Såhär vart fredagen..

2011-09-30 / 21:53:23
Först vart det dammsugning & tvättande mitt på dagen, sen drog jag med mig Anders till gymmet i en timme. Körde på med riktigt tunga (tunga för mig) vikter idag och det kändes kan jag säga ;).
Tränade även lite balans på pilatesbollen så jag tränar upp balansen så jag inom snar framtid kan stå på bollen och träna samtidigt ;) hö hö (Kommer nog inte hända) ;P
Sen när vi kom hem så slängde sig gubben ut i garaget medans jag själv ställde mig med middag som bestod av couscous & Lövbit och sallad givetvis. Couscous är ju nått man inte äter varje dag så det är sköj :).
/volvoloveeer

Fredag!

2011-09-30 / 15:37:50
En ny dag med nya möjligheter!
Detta ska jag minsann lära mig.
Det blir 2 utmaningar:

*  Balansen som jag har så extremt svårt för!
* Och mina extremt svaga ben måste jag träna upp!


Nu funderar jag på vad jag ska göra idag, jag är inte direkt bätter i förkyldningen, det är sådär så det inte riktigt har brytit ut ännu, men jag kan ju inte sitta i soffan och bara vänta på en rejäl förkyldning heller.
Vill göra nått..
/volvoloveeer

Äntligen!!

2011-09-29 / 22:54:43
Nu har jag ÄNTLIGEN fått tillbaka internet här hemma. Gud vad det känns gå fort allting, man slipper vänta i 15 min för att ladda upp en bild :).
Idag har jag & K vart ut och gått bakom berget med hundarna, tyvärr tog jag ej med mig kameran men jag kan ladda upp en massa andra bilder ist sen förut ;)
En dag hos pappa:
Om jag känner mig bättre imorn så tänkte jag besöka gymmet och ta en lite lugnare pass, och blir det även bra väder så blir det en tur i skog och mark för lite fotografering ;)
/volvoloveeer

Kom tillbaka!

2011-09-29 / 12:27:43
Nu vill jag ha tillbaka internet här hemma!!  NU!!!
Nu håller en rejäl förkyldning på att bryta ut känner jag..
Redan igårkväll kände jag att nått var på gång, och imorse var det värre. Jag är megatjock i huvve å trött å hängig.
Ont i halsen som fasen ÄVEN!!
Suck!
/volvoloveeer

Slooooow!

2011-09-28 / 00:53:42
Sitter just nu ute på bron för att försöka få mottagning på det här himla internetet, har suttit och väntat nu i ganska exakta 8 min för att kunna logga in på bloggen.
Blir en kort uppdatering om dagen för jag börjar frysa nu ;P
Alltså:
Var ner till syrran en sväng, sen drog jag på gymmet med Ewa & Kajsa (Verkligen roligt att träna med er) =)
Sen har jag i princip städat hela kvällen här hemma, ställde mig på halv 10 och stekte kycklingfilé till gubben min tills han skulle komma hem från jobbet, gjorde även i ordning en matdosa tills jobbet imorn, tände ljus och eldade så nu är det mysigt inne :).
Är jag inte en alldeles perfekt flickvän kan man tycka ibland ;) *hö hö*
Nä nu fryser jag, kanske kommer nån uppdatering imorn å om jag får igång det här förbaskade internetet :)
/volvoloveeer

Prata lite strunt!!

2011-09-27 / 11:34:55
Strömmen kom tillbaka igårnatt precis när vi höll på att somna så vart det jätteljust överallt. Var bara till och kliva upp och släcka överallt..
Idag har jag en sån här härlig träningsvärk i hela kroppen, speciellt i röven ;P..
Nu ska jag lägga mig i soffan och vila framför ett avsnitt av rederiet :)
WIII!
/volvoloveeer

Hur tråkigt kan man ha??

2011-09-26 / 23:39:28
Jaahaa...

Nu har ena datorn dött på ström så nu sitter jag vid den andra med det bättre batteriet, dock den utan filmer & serier på.
Det är en himlans tur att jag gillar att tända ljus så att jag hade en massa ljus här hemma eftersom vi inte äger en endaste ficklampa..
Nu sitter jag i köket med en massa ljus av olika sorter, långa å korta, svarta å röda, och en himla massa olika dofter på dom så det börjar faktiskt lukta en aning skumt här inne :P *hehe*..

Foten verkar bara bli bättre och bättre, efter gympalektionen har jag faktiskt inte känt av någonting, kanske var bra att jag gick på den ämdå ;).
Imorn funderar jag på och ge mig ut på en långpromenad på dagen med hundarna eftersom de inte fått gjort någonting sen i fredags, sen kanske åka på gymmet med Kajsa, å sen på kvällen tänkte jag avrunda dagen med en joggingtur :).

Vad tycker ni om den idén??


