Glada studenter

2011-05-31 / 00:03:49
Ligger just nu i en superskön säng i östersund med en snarkande stor jycke breve mig. Har balkongdörren öppen eftersom det är så förbaskade varmt i lägenhetshus. Man är ju van att vakna i minusgrader typ :P.
Utanför är det ett himla vrål av alla studenter som dricker och är väldigt glada som det låter, saknar nästan dom tiderna fast innan de också.. Saknar gymnasiet faktiskt, ettan på torsta var ju fett nice måste jag säga ;).
Imorgon är planen att vi ska spåra med hundarna sen ska jag och Sandra sätta igång med storkoket och göra en massa massa mat till Miliam. Sen får man se vad som händer mer ^^. Min älskade lilla Nilsson kommer nog förhoppningsvis hem imorn så han skulle man ju sagt Hej till =).
Från det ena till det andra så hittade jag en massa bilder i datorn som Anders hade lagt in sen jag sålde stallet å lite annat, men dom hamnar på bilddagboken eller rättare sagt dayviews som det nu heter..
Okej då, jag offrar väl en bild här då :P!
Nu ska jag öppna min hundbok och sen ska jag sova :)
Gnatt!!
/volvoloveeer

Cruisingkväll/natt

2011-05-30 / 21:02:33
Nu orkar jag inte flytta om alla bilderna, dom hamnade nämligen baklänges. Så dom bilder som är längst ner ska vara längst upp igentligen..
Cruisingen i sollefteå är alltså detta och kvällen var hur bra som helst om du frågar mig, mycket folk, fina bilar och någorlunda bra väder.
Men på kvällen började jag fick jordens magsmärtor och illamående trots att jag nästan inte druckit någonting, kändes precis som magsjuka.
Men det gick över senare mot natten men jag kunde inte fortsätta dricka så jag fick vara nykter men hade hur trevlig som helst!!
Självklart hade jag haft roligare med lite vin ;)
Sen åt vi å tog å pallrade oss hem. När vi passerade graningen såg vi denna balla bil efter vägen, dom hade tappat däcket och bilen gick icke att laga så dom hade lite problem, är inte avundsjuk på dom dirket :P, dom bodde i timrå så dom hade en bit hem. Stackarna!!
Tror dom lämnade bilen och tog sig hem på annat sätt, allt var trasigt så däcket gick inte att sätta på igen och vi kunde ju inte göra så mycket heller mer än att skänka bort våran domkraft och lite verktyg och det gjorde vi också :)
Just nu ligger jag i sängen breve Mille medans Sandra & Stoffe tog med sheena på en jogginngrunda. Miliam är hur snäll som helst, han bara ligger här snällt och jollrar med sig själv :P.
Nä du, nu känner jag hur det lukar bajs, må gå å byta på pöjken,
På återseende!!
/volvoloveeer

Nu börjar min träningsvecka!

2011-05-30 / 16:48:47
Nu har jag kommit in till stan och ska bo hos Sandra i veckan. Tanken var att jag ska miljöträna Billy och hälsa på alla kära vänner som man aldrig hinner annars!
Idag har vi gått på stan å handlat lite, jag tror jag tog rekord i att vara inne i samma butik länge idag, Sandra skulle shoppa en bikini och någonting fint till Stoffe och vi kom ut från affärn 45 min senare :P.
Millepille!
Inte den snyggaste bilden men det bjuppar jag på. Skönt att vara inne i stan och få komma bort en stund ;)
Sandra letar något till Stoffe
Mer om cruisingen kommer senare ikväll, hinner inte det just nu för jag ska strax åka och hämta fröken Ljusberg på jobbet och fara på tasseborg å shoppa lite hundmat till herr kalv :P
/volvoloveeer

Operation i höst???

2011-05-28 / 14:03:51

Igår var jag som sagt var iväg till herr doktor i ösd, tog med mig lillsyrran å systerdotter..
Doktorn var supertrevlig och han gjorde en å annan undersökning och det visade sig att min rygg var bra mycket sneare än jag hade trott att den var, närmare bestämt uppåt 50 grader på 2 ställen. Han vill att jag opererar mig redan i höst men det känns alldeles för kort tid att kunna bestämma nått sånt på.
Vart ska jag exempelvis ha hundarna? Inte vågar jag ha dom hemma om det blir nått, dom kanske fäller krokben på mig ;P. Sen kommer dom väll kanske inte ha särskilt roligt och bara få komma ut på gårn å inte göra någonting annat!!

