Se hit!

2011-10-31 / 22:06:15
HÄR
kommer jag att skriva allt som har med hästen/hästarna att göra, annars kommer min blogg enbart att handla om hästar :P hehe
/volvoloveeer

Bilder..

2011-10-31 / 17:39:42
Idag har vi som sagt fixat med köket hela dagen, nu börjar vi äntligen bli klara och vi är alla superhungriga och trötta.
Om en timma ska jag åka på gympan, men innan måste jag hinna och äta osv. Funderar starkt på och hoppa det idag och ta igen det med ett HÅRDpass på gymmet imorn?!!!
Ja jag skrev ju Bilder här uppe så här kommer bilder som jag tagit under dagen:
Från vitt till svart =)
Japp..
Det var några av de saker vi införskaffade oss från dollarstore i helgen. Anders har ännu inte kommit hem så han vet inget ännu hur det ser ut här hemma, ska bli spännande och se hans reaktion.
Synd bara att bordet inte har torkat så jag kan he servetthållarn och salt & pepparkaret på bordet, jag tycker att det är så snyggt vitt mot svart, eller rosa mot svart är ju nästan ännu finare :D

Men men..





Nu vet ni lite mer ^^
/volvoloveeer

Extreme Home Makeover!

2011-10-31 / 10:48:30
Just nu håller vi alla tre på att slipar och slipar ännu mer här hemma, sen blir det målning på schemat.
Bilder hur det vart efter kommer senare idag :)






/volvoloveeer

Inte en dag för sent

2011-10-30 / 20:41:03
Äntligen kommer det bilder på min älskade lilla tjockis.
Idag har jag och Bubben tillbringat nästan hela dagen i stallet, Pontus är fortfarande halt som tusiken :(.
Upptäckte även att Manni är är hur sne som helst över korset, har ringt Monica från skyttmon så hon ska komma på onsdag och kolla på båda pållarna och se vad/om hon kan göra nått.
Även Pernilla kommer och verkar båda pållarna på onsdag också.
Här kommer lite bilder på lillplutten iaf =)
Titta vad stor han blivit :).
Tog på han diverse saker så han får vänja sig med både det ene och de andre. Han har ju inte gjort så mycket mer än vart sällskap under det året han vart borta från mig
Imorn blir jag ledig från stallet och drar mig iväg till gymmet ist, sen på kvällen blir det gympan i vanlig ordning :)..
Drar även ut på en lååångpromenad var tanken, har vart så glad i att hästen ÄNTLIGEN kommit så det har inte blivit långa promenader med dom på senaste, idag fick dom följa med Anders till pålgård och springa av sig :)
Imorse så fick Billy ett frispel och lekte som tusan med sin aktivitetsboll!





Fast jag måste ju tillägga att just nu är denne hund billigare än gratis! Han har just satt i sig en full skål med godis som Anders köpte te pojkan ikväll. Vi skulle ha en mysig filmkväll tillsammans och han sabbade såklart den!!
Anders och Simon fick åka ner och köpa nytt godis och Billy låste jag med glädje in på sitt rum och hoppas han har rejäl ångest för vad han gjorde! Antagligen har han inte det, han tycker nog att det var värt det dumhunden!!

Måtte han få rejält magont inatt!!  *Mohahahaha*



/volvoloveeer

Ville bara lägga in denna bild!

2011-10-29 / 21:41:55
/volvoloveeer

Sorry!! :(

2011-10-29 / 21:24:52
Ledsen över att det inte kommit in några bilder som jag lovat :(. Glömmer ju jämt den förbenade kameran hela tin :(.
Jag var ju som sagt var in på hööks innan vi for och hämtade Manni, var meningen att jag bara skulle handla det viktigaste och det skulle kosta ca 600:- hade jag räknat ut, det slutade med att jag kom ut och hade shoppat loss för nästan 3000:-.. Nu har jag ju de flesta saker i stallet så de kan jag inte visa nu, men jag har 2 saker hemma som jag ska smörja upp innan jag tar det till stallet.
Nämligen detta:
Billy fick stå modell :)
Men erkänn att Billy är mycket stilig i Mannis grimma ;)



Tog och badade Tysons huvud häromdagen då han antagligen dragit på storvurpan på lägdan där de spritid ut plytgödsel, han såh ut och luktade skiit!! Usch!
Såhär vacker vart han när husse duschade han :)




Hihi! Jag tror visst bestämt att husse torkar liiite hårt?


