Nostalgi

2012-09-29 / 20:06:02
Vart inte så mycket idag som jag planerar imorse. 
Men en mycket god middag med tre av syskonen
+ en syster-dotter :)
Åt även en mumsig äppelpaj till efterrätt så ligger 
vi alla i matkoma och upplever nostalgi på mycket
hög nivå genom att titta på den gamla hederliga 
Pinocchio! Fasen vad gött vi har det nu, men jag
tror att Bagheera har det bäst av alla som det 
ser ut ;) hihi
 
/volvoloveeer

Underbara lördag

2012-09-29 / 11:20:57
Vart inte många timmars sömn inatt då jag och Jonte kom i säng så sent som 4 halv 5 snåret, men dock vaknade jag redan strax innan 10 där någon gång, konstigt nog så är jag helt utvilad.
 
Eldar här hemma så varmt & mysigt är det här hemma. Simon sitter i soffan och tuggar på godis å annat slisk, Jonte ligger fortfarande och snarkar medans jag sitter här och roar er :P
Idag ska en massa saker hinnas med, men vad som hänt skriver jag som vanligt ut på kvällen (annars har jag ju inget roligt att skriva om då) :P
 
Jo just ja, ikväll blir det iaf långtittning på film, har fixat fram en massa massa familjefilmer, tänk att jag kommer nog aldrig att tröttna på familjefilmer & barnfilmer *haha*. Aja man ska ju vara barn så länge man kan ;)
 
 
 
 
Detta är några av filmerna vi ska kika på hade vi tänkt!
 
 
/volvoloveeer

Fredagsmys

2012-09-29 / 00:38:06
Åååå vilken lugn och skön fredag jag haft!
Dagen till ära startade med en skön tur efter Maestro med Jonte bredvid, sen vart det raka spåret till pappa. Jonte ville ju självklart umgås med dom också innan han åker hem (han bor hos mig i helgen), och på köpet fick hundarna leka av sig ordentligt med Asslan, vilken fart det är på dom där tre alltså..
Sen vart det in på affärn å inhandla lite gotta tills kvällen och väl framme i kassan så fick jag en underlig känsla av att det är NÅTT som jag glömt, men kan inte placera exakt VAD det är! Betalade och funderade lite till medans jag packade varorna då jag kom på det!
 
 
SIMON!!!!!!
 

FAN! Skulle ju hämta han vid bussen strax över 5 och klockan var närmare halv 6 när jag stod på affärn. Skyndade mig att ringa pöjken men såklart och som vanligt svarar han inte så det var bara till att mer eller mindre springa ut ur butiken för att ta räcer-volvon dit för att se om han stod där.
Och mycket riktigt så var han där, han hade endast väntat i 10 minuter sa han. Vilken jädrans TUR att jag kom på det då, hade ju lika gärna kunna kommit på detta när jag kommit hem :P
Tur man har bra minne!
 

Köpte med oss pizza/kebab på vägen hem men väl hemma så startade vi med efterrätt då Angelica Alva & Tobias förbi med en äppelpaj som Alva & tobias gjort av äpplerna som Alva pallade igår i stallet :)
 
Senare på kvällen efter en supergod och lite för mättade måltid drog pojkarna (Jonte Simon & Sven) iväg på en fisketur men fick höra sen att det vart inget fiska utan en sväng till Hammerdal fram och tillbaka :S *haha*
Under tiden satt jag hemma och bara myste med alla djuren och forskade lite i Maestros stamtavla, har nämligen upptäckt att de flesta travponnysar som finns är släkt med han på ett eller annat sätt! Men mer om det kan du läsa HÄR om du vill..
 
Nu sitter vi mest bara och slappar och inväntar att alla ska samla sig i soffan, om nu alla får plats eftersom det ligger både katter & hundar här i soffan ;)
 
 
Aja! Nu vart det ett väldigt specifikt och ingående inlägg på allt som vi gjort idag så nu fick ni veta ännu mer Onödig information som ni kommer ha 0 nytta av!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skål å välkommen åter till   OIB     (Onödigainformationsbloggen)
/volvoloveeer

Stolt matte!

