Finally

2012-01-30 / 00:39:42
Hejsan alla glada!

Nu kan jag meddela min att min hemlis inte är någon hemlis längre, och det har nog aldrig vart någon jättestor hemlis heller. Men ibland när man väntat på nått eller så så vill man ibland inte berätta det för alla och det visar sig att det inte alls blir som man tänkt sig, då blir man bara less och besviken!

Hur som helst så har Johan & Jimmy vart så supergulliga och köpt den där sulkyn jag dregglat över ett bra tag nu. Jag får hem den nästa vecka då han ska till sundsvall.
Fatta hur glad jag är att jag äntligen, ÄNTLIGEN har en sulky igen :D. Har ju haft jordens ångst över att jag sålde den andra, det var ju LÄTT det bästa köpet jag någonsin gjort (bortsett från djuren). Det är en riktig tävlings sulky och väger NADA :). Inte en billig en heller ska jag tala om..
WIIIHIII vad glad jag är nu! Hoppas att ingenting händer med den under veckan, fattas väl bara att den blir stulen nu när jag är så himlans glad över den :P


Här är en bild på den!


Nu fasen ska de rejsas :)



/volvoloveeer

Jahopp!!

2012-01-25 / 22:08:44
Å inte har det blivit mycket skrivande nu heller, hinner aldrig sitta vid datorn nu för tiden.
Det är ett evigt åkande till stallet och gymmet/gympa.

Denna dag har jag iaf inte tillbringat i stallet, E fick ta stallet idag medans jag drog iväg och gymmade lite, fick en massa tips & råd av Ewa :) Tack så mycket! :D



Sen har jag fixat en massa massa pappersarbetem ink fixat fram lite pengar från ett försäkringsbolag! Dom kan faktiskt behöva betala ut nån krona lite då å då dom också tycker jag ;)
Sen har det blivit en helstädning här hemma också, utan att jag märkte det själv :P, gick runt å småplockade och dammsög lite här och där och VIPPS så hade jag städat hela huset!


/volvoloveeer

Hipp hipp HURRA!!

2012-01-22 / 22:05:42
Nu har det försvunnit 4 Kg till på min stora tjocka kropp, sammanlagt har jag nu gått ner 20 Kg!
Men det lustiga är att man ser det inte, hur kan 20 Kg försvinna utan att man ser vart??
Aja många många kilo är kvar att kämpa bort och det blir många många timmar på gymmet och uteaktiviteter för min del! Sen har jag två starka systrar som också är duktiga!! :)








/volvoloveeer

TOP SECRET!!!

2012-01-19 / 21:19:23
Ni kan aldrig gissa vad jag ska införskaffa i helgen!?!

:D









Iallafall tills jag köpt den, men sen så...












/volvoloveeer

Den som inget ...

2012-01-17 / 15:17:28
Veterinärbord har!






Väldigt bra tycker jag, jag slipper böjja mig ner + ett bra lyse!





Idag har jag gått på promenad med Even & ponnyn, kände att det verkligen behövdes sträcka ut benen med en promenad efter gårdagens hårda pass.
Träningsvärk har jag gått om idag men det lättade lite efter promenaden..

Funderar faktiskt på att ta en till promenad om ett tag med hundarna, men får se om jag pallar, just nu vill jag bara ta det lugnt..  Men ICKE, jag ska STÄDA! hehe


BYE!
/volvoloveeer

För er...

2012-01-17 / 15:04:22
HÄSTINTESSERADE!!







/volvoloveeer

Phuuu!!

2012-01-16 / 22:04:43
Idag har det blivit träning för hela slanten, började morgonen på gymmet, tränade så det kändes sådär lagomt skönt i kroppen :).
Sen drog jag till stallet och  tog en promenad med häst´n.
Sista passet vart nu på kvällen, över en timmes gympa-pass på kullstaskolan, nu är jag sådär lagomt omtumad i kroppen är jag nu..