Nu är frågan...
Hur himlans tråkigt kan en människa ha utan ström igentligen???
De gör de bra de människor som klarar sig utan ström, fast det är klart,, när man är van att använda ström till nästan allt man gör så är det kanske inte så konstigt att man blir alldeles handikappad..
Men nu kanske man ska sluta klaga på elräkningen varje månad, man sitter och svär för sig själv att jag har fasen inte använt ngn ström alls, det måste vara frysen som drar så mycket! Etc etc etc (bla bla bla).
Man använder ju fan ström hela tiden, året om utan att man ens tänker på det. Vad man än gör..

Ta bara ett exempel som tex att duscha, man måste tända både lampan och fläkten, sen är det ström för att få varmvatten till varmvattenbreredaren också,  och givetvis måste man ju stå kvar en extra stund och njuta ;)


Nu har jag bestämt mig!!

I vinter så ska ja vara extra sparsam på ström, både för att vara rädd om plånboken men också Naturen!!











/volvoloveeer

Skit också!!

2011-09-26 / 22:16:48
Inte nog med hela teliahistorien så gick precis strömmen här hemma,
Skulle gå ut och ta en cigg och möttes av 45 miljoner löv i ansiktet, sen satte det igång och tokregna så jag tog ciggen och satte mig under fläkten ist och VIPPS så slockanade allt och det blev kolsvart..
Nu är frågan om strömmen gick eller om det är våran säkring, men ingenting verkar funka i hela huset så jag antar att det är strömmen :(
Skit också!!!!
/volvoloveeer

SKITTELIA!!

2011-09-26 / 22:13:32
Idag har det inte hänt mycket ska jag tala om för er, jag har mest suttit framför den här dumburken bara för att inte röra min stackars fot för mycket.
Jo jag körde hem Jonte till krokvåg å tog lite bilder, sen Bubben till bussen men sen fick jag nog!
Inte fasen tänker jag sitta hemma å ruttna, så jag trottsade mitt sunda förnuft och for på gympan ändå ;)
Men jag tog det faktiskt lugnt =). Istället för kondition så körde jag lite med hantlarna ;)
Nu sitter jag och försöker få till min mobila internet, tur som fasen att man har det hemma i beredskap för idag så när jag hade ringt å beställt kanalpaket stor från telia så krachade hela våran modem.
Ringde kundtjänst och fick för övrigt sitta i telefonkö i 36 minuter!!!
Hur som helst så sa gubben att det hade ingenting att göra med att jag beställde kanalerna att göra.
Men jag tycker ändå att det är lustigt att när jag pratade med henne så skulle det ta ca 10 min att få kanalerna och när vi lagt på så sa bubben att internet bara dog, men jag tänkte väl att det kanske strulade lite eftersom hon på telia höll på att fixa, men inte då!!
Så nu är vi helt enkelt utan TV Telefon & Internet i veckan, men som sagt var..
TUR att jag hade min mobila internet hemma (för en gångs skull hade jag Inte lånat ut de) =), men det går ju segare än segast när man är van vid jättemegafort :D
Så just nu sitter jag och har precis ätit upp min supergoa smörgås å ett ägg och avslutade med en halv saftig å god apelsin :)
Det här är den enda bilden jag kan bjuda på eftersom jag kör på det mobila brebandet så det tar ca 10-15 min för att ladda upp en enda bild...
/volvoloveeer

Förbannat!

2011-09-26 / 11:30:11
Det första jag gjorde imorse var att titta hur foten såg ut och det är inte bra idag heller, den är fortfarande svullen och det är ömt när jag går på den.
Fattar inte vad jag har gjort? Om jag nu har stukat den så borde jag väl ha känt detta??
Eller???
Men jag har iaf tagit mitt förnuft till fånga och blir hemma ikväll från gympan och tränar lite här hemma ist, behöver träna rygg mage & axlar ändå :) .
Nu ska jag ta å slänga nått i magen men jag måste ändå dela med mig av denna sköna farbror som försöker dricka ur alkoholtestet :) *hihi*
/volvoloveeer

En dag i sundsvall

2011-09-26 / 00:30:24
Eftersom jag var tvungen att köra sönder bilen igår påväg till boda borg så drog vi iväg till sundsvall på biltema idag och införskaffade mig ett stötdämparfäste =).
Passade även på att springa in på rösta och köpa mig nå nya vikter då mina 2 Kg hantlar blivit för lätta.
Dock hade de bara 3 kg, men de får duga ett tag. När man tränar axlar räcker det gott och väl med 3 kg ;)
Angående min fot som jag skrev om igår så är den fortfarande inte riktigt 100 % bra än.
Men nu kan jag ju gå på den men den är kännes stel, jag tog hästlinimentet och bandage så hoppas att den är bra imorn.
Mitt sunda förnuft säger att jag EJ bör gå på gympa imorn ÄVEN om foten är bra då, men samtigt vill jag inte missa det, för första gången på länge så tycker jag att det är riktigt SKÖNT att träna =).
Man blir på så mycket bättre humör och man orkar mer..
Testa själv ;)
Handlade även lite pärmar, häftapparat och ÄNTLIGEN en ny mus till datorn, den andra var ju trasig och dubbelklickade av sig själv :S.
Nu är det nattionatti för länge sen men jag/vi sov ju så länge idag, alla var helt slutkörda sen boda borg igår. Vaknade även inatt 3 ggr, först ringde mr nilsson mig kl 03:34, sen väknade jag och var tvungen att gå på toa typ halv 6, sen kl 8 väckte Billy mig och ville gå ut och skita!
Sen somnade jag om ännu en gång å sov fram till 12 halv 1 nån gång och har fortfarande vart trött hela dan, det är typ nu som jag börjar vakna till ;P (som vanligt)
Gnatt!!
/volvoloveeer

Det finns inget gott som inte har nått ont i sig!!

