SÅÅÅ TYPISKT!!!!!!!!

2010-09-05 / 05:14:24

Är det inte SÅKLART att man glömmer kameran på min sista utekväll??!!!!! JODÅ! Jag som sa till mig själv innan vi åkte att nu ska jag INTE glömma kameran! JOODÅ vi glömmer kameran på bron:@!! MORR!

Iaf så drog jag och syster till sollefteå för en sista utekväll. Vi var så himla Osäker om vi skulle dra på krogen eller på raggarklubben, var mycket mycket mer folk på klubben men deras saftiga inträdespris på 150:- fick oss och gå på krogen ist. När vi kom dit så var det inte alls mycket folk där, när vi besökte toan så visade en affisch att det skulle vara en speciell Dj där så vi tänkte att det kommer väll mera folk, och mycket riktigt så kom det ganska mycket folk dit. Hittade dock ingen att snacka med under hela kvällen, dels för att ALLA sollefteåbrudar är så JÄVLA snygga, och dels för att en förlovningsring skrämmer verkligen iväg folk:S, tråkigt att ingen kan komma fram och ha ett trevligt samtal utan att vilja någonting annat:P. Som vanligt höll jag mig på min nyktergräns och uppfattade allting på krogen (vilket man inte ska göra), vem som var blyg, vem som var ute efter bara en sak, vem som var gay, vem som var sämst på och dansa, vem som kommer vakna upp med världens ångest å bla bla bla, jag skulle kunna räkna upp flera sidor med detta:P, en vakt kom även och plockade en lite för berusad kille, och som Alltid plockar dom FEL killar, fel och plocka nån som är odräglig och oförskämd, NEJDÅ vi plockar en helt vanlig trwvlig kille som inte har gjort någonting mer än och drickit en och annan öl för mycket!! 
Och som VAAAANLIGT när klockan närmar sig halv 2 (stängningsdax) så börjar man bli festberusad och skulle kunna stanna ett par timmar till. Dessan ville inte ringa skjutsen innan vi visste om vi skulle vidare på efterfest så vi väntade ett tag å frös, men sen hittade jag farbror blå och snacka lite med, om lagar med bilstyling! Och som vanligt så har dom ingen aning om någonting! Dom nämnde någnoting om en tjock bok dom fick på polisskolan som dom bara hade stoppat i bokhyllan och inte orkat läsa, så dom var inte mycket att prata med!
Gck även och fick oss lite mat i magen, tog en kebab med bröd och tog för första och SISTA gången en blandad sås, och Aldrig mer. Jag fick springa fram och tillbaka typ 15 ggr och be om vatten för det var så himla starkt! Huvva!!

Nu sitter jag äntligen hemma, släppte av Dessan när vi kom hem eftersom hon ska upp och jobba om en timme sen for vi och hämtade andra systerns gubbe som var lite rund om fottran och inte hade skjuts hem.
Grabbarna sitter i köket och spelar det svengelska spelet som man fattar NADA av:P, jag ska gå och knyta mig, jag ska ju upp och ta ut hästarna, sen har jag lovat att hämta min syster på jobbet imorn/idag så jag borde sova lite nu:P.

Men nu vet ni lite mer om kvällen nyfikenstrutar;P.




GNATT! 

/volvoloveeer
Kommentarer!
Anonym säger:

Hej snygging ring mig

ledtråd: har en mamma som går superkorta steg & en pappa utan tumme

Kommenterat - 2010-09-05 / 20:43:43
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se