Skrivdamp!!

2011-04-12 / 00:16:19
Sitter just nu i "mitt lilla hörn" hemma med min minidator i knät. Jag använder ju nästan aldrig den här datorn längre, måste börja göra det och jag hoppas det blir lite mer nu när sommarn närmar sig, även att jag måste börja använda mitt internet som jag betalar nästan 500:-/mån på. Jag köpte ju den här datorn för "1:-" ni vet, men sen "följde det med" internet som man då är bunden till i 24 månader som för övrigt är svindyrt så det är ju ändå en avbetalning på datorn, men det visste jag ju. Men jag trodde att jag skulle använda den mer än vad jag gjort, har ju bara blivit såna här svängar man gjort till stockholm och ngn till östersund & sundsvall ngn gång.

Är fortfarande supernöjd hur det blev här hemma efter städningen och med nya soffan å alla nya saker. Är mina systrar evigt tacksamma för all hjälp jag fick. Så himla otroligt skönt att få "börja om" liksom.
Ni vet när man städar och bara dammsuger skurar å dammtorkar hyllorna men man glömmer liksom alla undangömda hörn eller så tänker man (Ja jag tar den sen) åsså blir det aldrig av :P, men nu fick jag verkligen en spark i arslet så nu är det mesta fräscht här hemma.

Från det ena till det andra så skulle jag ge hundarna mat nu på kvällen i vanlig ordning och öppnade toadörren nere i hallen som nu för övrigt har blivit hundmatsförråd sen Billy kom eftersom det behövs en del säckar i månaden. Jo till saken, när jag öppnade dörren så kommer Nisse ut. Han måste ha suttit där ända sen imorse när jag gav dom mat, att jag inte sett att han gick in. Om inte Anders har öppnat där senare, men han började ju jobba halv 2 så sen dess isf måste han ju suttit där. STACKARS STACKARS kissebatt!
Men jag har ju vart hemma hela dan så varför har han inte sagt nått?? Han kanske har legat där som värsta kungen å haft det gott å käkat lite hundfoder :P. Nu måste jag vara lite mer nogrann och kolla innan jag stänger dörrar här hemma.
En gång när jag bodde i Krångede så skulle jag och Sandra åka iväg till sundsvall en hel dag och precis när vi skulle stänga ytterdörren så hör vi ett svagt piipande från någonstans *mjaaaaoooo*. Letade och letade och till slut öppnade jag kylskåpet och där satt de en kattjävel å skrek :P. Tänk om vi hade åkt?? Hon hade nog antagligen vart död eller möjligtvis döende :S.

Nåja nu ska jag inte pladdra på mer om de! Imorn kommer Jenny m barn och hälsar på =) blir promenad med hundarna och barnen i det (förhoppningsvis) vackra vädret :).

JOOO Idag kom mina böcker jag beställde så nu ska jag BUMMS i säng och läsa lite hundbok.
Å härregud, hur ska detta gå att läsa 2-3 st böcker samtidigt när jag knappt kan läsa 1?? :P

Nu fick jag skriva lite, eller det var nog mest för att få sitta uppe ett tag och mysa lite med mig själv och katten som jag skrev ;).


God natt på er

/volvoloveeer
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se