Min sminkning igår påminde om denna figur

2012-02-26 / 15:28:59
/volvoloveeer

Kan ni fatta??

2012-02-26 / 13:51:00
Igår ställde jag som sagt upp som modell åt tjejerna som skulle ta sin makeup artist examen, och jag har bara en sak att säga:
Det såg rent utsagt förjävligt ut när jag var klar, hon som sminkade mig är nu en utbildad makeup artist och det är heelt galet hur hon kunde bli godkänd.
Om jag ska vara ärlig är jag själv skitkass vad gällande smink men utan att skryta så tycker jag att min egna sminkning vart KLART bättre än hennes.
Här kan ni se MIN sminkning, och bilden under är hennes sminkning!
Ursäkta att jag klagar, men blir nästan förbannad att hon i framtiden ska sminka folk och ta betalt åsså kommer dom ut därifrån å ser ut som ett SPÖKE!
HJÄLP!
/volvoloveeer

En annorlunda helg!

2012-02-24 / 18:45:59
Ja just det!

Denna helg är jag faktiskt inne i stan. S ska ha sitt slutprov imorgon och behövde någon som står modell, och snäll som man är så ställer man väl upp ;), fast jag tycker att det ska bli spännande :).
Bestämde mig för att sova i Kälen hos fröken Ragnarsson i helgen, hon har ju nämligen gått och skaffat sig 2 stycken nya pållar som jag inte sett förens nu. En liten en som är strax över 6 månader bara å den andra är en ännu mindre russhingst på hela 3 år, hur söta som helst, tänkte att jag skulle slänga upp lite bilder på dom imorn då det är ljust ute!


Idag har jag mest farit runt på stan med S i en massa butiker och efter det vart det en rundtur med Ragnar runt stan, bla travet fick sig ett besök av oss. Dock inget köp p.g.a en fattig Ida ;P.


Nu vet ni lite vart jag är och vad jag gör om det intresserade någon, nu ska jag kolla runt här borta sen ska jag ut och kika på Mias stall som jag heller inte vart ut till ännu.
Tänk att man missat så mycket trots att det faktiskt "bara" är ca 14 mil emellan oss.




/volvoloveeer

Aaaoooiiiii

2012-02-21 / 18:40:04
Har en grym tränigsvärk i rumpan sen gympan igår, har haft svårt att ta sig upp och ner från stolen och in och ut ur bilen.
Inte nog med det så har jag en himla värk i bihålorna, imorse när jag vaknade så gick det knappt att öppna ögonen för det värkte så fruktansvärt. Åkte på time för att köpa nässpray för att se om det hjälpte men precis efter köpet så kom jag ju på att jag hade en receptbelagt nässpray för just bihålorna på apoteket så det var bara att vandra dit :), just nu mår jag lite bättre men jag ska ta det lugnt med allt vad träning heter så jag inte hamnar i nån dunderförkyldning.

Imorn ska jag dock unna mig en heldag i stallet tänkte jag, tänkte faktiskt ta och fixa nån söt liten frilla på lillpållen min :)
/volvoloveeer

Helgen i det hela

2012-02-19 / 19:16:50
Igår vart det en heldag i birsta med Bubben, köpte väl inte allt för mycket grejjer men mycket nöjd över det lilla som jag införskaffade mig :).
Det jag köpte hittar ni på Mannis blogg..
Idag for jag till stallet för att testa en av de nya sakerna nämligen tränset till Pontus, passade precis på det minsta hålen, så himla längesen som jag gjorde någonting med honom. Å inte för att Manni är så jättestor men GUUD vad liten Pontus igentligen är :P.
ÄVEN att jag snart kommer bli sjuk, igår hälsade vi på grabbarna i sundsvall å där låg Johan å smittade, sen hemma hos far vimlar det med baciller å till råga på de så kom Anders precis hem med en röd näsa och skyhög feber, Jisses alltså!! Men eftersom jag är en sån snäll flickvän så servar jag honom med en kall handduk på pannan, alvedon & vatten om vart annat och nyss fick han ett Stort lass med glass till soffan där jag bäddade ner honom.
Så nu känner jag mig SNÄLL!! ;)
Just nu sitter håller jag på med "storkok" här hemma. Eftersom jag hatar att laga mat så får jag inte i mig så "mycket" (ofta) mat som jag ska, eller så hamnar det någe Onyttigt i magsäcken pga mitt bristande intresse på matlagning, så nu ska jag göra mat för hela veckan å frysa in..
/volvoloveeer

R.I.P

2012-02-15 / 02:05:50
Jag kan titta på dessa filmer OM & OM igen, blir aldrig less. Detta är också en sådan där klockren snutt.
Föreställ er att ni ser någon göra sådär mot en unge idag på en marknad :P. Anmäld till soc får man nog räkna med :P.
Älskar Allan Edwall!
R.I.P
/volvoloveeer

LÄS gottfolk. LÄS!!!

