nu & då

2011-06-12 / 01:47:00
Det är rätt nice att vara ensammen hemma ändå. Nerbäddad bekvämt i soffan med pringleschips och lite lösviktsgodis och en kall päronsoda i glasflaska vvid sidan om ligger jag gött och har börjat om hela serien med Sex and the city.
Har som sagt vart hos pappa idag och när jag plockade ihop sakerna + hundar och skulle bege mig hemåt så fick jag en sån himla flashback sen man var liten och bodde hemma, samma doft och väder.
Lukter är ju verkligen någonting som kan få en att påminnas av saker tydligt, det var såhär som jag minns vädret när man kickade igång moppen och stängde igen vesiret och drog mot en kompis för att sitta och röka och snacka dynga en halv natt!
Fyfan vilka underbara tider det var alltså!!

Inte för att jag tycker att det är dåliga tider nu inte, alla växer vi upp och tar körtkort skaffar pojkvän hus barn etc etc, men när man var liten hade man inge problem alls i världen (inser man nu) iof kunde ju kanske tycka det Då :P.

Just nu känns det helt underbart, jag har världens bästa pojkvän som jag älskar över allt annat på hela jorden.
Vi har 2 helt fantastiska vackra hundar även om den ena är en aning udda :P. Och får ju inte glömma lilla Nisse & Tingeling =).
Ja vi har ju volvo villa och hund, men det här med barn får nog vänta ett tag till. Det känns som jag inte är "klar" med saker och ting än, men jag vet å andra sidan inte vad jag inte är klar med :P, men det är väll just dom hära spontansakerna som jag älskar. Har gjort såna saker sen jag var liten och skaffar man barn är det slut med sånt!

Det mest underbara är att jag är EXAKT lika nykär i Anders som jag var när jag träffade honom, det går icke med ord att beskriva såna saker så jag ger mig nog inte in på det heller!
Men jag kan berätta att jag saknar den mannen så himla mycket just nu så det är sjukt, vill bara att han ska komma hem och ge mig en stor Anderskram =).













/volvoloveeer
Kommentarer!
linda säger:

jo nog e han underbar bror min,,, älskar han så jäkla mycket.. är glad att han funnit en tjej som älskar han.

Kommenterat - 2011-06-12 / 22:14:12
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se