Det jag tycker är så synd är att min rygg säger upp sig innan jag hunnit "ta ut" mig ordentligt..
Aja jag kan ju iaf fortfarande röra på mig så jag ska väl inte gnälla :D..


Nu ska jag ta en rök sen bums i säng å titta på film med gosegubben <3




Gnatt
/volvoloveeer

muttrar

2012-01-16 / 07:13:26
God underbara morgon! NOT!

Fy fasen vad jag avskyr att kliva upp tidigt, har man inget jobb så känns det meningslöst att tvinga kroppen ut ur den varma sköna sängen, till vilken nytta???

Hur som haver så är anledningen till denna uppstigning i ottan meningen till att det vankas att tidigt gympass idag med mina systrar!
Senare ikväll inväntas ännu ett pass då det faktiskt är årets första gympa :), ska bli spännande med tanke på att jag har NOLL kondis :P *haha*

Nä nu ska jag återgå till att glo på lite hästbloggar!


:)




/volvoloveeer

Hur kommer detta att gå?

2012-01-15 / 22:41:04
Nu blir det en tidig kväll för mig, ska nämligen ge mig på att försöka kliva upp samma tid som Anders imornbitti!
Ojojoj! Gissa om jag kommer vara trött!?? :P
/volvoloveeer

Vi vart lämnad av våra pojkvänner!

2012-01-15 / 18:49:04
Ja det är inte lika hämskt som det låter :P

Var ute på en "skotertur" med Anders Sven & Dessan idag, uppe på Näset. Men jag kan väl inte direkt säga att det vart en skotertur för varken mig eller Dessan :P. Sven och Anders "paxade" skotern hela tiden och jag och Dessan fick springa efter med Tyson, för övrigt så fick även Tyson åka en sväng på skotern, var väl inte sådär jätte jätte roligt tyckte han, han ville mest springa breve :)


Sen vart jag å Dessan less, så vi lämnade dom där vuxna barnen så dom fick leka själva medans vi for till stallet och tog emot hovslagarn som fixade båda mina ponnysars fossingar :).

Såååå fina blev dom =)
/volvoloveeer

VARNING!!

2012-01-14 / 18:46:24
Detta inlägg bör EJ läsas om du inte vill läsa häst! ^^
Idag har det vart en hel (halv) dag i stallet, från klockan 1 och kom hem nyss. Rebecka följde med idag och red en sväng på Grimmen. Han är en sån otroligt fin pålle. Funderar faktiskt på att ta mig en ridtur på honom framöver, synd bara att jag är sämst på å rida :P *hö hö*..
Tömkörde även Manni, men hur det gick skriver jag i hans blogg så jag inte tråkar ut hela detta inlägg med hästhäst å åter häst :P
För övrigt idag har det faktiskt inte hänt mycket alls, sovit bort halva dagen precis som vanligt :P. Men denna gång hade jag faktiskt en bra anledning till det, var nämligen fyllechaffis inatt till klockan 05,00!

Åååå! Nu kom Anders med mat som han gjort, omelett med lax :D, MUMMS!!!







FOOOOOODTIME!

/volvoloveeer

Varför måste man ha ett samvete??

2012-01-12 / 19:20:15
Hallå!

Har just i detta nu beställt en massa saker från Börjes-Tingsryd, så nu sitter jag och har ett samvete som inte alls är ett bra samvete.
Visst är det saker jag behöver, även om en å annan "onödig" sak slank ner i varukorgen också :P.

Det är ju så himla roligt att handla saker, och man tänker alltid samma sak..

- Men jag har inte ETT enda par byxor
- Jag har inga gardiner, så jag bara MÅSTE köpa dom här
- WOW! Vilket ljud i bilen jag skulle ha med den här baslådan

Ungefär sådär brukar jag tänka när jag ska köpa saker :P, men om sanningen ska fram så har jag faktiskt inga saker till Manni förutom Grimma & Grimskaft typ. Hade tänkt och vänta med att inhandla täcken å sånt tills han "kommer igång", men efter promenaden igår så var hästen en aning svettig så jag tänkte jag skulle dra på han nått täcke som fanns i stallet men fick bara inse att INGET passade, Pontus täcke var på tok för litet, å Cissis var för stort!
Ska bli spännande och se om han tänker ge fan i att förstöra det ;).