2011-09-24 / 20:37:24
Idag har jag haft en sån himla rolig dag på boda borg med: Helena, Sandra, Kelly, Kajsa, Jonte, Anders, Stoffe, å Bubben.
Vi körde ju killarna mot tjejerna och tyvärr så vann killarna :(, men vi tjejer får trösta oss med att vi klarade med svarta banor (Fysiskt svårare banor) än dom ;).

Nästa gång vi åker dig så ska vi åka tidigare på morgonen så man hinner vara där längre :), 5 timmar är för lite, tiden går verkligen fort när man har roligt :).
Och det bästa är ju att det är sån himla bra träning!! Yeey!!

Och såklart så kan ju inte dagen få vara helt underbar och rolig utan de dumma tråkigheter!
Det började redan med tråkigheter INNAN vi kommit fram, min stötdämpare har "hoppat ur" igen. Så vi fick köra megasakta resten av biten dit + hem och fick lyssna på en himla massa klonkande!

Och inte nog med det så när vi kommit hem så började jag fick ont på ovansidan av foten, och värre och värre blev det. Den sväller och började ändra färg!
Vad fasen kan jag ha gjort? Jag kan ju inte direkt ha stukat den för det känner man väl??





Nu är Anders påväg och hämta mat på pizzerian till oss! Lugn.. Jag ska bara ha en sallad ;) thihi!!




Funderar på att åka till Boda Borg i östersund nästa gång, men är det någon som vet om det är roligt där??
/volvoloveeer

Boda Borg!!

2011-09-24 / 09:19:32
Snart beger vi oss mot Boda Borg!! YEEEY!!!





Jag har lite halvbråttom då jag försov mig. Sist jag kollade på klockan så var den 05:42.. Herr Ohlhus låg å snarkade så förbannade högt så ett tag trodde jag att jag skulle på hörselskador :S


/volvoloveeer

GHOOOOST!!!!

2011-09-23 / 23:00:43
Här sitter vi med glägg i hela fejjan alla 3. Nu kanske det syns att vi är syskon ;P hihi!
Vi har även "ångat" ansiktet innan och kört peeling. Det finns inte så mycket annat att göra just nu medans vi väntar på att Anders ska komma hem så vi kan se film :)

/volvoloveeer

NÖRD!!!

2011-09-23 / 21:31:21
Inte för att rubriken har nått att göra med texten men det är så jag känner mig just nu!! =)
Vad har denna dag bjudit på?
Jo jag har shoppat (men vad tänker jag inte avslöja) ;). Sen har jag vart ute på promenad i krokvåg med Dess Jonte Billy Tyson & Zenna. Regn & lera hela vägen, men det är ändå som trevligt tycker jag att gå ut och sträcka på långbena ;P!
Sen har jag hämtat Bubben på bussen sen vart det en snabbmiddag som bestod av spagetti och baconsås, å fan vad jag ÄGER på att göra baconsås :D.
For vidare mot hundklubben där det var kvällstävling i lydnad, tyvärr kom vi så pass sent att vi endast hann å se de 3 sista ekipagen :(.
Och just nu sitter jag och leker med photoshop i väntan på att torkrumlaren ska bli klar så jag kan hoppa in i duschen och ta på mig min varma nytvättade pyamas :).
Jag har även fått med mig Jonte & Bubben att göra en grovrengöring av fejjan och lägga en skön ansiktsmask snart ;) hihi!
Såfort Anders kommit hem så ska vi kika på denna film:
Är det någon som sett denna film? Jonte säger iaf att den är grymt rolig!

/volvoloveeer

Jobbig dag igår!

2011-09-23 / 09:56:27
Igår vart det en jobbig dag. Even kom hit och körde en gympapass med mig, i slutet tog vi en styrketräning + mage & rygg.
Sen på kvällen fick jag ett ryck att åka på gympan ändå med Dessan & Kelly, dock fick jag sjukt ont i ryggen och var tvungen att hoppa de 2 sista konditionövningarna, men jag hann iaf med väldigt många och jobbiga styrkeövningar :)
Somnade med en väldig fart igår måste jag säga :P, hehe!
Så idag har jag bestämt att jag ska åka upp till krokvåg och ta en lång skön promenad med hundarna, hoppas på att även få med mig pappa, var inte direkt igår som man fick med han på en promenad ;P.
Nu ska jag ta å städa övervåningen, min snygge & snälle pojkvän dammsög hela nedervåningen igår när jag var på gympan <3
/volvoloveeer

