Svikna vänner

2012-10-31 / 23:55:26
Som alla redan förstått så har jag legat sjuk i tre veckors tid och har inte haft orken till att skriva just nått i bloggen, igentligen har inte lusten funnits till att åka till stallet heller, men måste man så måste man, men trots att det har vart förbannat tungt att mocka dom här veckorna så har det ändå känts bra att få komma iväg hemifrån ist för att ligga i en säng å stirra. Tyvärr har jag ju fått äta upp det på natten + halva dagen efter då halsontet kom tillbaka. Men som turens tur är så har jag hästen uppstallad hos världens gulligaste människa som alltid ställer upp för mig när det tryter, så mycket hon ställt upp på mig går nog aldrig att gengälda.
 
Som skrivet i förra inlägget så¨var jag ju iväg på HC och fick pencilin + kortison-nässpray och FAN vad kung jag mår idag mot för igår.. Men helt bra är jag inte och fast det är svårt så tänker jag ta det förnannat lugnt tills jag är helt frisk å ev ett tag till efter det också bara för att vara på den säkra sidan :P
 
 
Idag drog jag med mig Alva till sundsvall och shoppade grejjer till hästen som vanligt, men det får ni kika i hans blogg :) 
 
 
 
Har inte så mycket mer att skriva just nu mer än att Alva sover över hos mig inatt och imorgon blir det stallet, ev att vi kanske hittar på nått annat roligt (som såklart inte är så ansträngade för sjuka jag).
Valpkurs på kvällen är det ju fasen..
 
Aja, fler inlägg kommer rulla på mer nu när jag är piggare! Håll utkik :)
 
 
STORA kramen från mig!! 
 
 
/volvoloveeer
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se