Igår (lördag)

2012-04-29 / 07:46:29
Jag har halkat efter en hel del med blogg inläggen på senaste men jag har haft ganska fullt upp med att endast tänka på pållen jag har där i stallet då veterinären gav Manni "dödsdomen", men nu vet jag ju att det faktiskt inte är så allvarligt som dom säger!

Hur som haver så var jag Dessan & Helena till sundsvall (Birsta) igår och shoppade loss lite, dock gick tiden väldigt fort och vi hann inte på alla ställen som vi skulle till innan de hade stängt.
Men vi hann iaf och få med oss 3 råttor hem (ingen är släkt med ngn) varav en supersöt liten
dumboråtta.Visst är han söt???
Var bara tvungen att lägga ut denna också, dock på den "gamla" råttan.

HONORNA

Skulle även ha fått med mig ett objektiv hem som jag skrev, men det blev inte alls så då det inte hade just det objektivet som jag ville ha! :( Måste även också tillägga att FAN vad lite objektiv det fans överallt till Nikon!

Ja just de ja,, innan vi for till sundsvall så kikade vi självklart in på ridskolan och kikade på hopptävling för ponny, jag tycker det är så roligt och kolla på små-ponnysar, dels för att jag själv har en men mest för att dom gör oftast som dom själva vill inne på banan och "ungarna" inte alls har någonting att "säga till om", men av det lilla jag såg igår så verkade de flesta barnen klara sina ponnysar alldeles utmärkt! *TUMMEN UPP*.

Idag bär det av till Ammer igen för att kika på hästhoppning, på ett annat sätt så är det också roligare att kika på häst då det oftast är högre hinder & tempo!


Måste ju bara berätta att igår var det första och enda gången jag sett någon/några utföra ett "mer avancerat" jobb för skit & ingenting!
Jag tror faktiskt inte att jag behöver säga mer utan det räcker nog med att endast titta på bilderna..Ja.. Ni ser ju själva :P

/volvoloveeer
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se