Och slutligen här nedan kommer bilder på Billy i hans nystädade fina och numera superfräscha rum!





Ja det var dom bilderna, de andra bilderna som låg i kameran ligger:
>>>HÄR<<<
Som sagt så ska jag försöka få med mig kameran imorn till stallet.
Apropå stallet så är lilla Pontus tvärhalt idag, hittade ingenting men ska undersöka mer och bättre imorn, kan ju bara vara en sträckning, men det känns som han hade alldeles för ont för de..


Aja, mer uppdatering kommer imorn, och MED bilder på Manni :D..
/volvoloveeer

Fredag igen..

2011-10-28 / 14:46:30
Den här veckan har gått otroligt fort, och mycket har hänt också måste jag säga :). Men hur som helst så gick det kanoners att släppa ihop ponnysarna =). Pontus och Manni har knappt nosat på varandra, dom känner nog igen varandra från ifjol skulle jag tro. Därimot Piga vart han lite förälskad i tror jag.
Han följer efter henne hela tiden men hon är mest bara sur mot han..

Ska snart bege mig mot stallet och kolla på min ängel å mocka osv.
Jag hade ju en blogg till Manni som jag aldrig stängde när jag sålde honom, nu är problemet att jag kommer inte ihåg lösenordet eller mailen till den bloggen, jag hade ju velat fortsätta och skriva i den.

Klicka här så kommer du till den bloggen!

Jag ska sätta mig ner när jag har tid och verkligen gnugga energiknölarna och försöka komma på vad jag hade för adress :)

Nu ska jag ta och bege mig :)
Kort kommer in på bloggen ikväll skulle jag tro ;)
/volvoloveeer

Den stora överraskningen!!

2011-10-26 / 22:09:56
Ja nu har väl antagligen redan läst på fejjan men jag skriver det här också.
Jag har köpt tillbaka Manni! Min ÄLSKADE lilla Manni!

Har längtat ihjäl mig efter honom, kom på sen att det var nog med all säkerhet därför jag mådde så piss där ett tag.
Jag kanske ska ta det från början..

Allting började med att jag hittade en annons på blocket på en ponny som var jätte lik Manni, men uppgifterna stämde inte, bara utseendet på hästen och stället han kom ifrån (http://www.blocket.se/gavleborg/Shettis_36234293.htm?ca=5&w=1)
Jag lyckas hitta numret till hon som köpte honom och ringde och frågade, allting gick bara bra sa hon men att hon inte haft tid att rida in honom, hon hade en 4 årig dotter som brukade sitta på han i hagen ibland och det är GRYMT imponerande tycker jag, med tanke på att ingen någonsin har blivit sutten på honom någonsin förut.
Jag frågade Elisabeth om jag fick en stallplats där eftersom hon har ju ett X antal boxar ledig där.
Hon var tvungen att fundera några dagar, vilket jag verkligen förstår.

Efter några dagar fick jag ett svar, ett JA! Jag studsade hoppade runt hela dagen, på eftermiddan ringde jag till hon som äg(de) Manni och berättade och då visade det sig att hon inte visste om hon ville ha kvar honom trots allt, för hon hade/har ju rätt i det att en snällare shettis går inte att få tag i någonstans.
Jag bröt ju självklart ihop och hade ont i magen i flera dagar, men sen hade hon bestämt sig att han ska vara hos mig. Hennes dotter hade också gått med på det, hon ville ha en färdiginriden pålle så dottern kunde vara med och rida med henne sen :).

Jag skyndade mig att bestämma att jag hämtar honom på onsdag (idag) innan hon hinner ändra sig :P..
Fick stanna till i sundsvall och handla en himla massa hästgrejjer, jag har ju inte kvar en endaste liten grejj, allt har jag gett bort eller sålt. Det slank även ner en ny bröstsele till honom ;)

När vi äntligen kom fram så fick jag mig en stor chock! Jisses vad tjock han var/är ;P.
Fixade papper och lastade hästen och for raka spåret hem, han stod som ett ljus i transporten hela vägen hem. Baklänges =)!!

När vi väl kom fram till Elisabeth var det ett å annat gnägg sen ställde jag in han i boxen eftersom det var för sent för att släppa ut han.
Hade införskaffat mig en hinkhållare och krubban skulle sänkas men det var inte gjort när vi kom, och tur i oturan var väl det för WOOW i himelen vad STOOOR han blivit. Enormt stor.
Inte bara magen alltså, när jag kom in i stallet med han så insåg jag var hög han är. Ska mäta han här nån dag så får vi se hur hög han är. Om han inte är B ponny nu så kommer han med all säkerhet att bli det. Han är ju bara 2,5 år..