Detta var en av sakerna jag beställde, nu slipper jag de nedrans jobbiga och fula bettskivorna :D





/volvoloveeer

"Han" vill inte vara med idag!

2012-01-11 / 18:14:51
Sitter med jordens värk i fothelvete, idag har det vart en tuff dag för fröken Göransson, först blir man väckt i OTTAN av sin lillasyster som verkar vara hur pigg ssom helst på morgonen, sen innan man ens hunnt vakna till så drar vi iväg på gymmet och kör ett pass.
Efter det så spurtade vi iväg till stallet och mockade med jordens armvärk som vi fått på gymmet av alla tunga saker man far å lyfter på.
Efter mockningen så beslutar vi oss för att ta in alla hästarna och ryktar av dom å klipper svansar rensar hovar å går igenom dom helt enkelt.
När vi var klar med alla hästarna och tänkte ge oss iväg hem så ser jag hur Manni springer fram och tillbaka i hagen och biter i tråden (som det för övrigt var ström i), han ville helt enkelt ut och göra nått..
Så det var bara till och plocka ut hästen ur hagen igen och dra på han lite saker å sen beger vi oss iväg mot krokvåg, gick världens omväg bort till pappa i skoterleden, Manni fick ännu mer motion än mig för han ville hellre springa i djupsnön för där kunde man hitta lite mat :P.
Vägen hem var ett Helvete, ont i rygg & fot så funderade på om jag skulle börja inridningen på vägen hem ;) *hö hö*

Nu är jag helt slut, hade tänkt att köra ett tredje pass idag men min fossing vill inte vara med så vi håller tummarna att "han" vill vara med imorn för då planeras en resa till gymmet :)


P.s Laddarn till kameran har försvunnit därför inga bilder, men om sanningen ska fram så har jag inte Tokletat efter den heller :P


Tjoo!!
/volvoloveeer

Stallrensning!

2012-01-09 / 21:48:59
Idag har jag Dessan å Alva tillbringat halva dagen i stallet och storstädat där, tagit hem alla sadlar och träns som fanns i stallet och ska smörja upp detta imorn.
Så om det finns någon som är i behov av sadel/träns/täcke så bara å hojta för skulle tro att hon inte ska behålla allting då de bara är ponnysar kvar i detta stall.
Nått annat har jag nog inte å berätta idag tror jag :P, blir nog på med pyamas och spela en sväng, sen sängen eftersom Dessan kommer och sliter upp mig i ottan imorn så jag tar mig upp nån jävla gång :)
God natt!
/volvoloveeer

R.I.P

2012-01-08 / 22:16:28
Chockande nyheter kom idag. inte alls roligt det spm hänt men kanske bäst så..












/volvoloveeer

Snerompan min <3

2012-01-07 / 19:26:23
Har vart till finaste finponnyn idag <3
Han är för himla vacker! Visst är han?? ^^
Här har vi en bild när han har sin vikt på sig, varför han var skyddet under är för att inte vikten ska glida ner :)
Och här är anledningen till varför han har vikt på ena benet, syns inte så jättejättebra på bilden men han är väldigt sne.
<3
Jag brukar inte skriva min "hästinlägg" här, men jag har spenderat den mesta tiden i stallet idag så det fanns inte så mycket annat att skriva om.
Men i normala fall brukar jag skriva här.
/volvoloveeer

Min goa lilla sötnos <3

2012-01-07 / 02:54:38
























Visst är han söt?
/volvoloveeer

Bildfattigt igen

2012-01-07 / 00:43:01
Usch och fy på mig!

