Hur tråkigt kan man ha??

2011-09-26 / 23:39:28
Jaahaa...

Nu har ena datorn dött på ström så nu sitter jag vid den andra med det bättre batteriet, dock den utan filmer & serier på.
Det är en himlans tur att jag gillar att tända ljus så att jag hade en massa ljus här hemma eftersom vi inte äger en endaste ficklampa..
Nu sitter jag i köket med en massa ljus av olika sorter, långa å korta, svarta å röda, och en himla massa olika dofter på dom så det börjar faktiskt lukta en aning skumt här inne :P *hehe*..

Foten verkar bara bli bättre och bättre, efter gympalektionen har jag faktiskt inte känt av någonting, kanske var bra att jag gick på den ämdå ;).
Imorn funderar jag på och ge mig ut på en långpromenad på dagen med hundarna eftersom de inte fått gjort någonting sen i fredags, sen kanske åka på gymmet med Kajsa, å sen på kvällen tänkte jag avrunda dagen med en joggingtur :).

Vad tycker ni om den idén??


Nu är frågan...
Hur himlans tråkigt kan en människa ha utan ström igentligen???
De gör de bra de människor som klarar sig utan ström, fast det är klart,, när man är van att använda ström till nästan allt man gör så är det kanske inte så konstigt att man blir alldeles handikappad..
Men nu kanske man ska sluta klaga på elräkningen varje månad, man sitter och svär för sig själv att jag har fasen inte använt ngn ström alls, det måste vara frysen som drar så mycket! Etc etc etc (bla bla bla).
Man använder ju fan ström hela tiden, året om utan att man ens tänker på det. Vad man än gör..

Ta bara ett exempel som tex att duscha, man måste tända både lampan och fläkten, sen är det ström för att få varmvatten till varmvattenbreredaren också,  och givetvis måste man ju stå kvar en extra stund och njuta ;)


Nu har jag bestämt mig!!

I vinter så ska ja vara extra sparsam på ström, både för att vara rädd om plånboken men också Naturen!!











/volvoloveeer
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se