Bra Idaträning & Dåligt Tysonträning!

2011-09-12 / 23:46:18
Denna dag har bestått av att jag for till pappa mitt på dan å städa åt honom, hundarna fick givetvis följa med och springa å leka fritt.
Sen tog jag å städade bilen som började lukta somtipp :P.
Å sen på kvällen var det säsongens första gympapass. Väldigt annorlunda pass men gud så mycket roligare det var tack vare Kajsa & Ewa som börjat instruktera =).
Idag när jag var hos pappa så kom Jonte hem, när jag såg bilen i backen så ropade jag på hundarna att dom skulle komma och sätta sig breve mig och vänta tills bilen stannat och Jonte klivit ut ur bilen, men shiii fick jag, där springer han iväg utan att lyssna ens på ena örat..
DÅ insåg jag att han faktiskt har vart Olydig på senaste, jag har fokuserat mig på Billy så mycket att jag nästan (eller jag HAR) glömt bort att träna Tyson.
Det blev så lätt hänt när Billy behöver 100% träning och vi har gjort enorma framsteg med allting så jag inte sett att Tyson slutat lyssna på mig :(!!
Jag har så dåligt samvete så jag vill gräva mer mig någonstans, imorn är det jag som ska ut minst 2 timmar med Tyson och bara fokusera mig på honom =).
Åter till träningen:
Nu har det gått en vecka sen jag satte igång med träningen och fasen vad fort man bygger upp sin kondis, ett extra + kan ju vara att jag dragit ner på rökningen ;).
Man mår så himla bra i kroppen och jag orkar mycket mer på dagarna trots att det endast gått en vecka..
WIIHIII!!
/volvoloveeer
Kommentarer!
Ingela säger:

Duktig! Fortsätt så. Hjärtat behöver motion =)

Kommenterat - 2011-09-13 / 08:35:09
simone säger:

sv: Tycker det är en kanonkamera du har, oftast handlar det med om objektivet än just huset.. och kanske egentligen fantasin är kamera :P



Vad har du för objektiv på ida och vad skulle du vilja fotografera mer framöver? :)

Kommenterat - 2011-09-13 / 09:47:10
URL - http://simoneh.se
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se