Nu ska jag lägga mig i sängen och sussa, för imorn ska jag infinna mig hos Elisabeth kl 07:00 för att släppa ihop pållarna :).

Undrar ifall han kommer ihåg Pontus??

Imorn kommer iaf bilder, ev ngn film på honom så ni får se den så otroligt vackra varelse.
Synd att han är kastrerad så han inte kan sprida sin vackerhet vidare :(



// Den lyckligate tjejen i heeeela vida väääärlden!!!!!


:D



/volvoloveeer

Imorn!!

2011-10-25 / 21:15:20
Imorn händer det!!

Imorn kommer alla få se & läsa vad som hänt. Längtar såå otroligt mycket tills imorn så jag kommer inte kunna sova på hela natta, kommer ligga spänd som ett barn natten till julafton inatt :P haha!

Nu ska jag & Anders iväg på byn och införskaffa oss lite nikotin, sen blir de shrek sen sänga.
Känner att jag inte har så mycket mer att berätta, och skriver jag mer kommer snart fingarna att börja skriva av sig själv och avslöja för hela världen vad som är på G :P, är såå STOLT!! WIIIII

Natti natti :)



/volvoloveeer

På onsdag!

2011-10-24 / 19:46:08
Får ni veta vad det är ^^
Längtar
:)
/volvoloveeer

Ditt & Datt

2011-10-24 / 13:42:45
Ny vecka med nya tag!
Jag vet att det är många av er som är nyfiken om den här grejjen jag pratat om, jag vet tyvärr fortfarande inte hur det går med den saken men hoppas hoppas hoppas (håll tummarna för mig) att det löser sig..
Kan vara så att jag faktiskt får ett svar redan ikväll.
Och självklart hoppas jag att det svaret är ett bra svar ;)
Har enbart haft detta och tänka på så det har inte blivit mycket uppdaternde här i bloggen, men här kommer lite bilder på veckan som gått..
Hälsade på lilla älskade Pontiken <3
Runt å gå hade han blitt å ;P
Mamma & son gillar maaaat ;)
En helt onödig bild, en tunna med vatten ;P
Jonte & Kricke var här och hjälpa till och köra in veden :)
Ojojoj! Titta, de samsas om maten ;)
Tävling på klubben i lördags!!



Grattis till alla er som vann 1,2 & 3 pris :).
Men även ett stort grattis till ALLA som ställde upp på tävlingen :)
/volvoloveeer

Bilder kommer senare

2011-10-23 / 12:53:24
Hejsan!

Idag har jag och Helena en säng/soffdag, och för er som inte har testat det och inte vet vad det är så ligger man i sängen & soffan hela dan och gör så lite som möjligt på så kort tid som möjligt ;).

Jag fick en mycket god nyhet igår om min dröm, sen kom det en mycket mycket tråkig nyhet också.
Det verkar alltså som att min dröm inte kommer att gå i uppfyllelse, jag som varit så glad, allt löste sog igen..
Men än ska jag inte ge upp hoppet, trots att det känns rätt så meningslöst med allting igen!!!


Igår var vi på tävling på hundklubben, var riktigt roligt att kolla på när man vet vem alla (nästan) är :).
Gick ju faktiskt riktigt bra för Ida & Biffen, dom är så himla duktiga :D.
Sen tog jag och Helena en skogspromenad med hundarna uppe på moan i krokvåg, vi gick ett bra dag och en massa saker hann vi träna minsann :).


Men nu är jag hungrig så jag ska ta och stoppa i sig nått, sen blir der förflyttning ner till the sofa..

/volvoloveeer

gadi ppot åp rä gaj

2011-10-21 / 12:39:29
Här hemma är det full fart med städning + en hel lista med dålig musik på högsta musik ;).
Ibland är det himla skönt när man kan vara ensammen och spela de låtar man vill utan att det är en hel flock som står och gnäller på min extremt dåliga musiksmak :P hehe!
Har fortfarande inte fått veta nått mer angående det jag berättade om i förra inlägget, men så fort jag fått veta att allt är säkert så kommer jag skriva det här ;)
Det vart ett kort och meningslöst inlägg det här, men jag fick ju iaf en paus ifrån städningen en stund ;) hö hö!
/volvoloveeer

:)

2011-10-19 / 22:31:08
Nu blir det förhoppningsvis lite uppdatering igen, har inte känt mig att för kry på senaste måste jag erkänna, men nu är det mycket bättre..