Hundträning

2011-09-22 / 12:56:53
Igår kväll var jag och Anders iväg på klubben med Tyson & Billy. Anders tog Billy och var mest vid sidan om och kikade, körde lite godis sök också, Billy hade på sig sin väska och det gick mycket bättre då, men sen vet jag inte om det beror på ryggan??
Jag tränade lite leksakssök med Tyson och lite konster å fritt följ. Gick galant förutom att han är så nedrans stressad hela tiden.. Men det var många där också och jag ska väl vara glad för den ändringen som han gjort ändå =).
Nu flyger han ju inte mot andra hundar å morrar, "bara" stressad!
/volvoloveeer

BIL TILL SALU!!!

2011-09-20 / 18:45:46
http://www.blocket.se/jamtland/Saab_9000_2_3_TURBO_36181793.htm?ca=3&w=1
/volvoloveeer

Ambulansfärd

2011-09-19 / 16:44:12
Igår var jag Anders Tyson Billy Zenna Kajsa & Balto iväg till döda fallet på promenad. Vi gick på bron över till andra sidan till skogen och kom fram på en liten äng, där släppte vi hundarna men Kajsa och Balto gick tillbaka ner och väntade på oss.
När jag skulle koppla Billy och gå ner så trampade han rakt ner i ett jordgetingbo och jag kände att hela huvve var fullt av getingar, jag tog kunde och försökte få han att springa samtidigt som jag vevadede som tusan och försökte få bort alla getingar, plötsligt kännar jag hur 2 eller 3 getingar sticker mig i huvve!!
Jag vart väldigt förvånad måste jag säga, alla säger att det gör så väldigt ont att bli stucken men jag tyckte inte de ja..
När jag kom ner till bron igen där Kajsa & Balto väntade så hade jag lyckats springa ifrån dom jävlarna, efter ett tag kom Anders Tyson och Zenna ner, han berättade att han vart stucken på benet, Zenna vart stucken på baken, Tyson vart också stucken men vart vet vi inte ännu.
Efter ett tag började det klia överallt, t.o.m under fötterna, hur hårt jag än tog i och kliade så gick det inte över, sen fick jag svårt att andas och jag kände en stickande känsla i halsen och vart livrädd att jag blivit stucken där också.

Anders sa att jag bara inbillande mig och att vi skulle fortsätta och gå men jag pallade inte, kände att jag knappt kunde andas så jag ville gå tilllbaka till bilen såfort som möjligt.
Jag tog mig till vridläktarn, måste bli yr illamående och fick megaont i hjärta och bröstet. Sen började jag kräkas som en dåre och Kajsa ringde sjukvårdsupplysningen och dom kopplade direkt till 112. Dom skickade en ambulans.
När som väl var framme så mådde jag relativt bra, jag gick ju själv tillambulansen och tyckte INTE att jag skulle följa med men det tyckte dom och det var nog lika bra de :P, efter dom fått i mig Kortisontabletter och allergitabletter så fick jag ett återfall och började må skit igen, precis när ambulansen hade åkt så dom fick ju stanna, spydde som en fucking gris.. HUVVA!!
Kajsa tog mig bil inkl alla jyckar och for hem med dom, TACK KAJSA!! =)

Mannen i ambulansen försökte även få in en sån här kanyl i armen på mig men missade 3 eller 4 ggr till slut sa jag att nu får det vara någ, armarna var ju fan helt domnade efter alla hans försök, sista gången han försökte så körde ambulansen skitfort jag när han skulle trycka in den så skrek jag: MEN VA FAN! HEJDA DIG NU FÖR HELA FRIDEN! NI FÅR JU STANNA FANSKAPET INNAN DU STOPPAR IN DEN DÄR ENORMA NÅLEN I ARMEN PÅ MIG!!!!
Och han misslyckades trots att de stannat ambulansen :P

Jag fick även en adrenalinspruta i armen och fasen vad HYPER man vart, kändes som jag skulle kunna hoppat jämnfota till sollefteå :P

Hur som helst så fortsatte vi och for, sen ökade dom farten och slog på syrenerna och sa att det var en prio RÖD (Livshotade fall) Hmm.. Det kändes ju lugnande,, NOT!!


Tog inte länge innan vi var framme på sjukhuset i sollefteå där de snabbt tog in mig i akutrummet med miljoner kablar å maskiner överallt.
Sen började jag må bättre och efter nästan en timmes tjat att jag MÅSTE få gå ut att röka fick jag det :). När jag kom in igen så fick jag gå till ett trevligare rum och där fans det Bamsetidningar ;).
Sen kom doktorn in och satte in kanyl i handen på mig, och träffade på första försöket ;) sen fick jag ytterligare med Kortison sen gick hon.
Det tog bara 2 min och sen fick jag ett återfall IGEN! Jag mådde skit och blodtrycket fortsatte att sjunka så jag fick fram ett par få ord till Anders att trycka på larmknappen, sen var jag ganska borta där ett tag.
2 doktorer kom springandes med sängen och en galen Anders breve som tjatade att jag skulle öppna ögonen, att jag inte fick somna etc etc etc etc!
Tydligen hade jag lyckats få fram ett HÅLL KÄFTEN!! till han berättade han sen :P hahahaha!