2012-09-29 / 00:18:34
 
 
 
Klicka här!
/volvoloveeer

Bye bye

2012-09-27 / 13:00:00
Nu drar jag iväg till stallet med Alva, kommer upp i Mannis blogg som i vanlig ordning!
 
 
 
 
/volvoloveeer

Jooontee!

2012-09-27 / 10:44:14
Inatt landade Jonte här på Näset, så himla roligt att han kommer och hälsar på. Det händer ju inte så himlans ofta att man ses när han jobbar på för fulla muggar där nere, sist jag träffade han var en snabbis efter vägen när jag var påväg hem med Bagheera och han tyckte att lilla bebis hade blivit så stor :)
 
Tyvärr måste han väl åka på söndag eller måndag igen då han börjar att jobba på tisdag igen, och ev kommer han inte hem över jul heller men jag och Anders funderar på att packa ihop hundarna och fara ner till han ist och fira jul i mjölby. Det blir nått nytt de :P
 
 
 
 
 
/volvoloveeer

Veterinär-resa

2012-09-26 / 16:07:55
Idag gjorde jag en tripp till veterinärn med Nigge som fick en massa tovor bortrakade. Det går att raka han hemma men han är så fruktansvärt rädd för rakapparaten så hans lilla hjärta nästan stannar.
Eftersom han ändå var sövd så passade vi (Birgitta) på att raka ner allt hår under magen så det vart mycket kortare så vi ska slippa tovorna ett tag framöver.
Inte lätt att ha två stycken långhåriga katter som avskyr att bli borstad!!
 
 
 
Detta är ungefär hur Nigge ser ut just nu ;P
 
/volvoloveeer

Hur gick detta till?!?

2012-09-25 / 06:37:55
 
I vanliga fall är jag den tröttaste människan som finns på mornarna, men denna dag vaknade jag klockan 04.56 och var klarvaken och har ej kunnat somna om 
undrar om man kanske ska kliva upp??
 
 
 
 
/volvoloveeer

Bajs också!

2012-09-24 / 17:32:00
Inatt vaknade jag med en sjuhelvetes ont i halsen, inga andra förkyldningssymtom förutom det och har heller inte känt på mig att nått är på gång.
Trots detta så måste ju djuren skötas om så jag beger mig till Ammer för att köra min egen häst och för att ta med mig finaste Alva för en ridlektion på ridskolan.
 
 
 
 
/volvoloveeer

Klicka på bilden!

2012-09-24 / 16:19:06
 
 
Jag tycker att detta är en väldigt bra idé, sprid gärna detta vidare :)
/volvoloveeer

Naaw

2012-09-23 / 23:22:21
Törs dock inte testa detta med mina katter, skulle tro att chansen är större att dom blir vänner med varandra när dom inte fått vart ute och jaga råttor i hela sitt liv.
Kanske är denna katt på filmen en innekatt?!
 
 
/volvoloveeer

Ni får kika här ist

2012-09-23 / 20:07:13
Idag har jag tillbringat mest hela dagen i stallet, klicka på bilden för att se fler bilder osv..
 
 
 
 

 

/volvoloveeer

Tappat allt

2012-09-22 / 22:32:39
Som jag skrev tidigare idag så gick jag ju en sväng med Alva när hon red, gick en kort sväng, endast till busskuren i Ammer. Och av den korta svängen trodde jag allvarligt att min rygg skulle gå av på riktigt! Hur f*n kommer det sig tro?? Jo.. Jag har gått upp en massa i vikt (igen) men framför allt så har jag tappat var enda muskel i ryggen som jag byggde upp under förra året!! 
 
