Aaaoooiiiii

2012-02-21 / 18:40:04
Har en grym tränigsvärk i rumpan sen gympan igår, har haft svårt att ta sig upp och ner från stolen och in och ut ur bilen.
Inte nog med det så har jag en himla värk i bihålorna, imorse när jag vaknade så gick det knappt att öppna ögonen för det värkte så fruktansvärt. Åkte på time för att köpa nässpray för att se om det hjälpte men precis efter köpet så kom jag ju på att jag hade en receptbelagt nässpray för just bihålorna på apoteket så det var bara att vandra dit :), just nu mår jag lite bättre men jag ska ta det lugnt med allt vad träning heter så jag inte hamnar i nån dunderförkyldning.

Imorn ska jag dock unna mig en heldag i stallet tänkte jag, tänkte faktiskt ta och fixa nån söt liten frilla på lillpållen min :)
/volvoloveeer
Kommentarer!
ewa säger:

Ja, men då ska du vara lite försiktig. Men knäböj /utfall eller 90graders-sitt kan du göra när lite av trän.värken försvunnit. Vänta inte tills den är helt borta, det går bra att mjuka upp musklerna med lättare övningar- hålla i sig i ngt när man gör utfall (som du brukar göra ibland på gympan)

Ha de´!

Kommenterat - 2012-02-21 / 18:59:39
Anonym säger:

Du kommer att få en snygg häck i a f. Krya på dig!

Kommenterat - 2012-02-21 / 21:10:58
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se