Piggnade till efter ett tag och hade slangar å grejjer överallt, de va pulsmätare, EKG, blodtrycksmätare, dropp & fan å hans moster.

Doktorn berättade att han kunde inte ge mig nått mer Kortison eftersom jag fått dubbelt så mycket som Maxdosen var, han ville att jag skulle stanna resten av natten för observation, i helvete heller tänkte jag. Jag tog min droppställning och gick ut å rökte, å tror fan jag rökte 15 cigg igårkväll i väntan på att alla förbannade utslag skulle försvinna. Vid 11 - 11:30 försvann dom mer och mer och farbror doktor släppte iväg mig :D

Imorse när jag vaknade så var alla utslag borta men jag mår inte riktigt 100, men jag ska göra ett försök att gå på gympan ikväll ändå :).

Det mest jobbiga med allt detta var faktiskt att INGEN hade hört talas om min sjukdom och att jag inte kan äta alla mediciner så jag fick berätta för alla om och om igen vad jag har för hjärtfel och allt med bindväven å bla bla bla..
Sen där på döda fallet när jag låg i gräset och inte fick ngn luft så tänkte jag att måtte jag ha en vass penna eller nått i bilen för jag tänker inte kvävas till döds, fatta vilken hämsk död det måste vara, fasen vad jag var rädd där ett tag,
Ambulanskillen sa till mig när han lämnade mig att jag skulle tala med doktorn sen att jag skulle få sån här adrenalinspruta som man kör in å låret om jag blir stucken fler ggr eftersom jag fick en sån kraftig reaktion, men när jag tog upp det men honom så fick jag inte de!!
Jag tänker gå vidare med detta för nu kommer jag vara livrädd för all framtid för dom jävlarna, hade jag blivit stucken av fler getingar så hade jag troligtvis inte överlevt igår..

Ge mig sprutor ;) mohaha vad hämskt beroende jag lät där :P



Och här får ni en hämskt ful bild på mig när jag precis vaknat upp efter andra återfallet :)
Haha fan vad snygg jag är!! (NOOT)
P.s Ursäkta den dåliga sammanhängningen i storyn, men jag har brått!!
/volvoloveeer

Glömde lägga in denna video =)

2011-09-17 / 23:51:29
Anders satt på ena sidan av vägen och ropade på Billy i tunneln och gissa vad brydd han blev när husses röst kom fram på andra sidan av vägen fast husse inte var där..
Haha!
/volvoloveeer

En tur på ragunda!

2011-09-17 / 22:35:30
Idag har jag & Anders vart å vandrat runt i skog och mark på ragunda/Näset. Vi gick i nästan 3 timmar och det var så skönt. Det har ju vart ett sånt strålande väder idag =)
Här kommer några bilder på vad vi sett, och resten av alla bilder hittar ni här!
Eftersom jag inte fick ngn kommentar av någon som ville att jag skulle öppna bdb för "allmänheten" så fortsätter den att vara stängd, mina vänner där kan ju se bilderna iaf ;)


Gnatt!!
/volvoloveeer

Test!

2011-09-17 / 15:01:38
Jag har ju som sagt skaffat mig ett nytt redigeringsprogram som jag nu sitter och leker med :).
Jag vet att det är hur B som helst meeen Tålamod vänner!
Tar lite tid att lära sig bara ;)
/volvoloveeer

Catfight!

2011-09-17 / 14:04:37
Detta är vad mina katter roade sig med imorse!






Lite roar dom små ;)
/volvoloveeer

Jägarna 2

2011-09-16 / 16:22:04
Snart ska jag Anders Even & Marcus åka till sundsvall och kolla på denna film!



Har stora förväntningar på filmen så jag hoppas verkligen den är bra!




Wiihii vilken bild :P haha!
Men jag tyckte att den passade bra gentemot humöret jag är på nu :D!! WIIIII




P.s, gissa vem som kom förbi nyss mitt i mitt bloggskrivande??



Tant Idas egen lilla pluttisnutt <3
/volvoloveeer

Morgonmys!!

2011-09-16 / 15:23:41
/volvoloveeer

Klippa gräs och torka säckel!! =)

2011-09-15 / 23:59:42
Idag har jag vart hos pappa hela dan å städat Krickes bil, sen tog jag å Jonte och tvättade min bil utvändigt, inte för att det är någon mening i detta pissväder :P men men..
Efter det så tog jag å klippte pappas gräsmatta, fick hjälp av Dess den sista biten =), sen tog jag med mig Billy och for bort till faster och gick runt hennes hundgård där hunden satt så jag fick träna Billy lite =)
Men min stora undran är VARFÖR gör han såna här utfall??
Så fort vi jobbar har han 100% uppmärksamhet på mig, men tappar vi kontakten en 100 dels sekund så flyger han mot den andra hunden, han varken ser eller hör mig just då, han skäller morran hoppar och blir helt vansinnig! VARFÖR??? Kommer vi någonsin få bort detta????