2012-02-14 / 22:56:47
Klicka här!!
Är någon fler än jag som tycker att sånt här är intressant????
:)
/volvoloveeer

Typiskt

2012-02-14 / 20:26:25
Hjärnan överlistade kroppen!
Typiskt!
/volvoloveeer

nu vet jag

2012-02-13 / 17:16:57
Nu vet jag hur en person som tvärslutat med antidepp känner sig!







/volvoloveeer

Undrar hur länge man kan vara utan sömn??

2012-02-13 / 02:49:49
Jag har nu gett upp mina tankar och försök på att försöka somna. Det blir alltså ännu en sömnlös natt!!
Ist gick jag och tände upp här nere i köket då jag insåg att ytteryempen sjunkit ner till - 15 grader och innertempen låg på +15, burr!!
Jag har aldrig i hela mitt liv haft svårt att somna så detta är som ni säkert förstår väldigt frustrerande!! Å ryggen värker mer än vanligt!! BLÄ vad allt vad BLÄ nu då.. :P
Imorn hoppas jag iaf på en bra-dag då min dag är fullproppad i mitt schema imorn, men den som lever få se!
Jahopp.. Vad ska man roa sig med nu då?
/volvoloveeer

meeeeen

2012-02-13 / 01:37:24
GUUUUUUUUD!!
/volvoloveeer

kategorier

2012-02-12 / 01:30:49
Som ni kan se till till höger här i listan så har jag börjat med olika kategorier. Jag har ännu inte hunnit sortera men det kommer väl framöver, och även fler kategorier :)

Natti natti
/volvoloveeer

Nycuttad

2012-02-11 / 23:43:34
Tog och beställde en tid hos frissan i veckan och bestämde att raka mig på båda sidor, eller som sanningen ska fram så bestämde jag ingenting alls utan det var lillasyster Desiré som bestämde det åt mig ;)..
Vi får se hur länge det tar innan jag vill ha någonting nytt :P. Jag kanske skulle ha en egen kategori för just frisyrer :P  *hehe*
Nä nu ska jag ta med mig min man och gå upp i sängen å glutta några avsnitt på ghost wisperer!
=)
/volvoloveeer

Önska mig

2012-02-11 / 04:23:52
/volvoloveeer

Djurens beteende!

2012-02-09 / 20:00:20
Sitter här och tittar på mina gulliga små råttor som nyss fått en helt ny inredning i sin bur. De är väldigt nyfikna djur och de behöver variation i buren lite då och då, därför brukar jag passa på och ta in lite nya saker och möblera om lite vid varje städning!
Ända sedan jag var liten har jag alltid älskat att bara sitta och titta på djur, jag kan sitta timme efter timme bara för att studera deras beteende :).
Idag har jag för övrigt en vilodag från träningen då det har blivit träning måndag tisdag onsdag och ska iväg imorn igen.
Har inte alls så mycket mer att säga just nu utan fortsätter att studerar dessa underbara djur <3
/volvoloveeer

Vem behöver fake när man har äkta vara! ^^

2012-02-05 / 13:33:02
/volvoloveeer

Burr!!

2012-02-05 / 03:24:23
Nu börjar det bli lite kallt ute tycker jag, snudd på så kallt att mina rökpauser inte blir lika ofta som i vanliga fall :P. T.o.m Tyson tycker det är kallt, han som i vanliga fall älskar snön och kylan!












Om man får säga detta utan att verka "kall" så är det tur att Billy inte är här nu. Han som avskydde att vara ute när det var kallare än -5. Men jag har sagt det förr och jag säger det igen, FAN vad jag saknar den jycken <3, snart är det 3 månader sen han fick somna för gott.. Undrar om tiden läker alla sår???