Nu har jag blivit sådär dålig på att ta bilder igen, ett stort + med digitalkamera eller kamera i mobilen är att den är barbaskat smidig att ha med sig medans systemkameran är stor å otymplig. Men å andra sidan får jag ju till så fan så mycket bättre bilder!
Väger nog ganska jämt där skulle jag tro. Anledningen till att jag inte tagit bilder nu är för att batteriet inte är laddat. Inte för att det är så jobbigt att ladda den :P.

Men om jag får komma med en ursäkt till så har jag faktiskt knappt vart hemma någonting! :P
Hästen tog upp den mesta delen igår eftersom jag fick ta ut farbror hästdoktor, sen har det vart lite rännande till gymm å syster mm mm..


Men imorn ska jag ge mig ut och fota lite ^^





/volvoloveeer

Har du glömt bort??

2012-01-04 / 20:46:09
Ni glömmer väl inte att läsa min andra blogg?


Klicka här isf!
/volvoloveeer

Sparktur med lillvovven

2012-01-04 / 15:55:48
Idag har jag lyckas ta mig upp i någorlunda tid för ovanligens skull så jag startade min dag med en sparktur bort till ragunda med Tysom framför iklädd en lila dragsele.
Hemvägen gick riktigt segt måste jag säga, han är inget vidare pigg på att springa hemåt min hund, roligare åt annat håll tycker han :) ..
Nu har jag ätit min jättesupersena lunch och inväntar nu Fröken Ragnarsson å Päkken..
Stallet har jag inte heller tagit idag eftersom Mia ville hänga på dit å titta på min "stora kille" :D
Ha:t bra ;)
/volvoloveeer

Jag har sjuka tankar

2012-01-03 / 17:30:25
Idag har jag tillbringat mest hela dagen i stallet med mina små systrar + systerdottern. Tog med oss hundarna å pållen på en liten promenad :).
Så just nu sitter jag lite halvlustigt på en köksstol då ryggj*veln är helt off för denan dag!!
Måste för övrigt bara berätta en så himla idiotisk tanke jag hade i stallet idag, precis när jag skulle till å hämta hö så högg det till nå fruktansvärt i hjärtat (kan göra det ibland), och vet ni vad min första tanke var???
-Jag landar ju mjukt om jag dör nu!!
*Haha* vart kom det ifrån?? Antagligen skulle det inte spela ngn roll vart jag landade om jag tvärdog!!?!
Ibland är mina tankar helt sjuka
/volvoloveeer

Jag är nog helt j*vla dum i huvudet! Så måste det vara!!!

2012-01-02 / 22:40:43
Hela kvällen har det här med att sluta och röka cirkulerat i mitt huvud, hur kan man sluta med någonting när man själv inte vill det innert inne?
Om jag ska vara riktigt ärlig med er och mig själv så vet jag faktiskt inte om jag VILL! Jo jag vet hur dum i huvudet jag låter just nu när jag nyss skrev att det är 10 ggr farligare för mig att röka än "dig", och mitt hjärtfel å allt.
VARFÖR röker jag då??

Svaret är enkelt: Jag tycker om det och jag tycker att det är gott.

Jag vet folk som står och harklar sig å spottar när dom röker för dom hatar smaken och tycker att det är skitvidrigt att röka, jag undrar! VARFÖR röker du då????

Men nu ska ni få höra på nått annat sjukt som jag nyligen räknat ut. När jag går ut och tar en cigg så röker jag i snitt ca 10 min, och jag röker ca 19 cigg per dag (dvs ett paket).
I tid blir detta alltså 190 min om dagen dvs strax över 3 TIMMAR PER DAG!!!
Sen tog jag detta snäppet längre och räknade ut att jag står och röker ÖVER 22 TIMMAR I VECKAN!!!!

VAD FASEN SKA JAG GÖRA DOM 22 TIMMARNA OM INTE ATT RÖKA?????