När jag kände mig nöjd där så for jag hem och fick värsta städrycket innnan Anders kom hem från jobbet, han slutar ju tidigare idag så vi hade bestämt att vi skulle se film när han kom hem så jag tänkte att jag skulle göra lite fint tills gubben min kom hem :)
Tog både över & nedervåningen, började med Billys rum och bara det tog ca 1 timme. Fasen vad stökigt det var, å folk klagar på att barn stökar ner!! I barnrum slipper man iaf plocka tussar från sönderbitna leksaker/kuddar/täcken/madrasser, dammsuga hundhår från sängmadrassen, torka säckel från väggarna och skrapa bort (inte putsa bort) skit/säckel från fönstret ;). Någon som har barn som känner att vi kan byta städning med varandra?? :P haha!
Nä nu är jag taskig, han får skita ner bäst han vill för jag älskar den hunden <3

Nu har jag nyss städat klart och tände precis en massa ljus så nu ska vi sätta oss ner och kika film :)
Vill bara dela med mig av denna gamla underbara låt <3
/volvoloveeer

Tipspromenad!

2011-09-15 / 00:52:22
Ikväll har jag & Jonte vart på klubben med hundarna och gått på tipspromenad =).
Mycket roligt att det kom så pass många om man tänker på det extrema dåliga vädret som var/är!
Billy skötte sig riktigt bra tyckte jag, ett å annat utbrott fick han på en hund som satt i en bil men vi stod ett bra tag och tittade på Anna-Karin och hennes hund när dom sprang lite i agilitybanan =).
Sen när vi kom hem så var vi såklart dyngsur, inte hundarna då eftersom de hade "regnjacka" på sig :P, men jag och Jonte var dyngsur så vi tog en joggingtur, sen slängde jag mig i duschen direkt när jag kom in, såå himla skönt!!
Nu kom Anders hem från jobbet så nu blir det ett avsnitt och sen sängen =). Ska försöka kliva upp tidigt/tidigare imorn, har en del att stå i ;)
Gnatt
/volvoloveeer

=)

2011-09-14 / 15:08:52
/volvoloveeer

..

2011-09-13 / 22:42:13
/volvoloveeer

Bra Idaträning & Dåligt Tysonträning!

2011-09-12 / 23:46:18
Denna dag har bestått av att jag for till pappa mitt på dan å städa åt honom, hundarna fick givetvis följa med och springa å leka fritt.
Sen tog jag å städade bilen som började lukta somtipp :P.
Å sen på kvällen var det säsongens första gympapass. Väldigt annorlunda pass men gud så mycket roligare det var tack vare Kajsa & Ewa som börjat instruktera =).
Idag när jag var hos pappa så kom Jonte hem, när jag såg bilen i backen så ropade jag på hundarna att dom skulle komma och sätta sig breve mig och vänta tills bilen stannat och Jonte klivit ut ur bilen, men shiii fick jag, där springer han iväg utan att lyssna ens på ena örat..
DÅ insåg jag att han faktiskt har vart Olydig på senaste, jag har fokuserat mig på Billy så mycket att jag nästan (eller jag HAR) glömt bort att träna Tyson.
Det blev så lätt hänt när Billy behöver 100% träning och vi har gjort enorma framsteg med allting så jag inte sett att Tyson slutat lyssna på mig :(!!
Jag har så dåligt samvete så jag vill gräva mer mig någonstans, imorn är det jag som ska ut minst 2 timmar med Tyson och bara fokusera mig på honom =).
Åter till träningen:
Nu har det gått en vecka sen jag satte igång med träningen och fasen vad fort man bygger upp sin kondis, ett extra + kan ju vara att jag dragit ner på rökningen ;).
Man mår så himla bra i kroppen och jag orkar mycket mer på dagarna trots att det endast gått en vecka..
WIIHIII!!
/volvoloveeer

Träning för allihopa :)

2011-09-11 / 17:00:59
Idag har vi gått på gåbingo, det var jag Anders Even Miriam Zenna Billy och Tyson.
Promenaden var ca en timme och Tyson fick träna på att gå i koppel, Billy fick ha på sig sin klövjeväska och mellan varje "bingostopp" så tränade vi sitt/stanna =).
När vi kom hem så fick Anders duscha Billy medans jag slängde mig över wii och tränade i 45 min. Nu är jag helt slutkörd kan jag tala om!! Fy fasen...
Men grymt skönt måste jag säga ;)
(Inte för att man förstår ett ord av vad dom säger men det visar en hel del om hur det går till)

=)
/volvoloveeer

Gott med ben!