Idag fick jag den bästa nyheten jag fått på mycket länge så nu väntar jag bara på ett JA från en viss person. HOPPAS HOPPAS!!!
Om det blir ett JA som jag hoppas på så är jag den lyckligaste tjejen i världen :).

Men jag tänker inte avslöja ännu vad det är ^^



Tjiiinge!!
/volvoloveeer

Hej då!

2011-10-13 / 21:32:16
Kommer bli usel uppdatering framöver så ni vet.
Och jag vill passa på och be om ursäkt till dom som försökt att få tag i mig dom senaste dagarna, jag kommer ringa senare när jag orkar prata.



Tack & hej för mig på ett tag
/volvoloveeer

just in case

2011-10-12 / 16:06:58
Idag känner jag mig mycket bättre än igår men håller mig ändå inne och lugn just in case..
Det är sjukt jobbigt att bara sitta inne och inte göra någonting, det liksom kryper i hela kroppen, jag vill göra någonting! NU!!!
Jag vill ut och gå, fotografera, träna hundar etc etc..

Ja men just ja, det är ju träning på klubben ikväll, ja det får jag nog mot min vilja stå över, det är första träningen tror jag sen dom startade den här säsongen som jag missar. :(

Aja vi får väl hålla tummarna att jag är bättre imorn för det är en himla massa som måste fixas här hemma. Huvva!!
:(



/volvoloveeer

WOW!!

2011-10-12 / 13:37:20
Dom är ju så himla liten..
En annan kunde ju knappt prata i 4 års åldern :P haha
/volvoloveeer

Ojoj! Vilken dag!

2011-10-10 / 21:56:57
Klev som sagt upp väääldigt tidigt idag (för att vara jag), tror jag var uppe redan vid 06:00.
Sen har jag vart på Ejra med "Nissen" och allting såg jättebra ut trots att han bet bort stygnen själv och dragit bort slangen.
Om allting läker som det ska så borde han vara helt frisk i slutet av denna vecka trodde dom :).
Fasen vad glad han ska bli att få komma ut igen, han lär ju inte komma in nått mer :P *hehe* ...
Sen har jag ränt runt med Millan på stan å shoppat lite här och där.
Då man äntligen var påväg hem så skriver Dessan och frågar om jag hinner på gympan? -Just ja fan!!!
Gasen i botten å kasta av Millan å Nisse i krokvåg sen raka spåret till gympan med sminket å lincerna :P, om man verkligen vill nått så funkar det mesta.
Det brukar oftast vara undanflykter när ngn säger att man inte har några passande kläder ^^...
Nu har jag nästan nyss kommit hem och är heeeelt slut efter denna dag, så jag ska nog strax gå och knyta mig hade jag tänkt.
Men nu vet ni lite vad jag gjort idag =).
Vore sköj om alla mina vänner ville uppdatera sin blogg mer än 1 gång/mån ;)
Pussågnatt
/volvoloveeer

God morgon!

2011-10-10 / 07:23:07
Kunde man inte tro om mig va?! Vaken denna tid på dygnet, jo förvisso har det väl hänt att man vart vaken den här tiden förr, men det har nog antagligen vart för att man inte kommit i säng ännu :P *hö hö* ..
Just nu sitter jag har har det 100% mysigt här hemma, tända ljus och en brasa som värmer gott nu när det börjar gå mot det kallare utomhus.
Bilen är täckt av is idag sen det regnade igår, måtte det inte vara samma sak på vägen.
Ska in till stan idag med katta te veterinärn, skulle ju ta bort stygnen och slangen idag men det hade han tydligen lyckats med superbra själv, så det är ju gjort iaf. Men jag vill ändå att dom ska titta hur det ser ut, kanske ev måste sätta han på medicin..
Igår tog vi ju som sagt var en fotodag (som ni ser nedan).
När jag satt där på min sten uppe på berget så funderade jag lite, funderade igen och kom fram till att:

Fasen vad mina hundar har det bra!
Dom får gå in/ut fritt som dom vill (när vädret tillåter att dörren kan va öppen), dom får daglig långpromenad med lite fysisk utmaning (simning/klättring/ojämn terräng mm)
Vara lös varje dag så dom får sträcka ut benen ordentligt!
Och dom får självklart daglig psykisk aktivering :)
Ligga i soffan & sängen och bara götta ner sig bland filtar å kuddar (nu menar jag såklart inte att en hund inte har det bra om den inte får vara i soffan/sängen, men det blir som lite extra myspys när dom kommer upp till "oss", för det är inte varje dag som jag kommer ner till deras nivå och lägger mig på det hårda kalla golvet för att mysa.

