Hänt lite av varje!

2010-07-05 / 23:02:23
Ja man kan ju säga att det var ett tag sen jag uppdaterade min blogg, men när det är sommar så har jag varken lust eller tid att sitta vid en dator. Det har hänt en massa sen jag skrev sist och jag antar att jag absolut inte kommer få med allt!

Har vart till en doktor å pratat om min rygg om det ska bli operation eller ej, och det är ju någonting som jag måste tänka över! Känns som det är mer nackdelar med operationen är fördelar:(, så just nu så lutar det mot ett NEJ!



Här är en bild på min rygg iaf!



Mina ponnysar är fortfarande borta på bete och kommer hem runt den 20:onde någon gång, Manni ska ju på utställning den sista så jag vill ha hem han ett tag innan de.
I lördags var det cruising på hammarn och SÅKLART hade jag ingen kamera med mig:(, är det inte typiskt?? Att när det väl händer någonting så har man ingen kamera med sig, någon som känner igen detta?? :P

Hmm.. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva som kan vara av info?! Inte direkt intressant för er som läser och veta att min tunga blivit inflamerad och svällt upp typ:P höhö!
Badat en hel del har jag gjort, ska ta med mig kameran nästa gång jag far, kanske imorn;).
Därimot någonting viktigt är att jag ÄNTLIGEN lackat klart bilen min ^^! Inte en dag för sent:P


Nä som sagt, inte lätt och skriva ikapp!
/volvoloveeer
Kommentarer!
Ingela säger:

Ajajaj! Det där måste göra jätteont.

Kommenterat - 2010-07-13 / 22:27:57
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se