2011-09-11 / 13:27:24
Några hundar som är sugen på ben?? =)
Mina älskade älsklingar <3
/volvoloveeer

Mosters tjej <3

2011-09-10 / 15:50:13
Sitter just nu hos syster och tittar på medans mosters stora flicka sitter här breve mig och äter alldeles själv.
Var ju nyss som hon knappt kunde fokusera blicken själv och nu äter & springer hon själv =).
Vi var nyss ute en sväng och hon var så duktig när vi kom in, hon tog av sig skorna och bar ut dom till hallen där de skulle stå :) Mosters duktiga flicka :D!



Insåg nu att jag inte lagt ut inlägget, jag tog med Miriam ut en sväng och nu har vi kommit in och hon ska strax sova.
Anders kommer hit när hon somnat och tittar på film med mig, tror han ska ta med sig datorn så vi kan fortsätta följa våran serie <3


I



/volvoloveeer

SHOPPING!!! =)

2011-09-09 / 19:02:25
Idag har det vart shopping på hög nivå =), WIIHII!!
Här kommer några bilder vad jag köpt.
P.s Orkade inte ta med allt men några av sakerna är med :)
Lagomt less Billy var efter dom här bilderna :P haha
Haha även att Anders tittar fram där bakom oss :P
Sist men absolut inte det minsta är...
Äntligen nya dojjor.. Kanske underlättar en aning för ryggen ist för mina stora platta tunga skor :P.
Sen kan jag ju bara tvätta av dom så kan jag ha dom på gympan också ;)














Nu ska jag ut och testa mina nya skor!

Ha en fortsatt bra kväll!!






/volvoloveeer

Personsök!

2011-09-09 / 13:36:59
Igår tog jag och Anders med oss hundarna på en promenad upp på näset. När vi skulle vända hem så bad jag Anders att han skulle klampa bort och gömma sig någonstans medans jag tog hundarna och gick åt ett annat håll. När han inte syndes mer så skickade jag iväg Tyson med kommandot "Sök ut" å det visade sig att hunn är en naturbegåvning på detta. Ni skulle sett hans teknik, sick sack fram och tillbaka så han inte missade någonting, har aldrig sett han göra såhär, när vi gör leksakssök eller godissök så söker han i volter, han börjar med en liten volt och gör den störra och större, problemet är att han alltid är så stressad och glömmer använda snoken, men detta var han snabb men ändå inte stressad.. WIII vad glad jag blir, efter hela 5 år har jag hittat hans "grej".
Det tråkiga är att Ida skrev igår att hon inte trodde att man fick tävla med blandraser :(, är inte detta diskriminering tycker ni??? :( Bajs också!!
Men jag tänker minsann ändå fortsätta träna detta med Tyson :D!
Måste bara skryta ännu en gång att jag har kvar en cigg från paketet jag köpte i tisdags, är inte detta fantastiskt?? Annars brukar det gå åt ett ciggpaket om dagen för mig, fatta vad mycket pengar jag kommer att spara på detta sätt :D!!
Nu ska jag ta och putsa lite fönster! Tjiing!!
/volvoloveeer

8/9-2011

2011-09-08 / 17:52:53
Idag började jag min dag med en resa till sollefteå med Anders himla hink till bil som skulle besiktas. Tror du det gick igenom?
JA!! Men HUR? I sollefteå dessutom där dom aldrig brukar släppa förbi bilar :P.
Sen drog jag å Dess på gymmet, tyckte jag började lugnt igår men ajajaj vilken träningsvärk jag hade i magen idag kände jag!!
Nu var tanken att jag & Anders skulle ta en promenad med hundarna och testa Billys nya klövjeväska som jag köpte igår men nu började det vräka ner från himlen så vi får vänta lite.
Appropå Billy så har han börjat klia sig på sidan framtill, nedanför manken på höger sida. Han har tappat lite hår och det är små knottror/sårskorpor där!! VAD ÄR DET????
Hur kommer det sig att alltid mina djur råkar ut för en massa skit????
/volvoloveeer

Detta har jag å syrran gjort ikväll!

2011-09-07 / 22:26:22

Behöver jag skriva så mycket mer om detta? Nä tänkte väl de ;P
Det var så himla skönt å sola + simma efter de!! KANONERS!!
Nu har jag någonting vi måste berätta någonting helt otroligt som jag gjprt idag..
Jag har lyckats dragit ner på mitt rökande från 19 cigg per dag till 6 st..


Själv tycker jag att jag är skitbra ;). Jag tänkte att det är ju bättre att dra ner på det än å satsa på och sluta när man inte vill det själv.
Men nu ska jag fortsätta titta på:
/volvoloveeer

Träning

2011-09-07 / 13:27:57
Idag har jag minsann startat min dag med träning på mitt nya wii active 2. Det är roligt samtidigt som man blir helt utmattad =).
Gårdagen tillbringade jag och min kära sambo med att städa här hemma, tänk att vi (jag) alltid drar ut på städning tills det blir ett bombnedslag så det blir moljoner jobbigare att städa ;P
SKÄRPNING PÅ MIG!!! ;)
Man skulle nästan ha anställt någon som städar åt en.. Vad säger ni!
Någon frivillig?? :P
Den vackraste hunden i världshistorien sitter och vaktar på sitt revir så inga oanmälda dyker upp ;P.
Visst är han extremt söt i sina lockar?? :)
Nu ska jag duscha och göra mig i ordning för att följa med syrran på byn en sväng..
/volvoloveeer

Pulverdiet å pappersarbete!

