Sista April

2012-04-30 / 18:06:09
Denna dag har inte bestått av mycket förutom en besikting stallet och en städning hemma på nedre plan.
Håller just nu på med en maträtt jag inte ätit på år och dar å de kommer bli sååå gott (hoppas jag).
Anders är ute och håller på och fixar & donar med ramblern då vi ska ut och kolla majbrasor ikväll med den, premiärturen ^^.
MEN..
Måste lägga ut bilder på en söt larv Anders hittade där ute.













Visst var den söt?
/volvoloveeer

Hopptävling

2012-04-29 / 18:37:41
Idag tog jag & Helena oss till ridskolan för att kika på dagens hopptävling, inte många man kände igen men några stycken iaf :) Men fotar gör jag ändå trots att jag inte känner människorna :P.
Men på första bilden har vi team Pernilla & söta Skåtte.
Och på bilden Nedan här så har vi Idun & Veron, dom är riktigt stiliga tillsammans tycker ja.
Ett himlans nice väder vart det ju också, önskar att detta väder kunde pågå varje dag en längre tid nu så leran på gårn å framförallt i hästhagen får torka upp nu..
/volvoloveeer

Igår (lördag)

2012-04-29 / 07:46:29
Jag har halkat efter en hel del med blogg inläggen på senaste men jag har haft ganska fullt upp med att endast tänka på pållen jag har där i stallet då veterinären gav Manni "dödsdomen", men nu vet jag ju att det faktiskt inte är så allvarligt som dom säger!

Hur som haver så var jag Dessan & Helena till sundsvall (Birsta) igår och shoppade loss lite, dock gick tiden väldigt fort och vi hann inte på alla ställen som vi skulle till innan de hade stängt.
Men vi hann iaf och få med oss 3 råttor hem (ingen är släkt med ngn) varav en supersöt liten
dumboråtta.







Visst är han söt???




Var bara tvungen att lägga ut denna också, dock på den "gamla" råttan.









HONORNA





Skulle även ha fått med mig ett objektiv hem som jag skrev, men det blev inte alls så då det inte hade just det objektivet som jag ville ha! :( Måste även också tillägga att FAN vad lite objektiv det fans överallt till Nikon!

Ja just de ja,, innan vi for till sundsvall så kikade vi självklart in på ridskolan och kikade på hopptävling för ponny, jag tycker det är så roligt och kolla på små-ponnysar, dels för att jag själv har en men mest för att dom gör oftast som dom själva vill inne på banan och "ungarna" inte alls har någonting att "säga till om", men av det lilla jag såg igår så verkade de flesta barnen klara sina ponnysar alldeles utmärkt! *TUMMEN UPP*.

Idag bär det av till Ammer igen för att kika på hästhoppning, på ett annat sätt så är det också roligare att kika på häst då det oftast är högre hinder & tempo!










Måste ju bara berätta att igår var det första och enda gången jag sett någon/några utföra ett "mer avancerat" jobb för skit & ingenting!
Jag tror faktiskt inte att jag behöver säga mer utan det räcker nog med att endast titta på bilderna..







Ja.. Ni ser ju själva :P

/volvoloveeer

Ett inlägg från fredag

2012-04-28 / 01:06:22
Nu ÄNTLIGEN har jag lyckas rata fram min laddare till system-kameran, dock har det inte blivit så mycket fotande under denna dag, men några busbilder vart det på dogsen :).
Imorn bär det av mot sundsvall och dit ska kameran också följa med då jag troligtvis ska införskaffa mig ett nytt objektiv!
Anders tog lite bilder när vi var i stallet, väldigt vacker regnbåge. Eller hur?
En vacker bild på min älskade ponny <3.
Avslutar med en bild på "Ella" för att hon är så Otroligt vacker vovvsing!
/volvoloveeer

Utkast: April 26, 2012

2012-04-26 / 22:23:43
Nu har vi fixat det så himla fint i "rått-rummet" jag och Dess, synd var att kameran inte funkar just nu men det vart hur kanon som helst ju. Nu kommer man även fram och förbi hur galant som helst när man ska hänga upp tvätten också!
Jo då, idag har det vart riktigt full rulle här hemma. Medans vi gjort allt detta (även dammsugat och skurat hela huset) så har Anders fixat en bil åt en kompis å tjänat en slant, slantar är det aldrig fel på ^^
Eller hur??
/volvoloveeer

Sorry..