Jaa, dom har det nog förbannat bra hos mig :)

<3 Ni är mitt allt <3
/volvoloveeer

Gissa vad jag beställt??

2011-10-09 / 17:52:10
Gissa om jag längtar tills jag får hem detta spel i brevlådan?? =)
Jag spelar inte mycket dataspel, men The sims är ett spel som jag kan spela timme efter timme :)
/volvoloveeer

Fotodag!

2011-10-09 / 17:42:40
Idag har jag vart och fotat lite med Hobbe & Dessan.
Först var vi uppe vid masten på Näset, synd att man inte såg vårat hus men man såg hela ragunda i princip. Evens garage såg man också :)
Sen var vi upp till slalombacken på hammarn och fotade lite, och där snöade!
Årets första snö!! Vad tycker vi om de??

OGILLA!!!















Varför gör man inte sånt här varje dag??

=)
/volvoloveeer

Vuxet kul! Eller???

2011-10-09 / 14:30:55
Jag kan räkna upp hur många "barnprogram" som helst som är mycket roligare som vuxen än som barn.
Man undrar ju ifall dom gjort de med "flit" för att de vuxna i familjen ska kunna titta med barnen eller ifall de vuxna som gjort dessa filmer inte begriper sig på barns humor..

Eller det kanske bara är så att det är jag som fortfarande är ett barn och inte har växt upp??
/volvoloveeer

Promenad med Dess

2011-10-08 / 18:10:47
Idag har jag vart på en härlig promenad på moan i krokvåg med Dess..
Hör nedan följer lite sköna bilder sen promenaden, resten ligger här :)








Tänk att man kan ha så himla vackra hundar som jag har, det är helt sjukt att just jag fick så vackra hundar <3!!





/volvoloveeer

Mycket mat!

2011-10-07 / 19:44:22

Det är så himla jobbigt med alla dessa mat tider som man ska komma ihåg, jag tycker att jag gör inget annat än å äter.
Och sen tänka på VAD jag stoppar i mig också.
Härom dagen så vart jag sååå sjuuuukt sugen på godis, kändes som jag fan skulle döda för en lit´n gottbit ;P.
Häromdagen så införskaffade jag mig en "blender", så najjsigt att kunna göra smoothies :)...


Mumms!




Annars idag så har denna dag inte vart aktiv alls..
En tvättäkta soffpotatis har jag varit hela långa dagen och fortsätter kvällen med det också ;)



Ikväll visas denna film på Näset 112 om det är någon som är sugen att se ;)





Ha en mysig kväll allesammans!!
/volvoloveeer

Operation!

2011-10-05 / 22:07:34
Fasen vad jag hinner lite nu för tiden märker jag..
Antingen tränar jag själv eller så tränar jag hundar.. Eller så är jag hos en veterinär och behandlar ett djur, det fick jag tillbringa mig dag till idag.
Nisse (Zimba) kom inhoppande på 3 ben igår och hade en jättesvullnad så jag beslöt mig för att vara till veterinären idag och kolla upp det, verkade inte vara nått som var brutet utan "bara" en rejäl infektion.
Troligen har han lekt lite för våldsamt med Sigge med tänder och klor så kanske har Sigges hörntand fastnat där??
Hur som helst så var det bara till och ge han "somnasprutan" och in på operation och lägga in en dräneringsslang med några stygn.
Nu måste han sitta inspärrad på ett rum i 10 dagar med en dumstrut (tratt) på huvudet och vara där ensammen :(..
Smärtstillande i 3 dagar och stygnen tar jag bort om 3-5 dagar beroende på hur det ser ut.