Detta kommer bli sjukt jobbigt att sluta och det vore lättsammare om det fans någon ANNAN som också håller på att sluta eller någon som har slutat!
Någon????












Funderat på om man kanske ska bestämma sig för en dag då man ska "starta" detta projekt, kanske blir lättare då???

Såg detta klipp med "Fattybom", en jätteskön tjej från Göteborg, brukar läsa hennes blogg ibland å hon har så himla kloka funderingar å tankar ;). Kika gärna in på hennes blogg och kolla in hennes otroligt snygga bilder hon tar, hon är grym med kameran :).



T.O.M ICA STIG vet att man inte skall röka ;)







Nu ska jag fortsätta fundera på mina dumma funderingar ett tag till..
Tips och ideér mottages gjärna!!


/volvoloveeer

Min sjukdom

2012-01-02 / 17:24:20
Idag har jag tillbringat lite tid med att sitta och läsa på lite om min sjukdom.
När jag var mindre som ville jag inte veta någonting alls om den, jag låtsades som att den inte fanns där, men nu på "äldre" dar har jag kommit på att jag kan inte fly från min sjukdom för den kommer alltid att finnas i mig!

Som jag nyss skrev så har jag suttit och läst på lite om den och insåg nu att snittåldern med min sjukdom är 30-40 år, detta oroade ganska mycket. Fatta hur mycket det finns som jag vill göra som jag inte gjort.

VARFÖR gör jag saker ändå som KAN förkorta mitt liv?? Tex den dumma förbannade röknigen som jag håller på med? Cigaretter är farliga för ALLA, men för mig är rökningen 10 ggr farligare än för "dig". VARFÖR röker jag då???
Och sen finns det massor av andra  (som jag ser det) "löjliga" saker jag inte "får" göra, tex stryketräning!!


------->Här<------ är en sida som jag kikade igenom lite snabbt för er som gillar att läsa ;)



Som ni kanske ser så hör mitt evigt klagande på mitt ryggont till denna sjukdom, men det är NOT FUN att vakna och somna med jordens smärta varje dag, jag försöker att inte tänka på det men man blir ständigt påmind av smärtorna.





Jag måste ändra min livsstil om jag ska leva längre!!!
Men man lär ju gå å kolavippa bara för man "råkar" träna lite ska ni se :S


/volvoloveeer

Peppa Peppa!!

2012-01-01 / 23:53:09
Idag är det alltså den första januari, men för vissa börjar den nya starten på året imorn :).


HEJJA OSS TJEJER!!!







/volvoloveeer

Nytt år nya tag var det va??

2012-01-01 / 03:22:18
Man pratar om "Nytt år & nya tag", att man ska förnya sig, starta om på nytt etc etc.
Nu har jag bytt design ;)..
Fler ändringar kommer att komma in senare!
God fortsättning på det nya året!
/volvoloveeer

2012

2012-01-01 / 01:13:08
Första inlägger 2012!

Ikväll har vi ätit en treträtters jag Anders Johan Dessan & Sven, så himla gott, kan inte ens beskriva hur gått det var men jag kan visa bilder ;)
Nu har jag gjort pannacotta för första gången, och undrar varför jag inte gjort det tidigare?
Kommer absolut att göra detta fler gånger ;)
Förrätten bestod av små mackbitar med skagenröra, sallad halloumiost, minitomat, oliver, gurka, fetaost och en citronskiva :)
Varmrätten som bestod av fläskfile inlindad i bacon med en vitlöksmarinad och hemmagjord klyftpotatis, även en supergod sallad till som jag blandade i lite olivolja å svartpeppar :).. MUMMS!!!
Såhär vart efterrätten!



Går inte med ord att beskriva hur gott detta var :D..
Nu ska jag bara ta det lugnt ikväll och njuta av middan å kika på film, just nu ligger vi och tittar på denna gamla roliga film ;)






Nu är det ett nytt år med nya tag, någon av er som har något nyårslöfte??



/volvoloveeer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se