Idag var det avslutning på hundkursen också. Själv tycker jag att Billy har utvecklats fruktansvärt mycket men det är en låång väg kvar, hoppas på att det kommer fler kurser snart, både för Billy & Tyson =).


Och till sist kan jag nämna att ikväll är det CRUISING i sollefteå. Hoppas på ett bra väder gör jag såklart =)


Bye!

/volvoloveeer

Såhär ser våran kväll ut!

2011-05-26 / 00:39:56



Bestämde imorse att jag skulle ta en någorlunda "stor"städning idag men har suttit i telefonen ända tills 5-6 tiden nån gång. Har suttit och fixat med räkningar, ordnat med försäkringar, vilket tog längst tid av allt. Fasen vad det är krångligt med försäkringar, man får verkligen tänka efter...

Ont i ryggen som en gnu har jag men jag tänker inte ta verktabletter, är livrädd att jag ska bli beroende av dom eftersom dom är beroendeframkallande..

På fredag ska jag in till den stora staden till en viss farbror doktor som har tagit sig hit (östersund) från umeå för att prata om ryggoperationen som jag inte kommer göra, men det kan ju vara intressant att lyssna och ställa lite frågor så vart jag ju liiite klokare iaf ^^.

Nähäpp, nu ska jag skaka mattorna och sen blir det Angel.

/volvoloveeer

LAN:ar

2011-05-24 / 22:59:33

Har tagit med mig den stora "speldatorn" till pappa och har suttit och LAN:at (Need for speed) med Kricke.
Jonte har vart ute i garaget och gör ett tappert försök med att byta stötdämpare fram på sin gamla volvo, han kom nyligen in så han ska vara med han också å LAN:a.
Själv har jag lätt den snyggaste bilen utav dom alla, en rosa cheva med svarta flames ^^. Har spelat 3 matcher med Kricke och jag äger ut han ganska lätt tycker jag ;)..







Sen har jag funderat på en konstig sak också, vart försvinner alla mina vänner??
Är jag verkligen såå tråkig gott folk? Tur att mina hundar gillar mig iaf ;)

/volvoloveeer

Välkommen tillbaka!

2011-05-23 / 22:03:00

Som ni kanske märkt så har jag haft bloggen stängd ett tag, jag har inte orkat skrivit någonting alls också var min kamera på vift som vanligt.
En del har hänt men det mesta är väl som vanligt här på Näset..
Jag kommer inte lägga upp alla bilder här av det som hänt utan dom hamnar på
bilddagboken.
Men jag ser det som en nystart och lägger endast upp bilder för idag och sen får det rulla på som vanligt ;)

Idag har jag vart hos Luthman med Tyson & Zenna för en vaccination å det gick utmärkt, sen när vi kom hem så tog jag Tyson & Billy på en promenad här i skogen å fotograferade lite. Känns som det var länge sen man tog nå kort med den rackarns kameran som bara försvinner å försvinner hela tin :P.
Själv tycker jag att det blir rätt okej bilder med min gamla digitalkamera, ganska nöjd med den :).

Här kommer några bilder från idag, rester hamnar som sagt på här!!






Känns som det var länge sen man såg vitsippor, eller så är det bara jag som inte lagt märke till dom förut?


Man hittar många "fina" saker när man är i skogen, bara man öppnar ögonen och tittar sig om. Ibland så fattar man inte hur jävla vackert man bor igentligen!!!


Passade på att gömma lite gosis i trädet när Billy inte såg, sen tränade vi lite inkallning och stanna kvar.
Jag missade ju näst sista hundkursen igår :(, jag var helt säker på att den var på torsdag men får dra iväg på sista på lördag ist, då ska vi ha uppvisning på hammarn centrum kl 11. Bara å komma å titta på eländet :P *hehe*


Som sagt, ibland finner man inte ord för hur fucking vackert man bor.. Avundsjuk?? :P


...


...


Billy leker med liten pinne

&


Tyson leker med stor pinne! =)


Även himlen är vacker ju <3


Fit for fight


Dessa 2 hundar är dom finaste hundarna i hela världen! <3<3<3<3


...


Grönt & fint <3


Billy kollade om det var kallt i vattnet och det verkade han tycka :P


Men Tyson verkade inte tycka att det var kallt :P


Ruska av sig allt vatten på Billy & matte *mohahaha*



...


...

Avslutar med Tysons avslutningsdopp!!


/volvoloveeer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se