2012-04-26 / 18:00:21
Jo jag vet....
Just nu är det dödare än dött här på bloggen, men jag uppdaterar (nästan) varje dag i mannis blogg.
Dessutom så har laddaren till min kamera försvunnit så jag har inte kunnat ta nått kort heller, men jag ska nog ta och leta den snart för nu börjar det ju faktiskt bli så fint väder så man kan nog få till riktigt fina bilder om man bara beger sig ut i naturen ;).
Händer här just nu då?
Jo lilla Desiré är här och lagar middag till oss idag! Jojo, sånt lyx har vi :D, hon håller på å lägger i någe klet i köttbitar å det ser riktigt smarrigt ut! Tur man har små-syskon ibland ;)  *haha*
/volvoloveeer

Ni får vänta tills ikväll!

2012-04-24 / 15:05:22
Snart ska jag träffa en av mina bästa vänner, så himla roligt när man får träffa personer som man inte träffar varje dag!
Även en tur till stallet väntar idag (precis som varje dag).
Det var länge sedan jag skrev ett inlägg om hundarna känner jag, så ikväll tänker jag faktiskt slänga in ett inlägg om just hundarna tänkte jag!
/volvoloveeer

Älskade djur <3

2012-04-22 / 20:29:33
Har precis avnjutit en middag som bestod av TACOS! *Mumms*
Just nu sitter jag i sängen med en liten "Sudden" här som knapprar på alla tangenterna så jag får sudda och skriva om hela tiden :P.
Denna dag har iaf bestått av b.l.a en stalldag å har precis kollat vikten på alla råttorna så allt ser bra ut å snart ska jag klippa lite vovve-naglar..
Djur djur djur och åter igen älskade DJUR, vad skulle jag göra utan dom?? :D
/volvoloveeer

Inte bra

2012-04-22 / 00:35:00
Just nu är läget med mig inte alls bra om jag ska vara ärlig, man vill ju inte klaga men det är ju det jag har bloggen till för tänkte jag ;)
Fick mycket tråkiga besked på kliniken i torsdags. Och inte nog med det så åkte jag på rygg-skott samma kväll när jag kommit hem, eller rättare sagt kom det när jag körde hem från stallet och GISSA om jag var glad att jag körde pappas bil då det är automat. Jag kunde inte ens flytta mitt vänsterben! Senare under kvällen vart det bara värre & värre försökte ta mig bort till köket men gick nästan bet, jag svor gren och svor igen och tiden från vardags rummet till köket tog nog närmare 10-12 minuter..
Imorse när jag vaknade så var jag lite bättre men vart sämre under dagens gång, hoppas på en bättre dag imorn eftersom jag måste iväg och fixa med pållen imorn nu när hans medicin börjar verka.
Tack & Hej för MIIIIG!
<3 Min älskade fina älskling <3
/volvoloveeer

Onepiece

2012-04-17 / 17:55:18



Alla som känner mig vet att jag aldrig i mitt liv skulle gå runt offentligt med en sådan. Jag tycker att det finns inget styggare.
Skulle ju faktiskt lika gärna kunna skutta runt på stan i en pyjamas liksom!








Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att införskaffa mig en sådan "dräkt" just för att bara ha som en mys-pyjamas!


Vore ju faktiskt fett nice ^^





/volvoloveeer

Nu har även..

2012-04-17 / 17:34:38
Såg idag att jag totalt glömt att länka till Dessans blogg men nu till höger i menyn så har ni en länk dit!




/volvoloveeer

Stör mig på...

2012-04-17 / 16:53:56
När man står i en kö på affärn så tycker jag att det ska vara en Självklarhet att lägga en sån där "nästakund-stick" efter sig. Där står h*n framför en i kön med två j*vla varor, själv står man där med en hel famn med saker och når inte pinnen själv och "måste" vänta på att de plippat dennes varor innan jag kan lägga dit mina!

Hur störande är inte detta??
Varför kan inte ALLA lägga en pinnj*vel efter sina varor?? Är det jobbigt eller???




/volvoloveeer

wiihoo

2012-04-16 / 12:58:52
Nä nu var jag ganska dryg. Idag har jag en riktig dryg-dag kan jag säga. Hur som haver så har jag tagit ledigt från stallet och ska fokusera lite granna på städning här hemma, träning, motionera hundar & snart ska jag åka och ta ett blodprov inför fredag!!
Nu vet  ni de
/volvoloveeer

10 saker ingen visste om mig!

2012-04-16 / 12:23:39
Och dom vet fortfarande ingen mer utom jag!




/volvoloveeer

tjolahopp rakt ner i sängen!

