag en megaful klänning som jag inte ens kommer ihåg varför jag köpte?? Jag var osäker om jag ens skulle lägga ut den för inte en käft kommer ju bjuda på den men igår när jag kollade på var den uppe i 105:- (la ut den för 1:-) och det är 2 dagar kvar. Hur gick det till?? hahaha!

Nu ska jag ta och slänga i något i kaggen sen tvätta träna städa lite i duscha! =)



/volvoloveeer

älskade vän

2011-03-06 / 11:16:05



Finns ingen människa på hela jorden död eller levande jag hellre skulle vilja träffa just nu. Varför måste vi bo så långt ifrån varandra? Saknar gamla tiden när alla vi vännerna bodde hemma. D,K,H,E å jag. Vilket gäng vi var =). Hittade på skojsiga saker var eviga dag, aldrig några problem igentligen. Vi åkte alltid överallt med moppen :P.
Jag kom ihåg att jag tänkte: Men fan vad mycket lättare och roligare allting kommer bli med bil ist för moppen. Men så var/är inte fallet, även om jag är lika "fri" med bilen så går det inte ens att mäta sig med "frikänslan" man hade förr med moppen. Jag kunde åka vart jag ville hur och när på dygnet som hellst.
FRIHET!!

 Kan du inte komma hem till sommarn så kan vi sitta å snacka om absolut ingenting, byta samtalsämne 6 ggr/min :P.








Kom HEEEEEM älskade vän <3

/volvoloveeer

Susanna & Linus

2011-03-05 / 18:39:47
Sitter just nu och är barnvakt till Lina och Linnea men dom sitter och tittar på Kalle Blomkvist och Rasmus, och för ett tag sen så spelade dom WII! Dom är ju riktigt grym på att spela med tanke på att dom inte har det hemma, dom klarar banor som knappt jag klarar. Då är frågan om det är dom som är grymt bra eller jag som är en sopa?? haha:P.
Fick även besök av Susanna & Linus för ett tag sen, trevligt trevlig=) inte så ofta man ser dom nu för tiden.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu så jag slänger in bilder ist ;).
JO FAN! Jag måste berätta att jag ska minsann äta marängsviss ikväll! Fan vad GOTT! :D:D!
/volvoloveeer

tiden på detta inlägg

2011-03-05 / 05:14:15
Ja notera tiden på detta inlägg :P. Allt idag har blivit sent, vart någonting konstigt imorse när vi vaknade, det konstiga var att vi inte vaknade imorse utan klockan 2 idag. Sen vart det hammarn å handla å hem å städa sen hämta upp pappa sen ställde jag mig med "middagen" klockan 22:30. God middag med kycklingfile med lime, följde ett recept jag hittade här men nästa gång ska jag halvera limen för det smakade alldeles för surt för min smak men gott ändå =).




Från det ena så mår Tyson skitbra och han är pigg å glad och såret läker fortare än vad jag trodde. Har inte "varat" någonting och han är inte där och slickar heller så han har vart utan tratten/dumstruten nu i 2 dagar. Lägger in en bild på hur stackarn såg ut första dagen när han kom då han var tvungen att ligga ner och äta :P



Jag har även "bakat" semlor =), jag köpte faktiskt färdiga bullar på affärn för ifjol så vart dom hårda som cement:P men nu vart dom lagom =)



Är fortfarande tveksam hur jag ska göra med håret?? Kommer ju ångra mig som fan om jag klipper av det och kommer vilja ha långt igen, men samtidigt är jag så himla less på håret imellanåt så fan!! Gillar inte att det är tjock som fan och risigt så man ser ju ut om ett skatbo i huvve för jämnan!!



Nu kan jag bara avsluta detta alltmöjligtinlägg med en bild på en av mina vackra hundar. (Hade bara en bild på Tyson just nu).

/volvoloveeer

lite kort och gott om lite allt möjligt

2011-03-03 / 00:04:31
Ni får ursäkta den otroligt dåliga uppdateringen på ett par dagar men det har vart lite mycket för mig.
I fredags så kastrerade vi Tyson och jag satt och bölade som ett litet barn i 4 timmar medans han var borta :S. Han läker otroligt bra och har inte vart nått problem alls, tillåme tratten/dumstruten börjar han att vänja sig vid :P.
Sen har det vart en massa annat kaos om hundar & utlänningar å annat skit men inget jag tänker gå in på här i bloggen.
Nu är min "bil" såld och nu sitter jag utan bil IGEN :P, men det är ju bara jag själv som satt mig i den sitsen så jag får ju skylla mig själv men det känns förbannad instängt att inte kunna ta sig någonstans på dagarna eftersom Anders jobbar.
Idag var det grymt vackert väder här, varmt och solen sken och vad gjorde jag? Jo jag satt inne i stort sett hela dagen pga att jag inte kan/vill lämna Tyson ensammen påfall han kommer på att han ska gnaga upp stygnen eller nått.
Tyson kommer att åka bort från mig inom kort såfort han är läkt och vara borta så pass länge att det kommer bli jobbigt utan honom :( men han kommer få det bra. Detta för att jag verkligen ska kunna fokusera mig på Billy, det känns ju lättare nu allt man gör med honom när man börjar känna hunden utan och innan. Att man vet hur han reagerar i olika situationer osv.

Har suttit och kollar på "Big Brother" ikväll och det är ju tamefanimig beroendeframkallande :P.
Sen att man tycker att vissa är såå jävla blåst att man bara vill kasta ut människan! För det är inte ens rolig tv med den här människan. Usch!!

Nu har jag skrivit lite kort och gott om lite allt möjligt vad som hänt från senaste!


Kommer nog att bli lättare att uppdatera när jag kommit igång igen ;)
/volvoloveeer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se