Då har ni såklart samma tanke som mig, just de att börja träna upp dom musklerna igen! Men det tar emot så fruktansvärt mycket när jag vet hur j*vla ont jag kommer att ha innan jag fått tillbaka musklerna för att orka träna. Jag vet ju att det är värt det, eller inte bara värt det utan det är ett MÅSTE om jag ska kunna fortsätta ha ett normalt liv. Ju längre jag drar ut på detta desto längre kommer det att gå, till slut kanske jag inte kan gå alls, å inte blir man smalare direkt heller av att bara sitta på stor-aset hela dagarna :P.
 
Jag får väl göra som jag skulle gjort med hästen eller vilket djur som helst som ska tränas upp, träna korta stunder i början och ta det förbaskat lugnt..
Problemet är att jag vill känna resultat på en gång å därför vill jag gärna ta i, ibland allt för mycket och då blir man sängliggandes ist så det är ju igentligen inte ett dugg bättre! ^^
 
 
PEPPA PEPPA!!
 
 
 
 
 
 
Kom med förslag för att stärka musklerna i framförallt ryggen men även mage!
/volvoloveeer

Perioder

2012-09-22 / 22:11:29
Sådana har jag gott om just nu.. 
 
Ena stunden orkar jag inte lyfta ett finger här hemma, orkar inte göra mat utan tar mig nån macka och lämnar alla smulorpå bordet, tvättkorgen fylls med tvätt och diskbänken med disk. 
Nu tänker ni säkert att jag är skit-deppig, nere, deprimenad osv (det var den tanken som slog mig nu när jag sitter och skriver detta) men så så är det inte alls utan det är bara sådana perioder jag har..
 
Just nu har jag en period när jag inte kan sitta still, jag ska alltid speinga runt och småplocka på någonting, tvätta, diska, städa, träna djuren eller väntar in klockan för att hinna vara i stallet och göra så mycket som möjligt när jag är där.. 
Varför är det så?
 
 
Har ni också sådana perioder??
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
/volvoloveeer

Helgdag Lördag!

2012-09-22 / 17:36:50
Denna dag har jag inte hunnit med mycket, men planerna var inte det heller eftersom det faktiskt är helg, men en storstädning till råttorna, en sväng till stallet (Se här vad som gjordes), och nu håller jag på med pannkaka :)
 
Morgontrött gubbe & en icke-morgontrött tant!
 
 
 
/volvoloveeer

sorry sorry sorry...

2012-09-22 / 00:22:37
Nu har jag gjort det igen!! 
 

Jag har så fruktansvärt mycket nu med djuren så jag hinner knappt sätta mig å blogga alls, några uppdateringar har jag iaf lyckats få in på andra bloggen men inte är det mycket det heller.
För X antar dagar sedan lovade jag bilder på hur det vart när vi tog å möblerade om + införskaffade oss en ny säng (som man sover som en GUD i).
Här nedan följer några bilder på hur det blev!! (Ursäkta dålig bild-kvalle)
 
 
 
 
 
 
Mysigt med rosa/lila i köket :)
 
Inte så stor förändring i detta rum!
 
Men här vart det en om möblering, mycket nöjd!!
 
Spel-rummet vart också rätt bra, Anders som sitter å nördar med Maffia 2!
 
Bubben slappar med dogsen så länge :)
 
 
Såhär ser våran nya säng ut, satte upp en hylla idag också med lamporna som jag köpte som extralampor till råttorna igentligen, men det funkade ju det här också ;).
Notera höjden på sängen ^^ 18 cm ben + 2 madrasser, inte ens långa jag når ner med fötterna på morgonen :P
 
 
Här har ni anledningen om någon undrar varför vi satt en dubbensäng intill väggen?! 
Jo! För att Tyson & Bagheera ska få en egen säng utan att vi måste klättra över den, Bagheera älskar denna säng redan trots att han fortfarande faktiskt får plats i sin puff :)
 
 
Det var väl igentligen allt jag hade att visa just nu, får skriva lite mer imorgon (lovar inget eftersom jag tydligen har väldigt svårt att hålla det), ska inte bli kvar här allt för länge utan tänkte fortsätta att fredagsmysa med pojkarna på övervåningen!
 