2012-04-14 / 23:25:01

För ca 3 timmar sedan så tog jag ledigt från stallet imorn å tänkte lägga till några extra-pass i träningen men vid en nämare eftertanke så kändes det så tomt att vara utan söta ponnysar en hel dag så jag skickade tillbaka redan efter någon timma att jag kommer ändå imorn så ingen mockning till mig behövs imorn.
Hästberoende??

Haha närå men jag vart så himla sugen på att åka dit nu när det är så jädrans fint väder ute om dagarna. Längtar ihjäl mig till sommarn, men nu är det inte långt kvar!

Den 19 maj tar vi premiär-turen med ramblern för i år, resan går mot östersund på spring meet!! YEEEEY!
Äntligen är cruising-säsongen här!!! WIIIIII!!!!


Nä nu ska jag pinka hundar sen ska jag nog bädda ner mig i sängen å ev blänga på denna film:

/volvoloveeer

Ett tråkigt inlägg!

2012-04-14 / 15:48:17
Nyss kört ett intensivt 40 min pass här hemma med focus på mage, så jag misstänker nu att jag inte kommer ta mig upp ur sängen imornbitti!!
Nä nu passar jag på att fara till stallet medans man är svettig och äcklig :P.


Roligare än såhär blev inte detta inlägg :P.
/volvoloveeer

Såhär ser min morgondag ut

2012-04-11 / 23:34:42
  • Stallet
  • Gymmet
  • Städning här hemma + tvättning
  • Träna hund
  • Gympa

Det är typ så de flesta dagar ser ut för mig, hur i tusan hinner "vanliga" människor med ett "vanligt" jobb med detta??

Idag var jag iaf iväg på hundklubben med Electra (Ella) och tränade lite, idag gick det riktigt bra, men hon har fortfarande alldeles för mycket att titta på :P, men det är helt å hållet mitt fel.
Jag var blöt/dyngsur om fötterna då jag glömde kängorna i stallet och det var som en pool på planen, och var lagomt slut efter ha vart ute å motionerat 2 hästar och stressat i mig maten (gröten)..

Träning träning!!
Nästa onsdag ska vi påå´t igen!!



/volvoloveeer

5 månader!

2012-04-10 / 11:06:18
Idag är det 5 månader sedan du försvann från oss. Saknaden är ENORM! Tänker på dig varje dag, saknar ditt stora fula dreggliga tryne som kom å slickade en i ansiktet.
Det gör ont inuti mig när jag tänker på att du aldrig kommer finnas med oss här nått mer, men en dag kanske jag kommer få vara tillsammans med dig igen

Kommer aldrig att finnas en hund som dig Billy!! <3








/volvoloveeer

Mat i STORA lass!

2012-04-09 / 14:56:10
Nu blir det träna träna träna och åter igen TRÄNA efter denna påsk! Har ätit så mycket mat så jag dog!!
Anledningen till detta var att herr Jonte var här i påsk och skulle ha påskmiddag, han gjorde en deal med mig, om jag gjorde maten så skulle han handla den. Ungen handlade middag (för 5 pers) och efterrätt för över tusen-lappen.



Och som ni säkert redan förstått så var det alltså inte lite mat han handlade, det var:


*Prinskorv
*Köttbullar
*Lax
*Sill (av olika de slag)
*Ägg
*kaviar (på burk)
*Olika såser
* Glass
*Maränger
*Dricka
*Colasås
*Godis (över 1 kg)




Ja,, jag kommmer  inte ens på allt han handlade, en full kundvagn vart det iaf..



Nu kanske ni förstår varför det ska tränas tränas tränas och åter igen TRÄNAS ett tag framöver!

Börjar redan kvällen med att åka på ett svettigt och jobbigt gympa-pass, imorn drar jag iväg på gymmet och kör en stund tänkte jag.







/volvoloveeer

Nämen bajs också

2012-04-08 / 17:45:31
Jag och datorer går nog faktiskt inte så bra ihop! Nu håller din lilla (den här) datorn på att kajka ihop totalt. Tror jag ska ringa till min käre bror som får hjälpa mig över telefon hur man tar bort ALL skit.
Han gjorde det till mig på den stora, den vart som helt ny igen. Å snabbt går det!
/volvoloveeer

Myselipys-kväll med mysgänget!

2012-04-07 / 14:42:16
Mening i påsk var att jag och Bubben skulle följa med Anders och Johan till Trehörningsjö å hälsa på deras vän Gjermund, men i sista sekund får jag reda på att hans Afghanhund inte går ihop med andra hundar, och jag vägrar givetvis att lämna bort mina hundar över påsken så dom fick klara sig utan oss.