Lilla älskade vännen! Vinkar farväl tillbaka! Vi syns igen <3<3<3
/volvoloveeer

AL kväll med Kajsa

2012-02-04 / 19:57:26
Sitter hemma hos Kajsa och har precis kollat på två stycken Emil i lönneberga filmer, det är så himla bra!
Man skulle ha tagit sig ett AL (Astrid Lindgren) film-maraton, kolla på alla filmerna i ett sträck!


Detta är nog ett av de allra roligaste klippen i hela filmen!
Här kan du hitta en blogg som är rolig att kika in på lite då och då! :)
/volvoloveeer

Gillar inte alla gåtta?? :)

2012-02-03 / 22:43:29
Har haft lite råttmys med "sudden" för ett tag sen, å han är ju rätt rolig faktiskt måste jag säga :).
Anders hade en gåttpåse (godispåse) på bordet så jag gav han en bit och fort som tusan sprang han över från fotöljen till Anders och gömde det under täcket.
Sen kom han tillbaka till mig och tiggde mer, och så höll han på tills han hade ett stort förråd under täcket :P.
Och gissa om han var galen i pannacottan?? Tror nog inte att det inte finne en enda levande själ som inte gillar de. Tyson är helt gälen i pannacottan å likaså katterna, å "Sudden" var gla i det han å =).

Försökte ta lite bilder på honom men det är inte lätt att fota en råtta som springer i 100 knyck runt i rummet, man hinner som inte med :P *haha*














Jag fick ju till några bilder iaf, fick ju passa på medans han slicka rent tallriken :P!




Nu ska jag återgå till filmtittandet =)
/volvoloveeer

Träningstips!

2012-02-03 / 16:15:34
Detta är ju toppen att sånt här finns som känner mig en aning vilsen när jag kommer till gymmet :P



Var iväg en sväng på gymmet idag och körde slut på mina armar, tog en å annan timme innan dom slutade att skaka :P..
/volvoloveeer

..

2012-02-03 / 12:06:11
/volvoloveeer

MEEEN DUU.... INTE ILLA!!

2012-02-01 / 23:40:31
Med YEEEEES!!!
ÄNTLIGEN har min otroligt snälle bror fixat till en av datorena här hemma. Är så otroligt less att sitta vid den lilla datorn med den lilla lilla skärmen, trots att jag har glasögon så ser man ju knappt bilden :P. Men nu, det är ju helt fantasktist!! :)

Ikväll har det vart svårt för mig och min rygg. Om jag sitter still så gör det så fruktansvärt ont så jag måste sitta och röra mig på stolen hela tiden (som nu), och står jag upp (stilla) så gör det exakt lika ont. Ligger jag ner gör det ont. Det enda jag har gjort ikväll är och gjort en massa saker, tvättat 4 maskiner, diskat, gjort mat, dammsugat. Tro det eller ej så gör det mindre ont när jag går omkring.
Kan faktiskt inte svara på varför det är så men så är det iallafall.


Nu tror jag att jag ska ta kvällsciggen och pinka hunden sen blire sängen. Ska försöka att kliva upp imornbitti och ta mig iväg på gymmet! Är ryggen likadan så får jag väl köra annat än ryggen ;)




Gnatt!




/volvoloveeer

Någonting står inte rätt till!

2012-02-01 / 19:06:39
För några dagar sedan så var jag ute med Manni och gick lite i skoterspåret, flera skotrar hade passerat utan att det blev problem men VIPPS så var han megarädd och reste sig påå bakbenen sen tog han ett jätteskutt och hoppade framåt samtidigt som han kastade bakbenen rakt mot mig som gick bakom och tömkörde. Självklart rycktes jag med av hoppet och det knakade till i ryggen.
Idag har jag haft en megasuperdålig ryggdag och kan knappt sitta stå eller gå.
FUCK vad ont det gör, kan tala om att köra bil var rätt krångligt när man skulle lyfta benet mot kopplingen! Affärstrippen med Dessan såg ut som så att jag fick gå och hänga mig på kundvagnen runt hela affärn!
Ja! det är inte roligt att ha denna rygg, och jag tycker inte att det är speciellt jätteroligt att sitta på bloggen å gnälla heller men den är ju till för att jag ska få ur mig både glädje och ilska.'Jag tror ingen av mina bekanta är speciellt sugen på att höra mig gnälla heller :P *hehe*



/volvoloveeer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se