 
 
 
 
 
 
 
/volvoloveeer

Wow

2012-09-14 / 16:51:18
Nu är hela huset storstädat och ommöblerat, det är fredag och kycklingen står i ugnen, kan det bli bättre?? :)
P.s skickar in bilder under morgondagen på verket här hemma.

Ha en mysig fredag everyone!!
/volvoloveeer

Nytt

2012-09-12 / 12:10:41
Har funderat ett tag nu på att göra om lite här hemma. Ända sedan jag var liten har jag gillat att möblera om osv.
Gillar när saker och ting får en "ny look". Först och främst hade jag tänkt att måla om, synd bara att det är bland det tråkigaste jag vet :P
 
Nåväl, idag är planerna att jag ska städa, tvätta, stallet och sen blir det hundklubben med lill-valpen för första gången :). 
Ja just ja, nästa torsdag startar vi på valpkurs :)
/volvoloveeer

OJ vilket uppvaknande!

2012-09-10 / 08:50:28
Kan ju inte påstå att jag fick en kanonstart på dagen trots den underbara sängen vi köpt!
 
Klockan är nu 08:45 och såhär har min morgon sett ut än så länge:
 



 
 
Kan hundar ha magsjuka??
 
 
 

 
 
 
 
/volvoloveeer

Köpa köpa köpa

2012-09-05 / 14:29:00
På fredag drar jag in till stan och vaccinerar Bagheera, har haft en tanke på ett lite större inköp som jag faktiskt tänkte utföra men vet inte riktigt ännu, det "stora" inköpet är alltså en säng (som jag skrev om tidigare). 
Men får se hur det blir med den saken, de kostar ju en hel del pengar..

Nu drar jag iväg och hälsar på faster å ikväll drar jag väl iväg på styrelsemöte. Så intressant är mitt liv just nu. Man blir ganska "låst" på nått sätt när man har en liten valp, man kan ju inte lämna den hux flux som jag kan göra med farbror Tyson, tanken på hur folk som har barn har det är skrämmande tycker jag,, att ha det såhär i flera år ist för några månader :S.. *ryser*.
Men älskar man barn så lär det ju lätt vara värt det, precis som jag med mina djur, man får faktiskt välja bort en hel del nöjen när man har djur också..

Aja nu blir det att föda valpen lite sen drar vi bort ett tag..


På återseende ;)
/volvoloveeer

Undrar om dom blir yr i knoppen??

2012-09-04 / 12:29:48
 
/volvoloveeer

Ny säng??

2012-09-03 / 22:58:49
Fan vad jag inte gillar att gå å lägga mig!
Smärtan kommer fram mer än vanligt när
Man lagt sig i sängen på kvällarna. 
Kanske dax att köpa nya madrasser?? 
 
 
Gör ett tappert försök! 
God natt :)
/volvoloveeer

Myselipys

2012-09-01 / 15:04:00
Nu har jag avverkat stallet för dagen, dyngsur så det snudd på rann av kläderna hoppade jag in i duschen när jag kom hem å har nu slängt på mig pyamasen och tänker enbart tillbringa resten av dagen i soffan med min älskade gubbe + två av mina yngre bröder som är här över helgen. En massa filmer + gottigott blir det.
 
Startar med denna film:
 
 


 
 
 
Ha en trevlig helg!!
/volvoloveeer

Goooooood morgon

2012-09-01 / 09:09:57

Vaknade av att världens bästa pojkvän kliver upp och tar ut Bagheera så jag får sova vidare en stund till.
Och sen får jag axel/nack/rygg-massage också!
Dagen börjar bra känner jag ;)

/volvoloveeer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se