2011-09-06 / 15:20:05
Idag har jag börjat käkat de där himla pulvret, jag hade glömt hur himla ont i huvudet man fick av det.. Huvva!!
Men jag tänker iaf ge det ett försök, måste iaf rensa ur magen från all skit! Igår natt så fick jag sånt himla magsmärtor, kunde inte sova på hela natten.. Klockan 5 på morgonen tog jag mig ner och googlade en massa och fann till slut samma symtom och det visade sig vara magkatarr/magsår. Jag vet inte vilket ännu men pulvret hjälpte mig sist.
Nackdelen är att man är ju för fan ständigt hungrig och huvudvärk så det räcker och blir över! Usch!!
Idag har jag suttit och rensat ihop här hemma med världens lustigate frilla och pyamasen har jag inte tagit av mig heller:P. hade räkningar från april liggandes som jag inte orkat sortera in i pärmen, grejjen är ju att ju längre jag väntar desto mer och jobbigare blir det ju att sortera in sen..
Nu ska jag ta och käka en äckelpulverpåse igen å en massa vatten, sen ska jag ta å dra ner på byn..
Seee yaa!!
/volvoloveeer

Great lake run!!

2011-09-05 / 08:01:57
Sorry för sen update, men bättre sent än aldrig? ;)
Starten gick kl 10:20 från Näser, plockade upp folket efter vägen och begav sig mot östersund!


Besiktade bilen också, den här gången såg allt bra ut, MEN...
Det var några kablar som glappade till bromslyset så det vart ännu en ombes :(


For bort till Mia å föra lite där, Jonte fick agera grillmaster ;)


Vart lite länge hos Mia, men vi fick stå i kö i nån timme ändå :P



Mia & Jonte! Tyckte att jag fick en sån fin bild på Jonte måste jag säga :), men han höll sig ju kvar ett bra tag iaf. Annat var det med fröken Ragnarsson som brukar få rida dom vilda hästarna.. Höll du dig kvar i 2 sek?? :P *höhö*


Kelly & Jonte!


Sandra var också med, måste säga att det är fan en evighet sen du var med.. Alldeles för länge du satt i den kärran med en öl i handen ;)


Anders letar skrivar å muttrar som ska passa ihop, han fick ihop 6 st, många som inte hittade en enda.
Stationerna var roliga i år, men var så grymt mycket roligare förra gången vi åkte..

Lyckades till slut att få P-man att göra en av stationerna :)





Avslutar med denna bild, innan vi gått in helt i dimman ;P.



Kvällen var riktigt lyckad och jag vill tacka ALLA som följde med. Var länge sen jag hade så roligt sist..
Som vanligt så kändes hemvägen en evighet, men vi stannade till i stan och skulle handla nått gott på raggarn, finns ju ingenting som är så gott som fyllemat, gissa vad jag valde? En SALLAD!!!
Hur fan kan man bli sugen på en sallad när man är full och skithungrig??? *hahaha*

/volvoloveeer

Sorry!!

2011-09-02 / 23:31:08
Som en del av er sett så har jag haft lösenskyddat på bloggen ikväll, men det är endast för att jag fixat lite med header å bakgrundern osv..
Vart det till det bättre eller sämre??

Ni får hojta å säga till om texten är svårläst så byter jag tillbaka till ngt lättare :), en blogg ska ju vara enkel och lättläst (tycker jag).
Idag har jag vart med Kelly och bara softat i solen hemma hos pappa, hundarna har busat järnet och såklart så är ju bästaste lekfarbrorn Jonte hemma :).
Idag har det verkligen varit toppenväder måste jag säga. Kändes som tiden for tillbaka till juli igen
absolut inte mig emot ;)


Ikväll har jag färgat håret också, skulle bli rött men blev nått helt annat, vet ej om det var för att jag totalt glömde bort tiden så det gick nästan 120 min ist för 40-45 min (*hehe*) men det vart röd/svart/lila typ =tantfärg!!!!
Mina småbröder Benjamin & Simon dök upp här nu ikväll också å ville sova här i helgen, dom ska nämligen iväg med syster till sundsvall imorn och shoppa järnet, men ser ni det ska inte ja, för ja ska på GREAT LAKE RUN!!
Men nu ska jag ta och fixa klart allting inför denna resa imorn, kommer måsta kliva upp rätt tidigt å göra nått med dogsen..
Resten av alla bilder under veckan kommer som vanligt ligga >>>>här<<<<.

Funderade på om det är NÅGON som inte är vän med mig där som skulle vilja se mina bilder? Funderar på att låsa upp lösenordet, men endast om det finns intresset för det!



/volvoloveeer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se