Men inte hänger jag läpp för det inte, jag har haft en underbar påsk ändå, igårkväll så vart det kvällsmys med Dessan, Sven, Bubben & Joooonteeee!! Absolut inte varje dag man träffar lilla Jontis!
Vi har suttit och surrat skit, lyssnat på Amos Persson, rökt, ätit gott & skrattat i massor!

Innan "folket" kom hit så tog jag och Bubben en snabb-rusch med att städa lite smått här hemma. Ni kanske tycker (vilket jag också gör) att jag städar väldigt väldigt ofta här hemma, och ni som brukar vara här vet ju att det inte alls brukar vara särskilt städat här, hur kommer det sig??
Jo det blir nämligen så när man har en massa djur som springer in & ut ma ett! ^^

Tog även och städade råtrburen vilket verkligen var på tiden kan jag lova, slängde ut allting och dammsök + skrubbade å torkade rent överallt. Och som varje gång efter städning så gör jag alltid om buren eftersom råttor ledsnar ganska fort på sina saker och vill ha nya spännande saker och gärna lite luriga saker så de får använda hjärnan lite!

Eftersom jag oftast strävar efter att djur ska få ha en sån naturlig miljö som möjligt så inreddes buren med en stor sten som de kan klättra på och ett extra PLUS i kanten är att de slipar då ner sina klor.
Även en stor pinnhög där de kan gnaga på och kanske slipa ner sina tänder om de blir för långa. En liten gran sattes också in :).






























Den här svart/vita (Herman) är sjuk så just nu får han sitta i en egen bur några timmar varje dag :(.
/volvoloveeer

OBS! OBS! OBS!

2012-04-02 / 23:22:44
Läs EJ detta inlägg om du inte gillar gnäll!!  ;P


Som jag skrivit förut så använder jag b,l,a denna blogg för att gnälla. Jag själv tycker faktiskt att det är ett bra sätt att få ur sig en massa skit så det slipper gå ut över folk runt omkring sig, finns fler människor som borde testa detta tycker jag!
Som vanligt handlar mitt gnäll om smärtorna i min rygg, och jag VET att det finns folk som säkert har bra mycket ondare än vad jag har, men som det blev denna kväll så kan jag inte annat än å klaga!
Hur som haver så var jag och Dess på gympan, har ju vart hemma ett bra tag och väntat ut min dunderförkyldning som jag åkte på. Spänd och glad var jag över att Äntligen få åka å gympa lite var jag t.o.m idag!

Hur mycket tror ni jag pallade??

Efter bara uppvärmingen kändes det som någon huggt in en kniv i ryggen och bara stod och vred om kniven för varje rörelse jag gjorde.
Men jag gav fasen inte upp för de, inte tänker jag låta smärtan ta över någonting jag verkligen vill göra så jag fortsatte till näst sista övningen :).

Mitt i passet när vi låg och tränade mage så hör jag på mig högra öra hur Dessan ligger å kämpar klagar och svettas hur jobbigt det är medans jag ligger å svettas p,g,a smärtan. Det är så jävla frustrerande att jag inte kan ta i som alla andra, det är ju faktiskt en jädrans skön känsla när man får ta i så det verkligen bränner i musklerna, men NÄÄÄ!!!

FÖRBANNADE JÄVLANS SKITJÄVELSRYGGHELVETE!!


Kanske det finns någon som vill ha en rygg?? Ibland har tanken slagit mig att man kanske borde dra ut ryggraden, då kan den ju inte göra ont längre iaf :P *hö hö*.
Men jag får mestadels skylla mig själv som totalvägrar en operation! Iaf som mitt liv ser ut just nu.
/volvoloveeer

Jag är en mördare!

2012-04-01 / 15:50:46
Påväg hem från sundsvall igår så mördade jag ett rådjur, han bara hoppade rakt framför bilen.
Ingen hann ens att tänka innan det small, turen i allt elende var väl att han dog riktigt ordentligt och Oturen var att det inte var min bil!
Men som tur var så var bilen som jag körde fullt försäkrad med 0:- i självrisk.

Det är ju så förbannade typiskt attb allt skit händer när man kör någon annans bil, här är en av anledningarna till att jag sällan lånar bilar av andra!
Bilen klarade sig annars förvånadsvärds bra tycker jag, ena blinkersglaser (lamporna klarade sig), tre extralysen, grillen och en liten buckla fram på huven.


Synd att döda nått så sött å fint, men dumma den som hoppar rakt framför bilen :(





/volvoloveeer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se