Klicka på bilden!

2013-03-24 / 13:45:00
 
 
 
 
/volvoloveeer

Tillsammans

2013-03-03 / 23:01:44
Gud så länge sedan jag såg den filmen, ikväll har vi tittat på den och ätit en supergod hemmagjort pizza tillsammans med bästaste Helena.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så självklart så var jag så inne i filmen att jag totalt glömt bort att blötlägga foder till Bagheera så därför sitter jag nu uppe och invätar svällningen. Även att jag sov bort halva dan idag så jag lär ju med all säkerhet inte alls kunna somna ikväll bara för att jag ska upp tidigt imorgon bitti :/, ännu en tur till stan väntar *suck*!!
/volvoloveeer

Förbannelse

2013-03-03 / 22:55:00
I många år har jag varit övertygad om att det vilar en förbannelse över Helena och punkteringar, Kommer ihåg speciellt en gång på en cykelutflykt på skolan vi skulle på och där kom inte Helena speciellt långt innan däcket var helt platt. Även bilen har hon fått punktering på 2 gånger.
I höstast/början av vintern skulle vi ta en tur med Maestro och hon hann knappt å sätta sig i sulkyn innan hjulet exloderade med en jädra smäll. Idag skulle vi göra ett nytt försök att ta hästen på en tur, när vi gjort i ordning hästen å skulle dra fram vagnen så tro på fan att hjulet var helt platt!! 
Jag har nyligen köpt två nya slangar å två helt nya däck av den dyrare sorten för att de skulle hålla länge, har inte ens kört hästen på nån vecka så jag förstår inte hur jag kan fått punktering? 
Kan detta vara en förbannelse som vilar över Helena?? *haha*
 
 
 
 
/volvoloveeer

Tjaaaa!

2013-03-02 / 23:46:11
Idag har det vart full rulle här hemma. Allt började med att vi alla bara gick runt å småplockade lite här och lite där och tiden bara flög iväg å vipps så hade vi lyckats städat oss igenom det mesta här hemma.
Plockade även ihop i källarn, där har det samlats kläder i högar som vi tänk att kasta men som inte alls blitt av och OJ FAN vad det luktade illa. Mögel stank av allt som låg i högen. Nu är allt fixat och bortplockat så nu pågår en rejäl vädring och sen sparkar vi igång avfuktarn å tar bort all fukt i källarn.
 
Ni ska få lite bilder å glo på så slipper ni höra om städningen här hemma ;)
 
 
 
 
Det finns inget härligare än en tur med världens bästa ponny <3
 
 
 
Jag som Miriam var ut och körde Manni en sväng :)
 
En nöjd matte som fick hem fler rosetter, eller rättare sagt rosett då de snålat in på HP rosetten och skrev "endast" HP på omdömeslappen.'
 
 
 
Strax efter åkte Baggis på hög feber å hosta och det visade lunginflamation. 
 
 
 
 
 
Kolla in jätte nacken! Han har fått två liter dropp under nackskinnet å ser verkligen inte klok ut :P
 
 
 
 
/volvoloveeer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se