Jag kommer inte klara av att ha honom instängd där, han vet ju inte ens hur man använder en kattlåda, han har ju använt naturen i hela ditt liv så vi får se vart han gör ifrån sig?! ^^
På nätterna kommer jag att ha honom inne hos mig, annars kommer jag inte kunna somna, och när vi tatt bort stygnen så kommer han få komma ut i det övriga huset. Vissa regler måste man bara bryta ;) hehe!
Lilla Nisse när han var liiiten <3
Naaw
Kajsa!!
Ser du att det är Memme <3

Känns som nyss han var sådär liten.. Saknar alla mina kattungar <3
P.s
Om inte ens 2 v så fyller Nisse 4 år, den 18 för att vara exakt, på Dalles födelsedag ;)
/volvoloveeer

Wow! Vilken dag..

2011-10-03 / 21:04:30
Ojojoj!
Vilken dag detta varit..
Började dagen med en powerwalk. Efter det så drog jag och hobbe å fotograferade i Meåfallet.
Men härre min guuud innan vi kom fram, kändes som vi gick i hundra mil. Jag hade ju även med mig 2 kameror som jag släpade på då jag ville testa Dessans kamera också ;).
Men det vart en tur på 7 Km t.o.r. Men det var det värt, riktigt mäktig fall och jag tycker fler ska kolla in det där stället som jag inte alls visste fans, men nu vet jag tack vare Hobbe :)
Hann bara komma hem så fick jag skunda mig slänga i mig ngn mat sen vart det gympa ikväll *phuuust*, ja nu är jag heeelt slut för idag.. (men liite skönt är det ändå)

;)

Är är lite kort som vart under dagen:














/volvoloveeer

Vann inget men vinst ändå!!

2011-10-02 / 20:07:53
Det vart ingen vinst för min del. Men Anders vann!
Han vann en ny bingolott, han som inte ens gillar att spela bingolotto igentligen :P *haha*..
Så han var "snäll" och gav bort sin vinst till mig :)

Nu väntar soffan på att jag ska lägga mig där och tv:n vill att jag ska titta på den, på:

Dark angel!!




/volvoloveeer

JEEEJ!!

2011-10-02 / 17:56:05
- 5 Kg och ett flertal cm runtom här och där.
Borta/väck! Finns inte mer!!!!
:)
JEEEEEJ!!!!!
Ikväll blir det bingolotto med min älskade <3
Planen är att jag ska vinna en ny bil och massor av pengar, fast en resa tar jag ju gärna emot också om det ska vara på det viset ;)
/volvoloveeer

GOD NATT!

2011-10-02 / 00:46:32
Nu har jag hämtat en full Anders, så nu ska jag fortsätta kika TV och sen blir det sängen :).
Ville bara önska en GOD NATT till alla tröttisar där ute i mörkret =)
/volvoloveeer

En Oplanerad resa till stan!

2011-10-01 / 20:21:10
Igårkväll insåg jag att hundfodret var snart slut här hemma, jag beställde med foderbilen i onsdags men paketet måste ha fastnat någonstans längs vägen, för här kom det då inte hit nå foder.
Hade hoppats på att sollefteå skulle ha fodret hemma på Näbbar & klor men icke då!
Så det var till och packa sig in i bilen och bege till till den stora staden östersund till Tasseborg =).
Passade även på att väga Billy när vi var på tasseborg, det är första gången jag vägen han sen Tyson fick sina utslag i ansiktet.
När han kom till mig vägde han 58Kg, när jag vägde han i samband med Tysons utslag (i vintras ngn gång?) så vägde han 68Kg så jag var ganska säker på att han skulle väga omkring 75 Kg nu, men vågen visade endast 72Kg.
Nu är han så gott som så perfekt man kan bli i hullen, men mera muskler ska självklart dit, men han är en liiiten liiten grandis ;)..
Köpte även lite annat smått & gott när man ändå var inne i stan så att säga.
Sen parkade vi bilen på jula och tog med hundarna på promenad vid lillsjön. Gick lite kors och tvärs, tog en stig in i skogen också så Billy fick sträcka på långbena lite :).
Tyvärr så dog min kamera men lite bilder han jag iaf att få =)....
Lek och bus med husse utanför bilprovningen.


Det är så himla otroligt vackert på hösten. Kan det inte alltid få vara höst?? =)


Tyson hade med sig sin boll från bilen hela vägen.


Det är så mysigt att gå på ställen man inte brukar gå på :)



Titta vad duktig han är, han kan sitta & stå på stenen ;). Husse tog med han på en runda på alla stenarna som han skulle gå på, t.o.m dom runda stenarna.
Jag måste säga att jag tycker han har en enorm stor koll på sin bakdel (bortsett från svansen) för å vara så stor å ranglig :P









Fasen vad jag älskar er <3
/volvoloveeer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se