NY BLOGG!

2010-10-25 / 13:00:51
Nu har jag skaffat mig en ny blogg. www.djurmani.blogg.se Bara och maila/kommentera här/sms:a/ring eller vad tusan som hellst så får ni lösenordet till min blogg, för jag vill veta VEM som läser den^^! Tjingeling för mig i den här bloggen! :)
/volvoloveeer

Kleptomani????

2010-10-19 / 22:39:42
Ja här kommer Bitterfittan Ida (igen). Har fått reda på att "våra bilder" som jag och Sandra "www.emilina.blogg.se (går inte att länka) lagt ut på bloggen har blivit kopierade och använda av andra ute på nätet! Detta ska ju förhelvete bara inte hända tycker man. Jo jag skriver som Sandra att det är ju faktiskt VI som lagt ut bilderna på nätet MEN betyder inte de att det är fritt fram att plocka och ta (kan man tycka iaf), men tydligen inte!! Jag har "kopieringskydd" på mina bilder av en anledning, och då tycker Jag iaf att man inte print screenar och tar? Jag tar det faktiskt som ren jävla stöld, precis samma stöld som det är att gå och knycka någons cykel kamera tv sterio eller någont annat föremål! Så vad händer nu då? Jo jag och Sandra kommer inte att lägga upp fler bilder på bloggen eftersom folk inte kan hålla fingret borta från printscreen knappen, och jag vet att en blogg är tråkigare att läsa utan bilder (tycker jag iaf) men det är ju upp till er om ni vill fortsätta att läsa eller inte ;). Ha en fortsatt trevlig kväll och hoppas jag inte drog ner stämmningen för er:P
/volvoloveeer

Negativa Ida..

2010-10-18 / 16:56:18
Ja jo jag vet att jag var en aning negativ i mitt förra inlägg, men jag var så himla less just då. Men nu är det bättre =). Ikväll är det gympa i vanlig ordning och Dessan och Bias ska komma hit och passa hundarna medans jag tränar. Det här med min viktnedgång går bara bra, konstigt att jag fortsätter att gå ner fast jag inte rört på mig nästan någonting nu på slutet, ÄVEN att jag ätit en bebabrulle i veckan:P, 2 dagar i rad också eftersom min magsäck har krymt (tror jag) så jag orkar inte äta så mycket nu för tiden:). Just nu är mitt midjemått desamma som min överkropp var innan jag började träna, det är ganska roligt och se hur stor jag var för en månad sen bara:P. 7 Cm runt midjan, 7 Cm runt överkroppen, å 12 Kg! :D Katjiing ;). Imorn ska jag iväg och träffa en hundtränare och se vad hon säger om Billy och hans "utfall" han gör när man möter hundar osv.. Man får hoppas att han beter sig så man slipper skämmas:P haha! Nejdå inte skäms jag för den lilla gullebullen;). Nä nu ska jag fortsätta vräka i mig lite mat. Tyvärr inga bilder blir det heller bara för att jag är så laaat och inte orkar lägga in, men ni kan alltid gå in på min bilddagbok och kolla :). Köss
/volvoloveeer

"Det skiter väll jag i"

2010-10-16 / 21:11:20
Det var en ganska vanlig kommentar när jag var liten och under hela min uppväxt, ja sa det till allt och alla, och nu säger jag det igen fast ett mognare och ett mer "vuxet" ord. SKIT NER DIG!! Är så förbannade less!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Varför i helvete ska alla vara så förbannade negativ till allting???? Nu åker jag hem och SKITA I ALLA ett tag.. Sen ska jag fan FESTA någon helg också! FAAAAN
/volvoloveeer

less dag

2010-10-16 / 17:45:47
Är just nu hos pappa, hundarna springer ute någonstans och gubben min är ute i garaget och mekar med Caddyn, pappa är på jobbet och Jonte sitter vid datan breve mig. Just nu känner jag bara för att åka hem och dra ett täcke över huvudet och sova och aldrig mer vakna:S, satt och samlade ihop alla räkningar den här månaden och FAN vad mycket det vart. Runt 16000:- tillsammans hade vi:@. Ja det är bara till och lägga ut en massa saker på blocket då, vi har ju en del bilar som ska säljas, ngn som är sugen? ^^ Sen det här med Manni ger mig också beslutsångest, jag vet inte om jag ska låna ut honom eller sälja honom? En sak vet jag iaf, att OM jag säljer honom så ska jag ha ett kontrakt på att om dom inte ska ha kvar han så ska jag köpa tillbaka han för han ska inte bli en sån här häst som cirkulerar runt på blocket hela livet. Men jag vet som sagt inte hur jag ska göra alls, jag har som tappat intresset för dom men jag har alltid haft mina upp och nedgångar när det gällt hästar, vet inte om det är "jag" eller ryggen som är slut och trött??? Blir ju som synd när dom bara ska få stå i en hage hela dagarna också, han kan få det bättre och kanske nått barn som är intresserad för han är så himla snäll med allt å alla:D å lugn å fin (det är de som tar emot) HUVVA! Min lilla Manni:( Aja jag får fundera på saken...
/volvoloveeer

Storstädning hos

2010-10-15 / 16:05:28
Pappa idag. Antagligen middag här också. Pontus är liiite bättre i hostan men hostar fortfarande, men jag ger han en spruta varje dag som jag ska göra så får vi hoppas att blir bättre. Han får gå med täcke på så han inte fryser nu när han är sjuk stackarn! GLÖMDE ÄVEEEN!!! Att skriva GRATTIS DESSAN på födelsedagen igår, skulle igentligen göra ett blogginlägg för dig, men det glömde jag ju såklart bort:S. Nä nu ska jag fortsätta så det blir klart nån gång, jag börjar bli hungrig.
/volvoloveeer

kväll på morgonkvisten!

2010-10-15 / 03:26:07
Just nu ligger jag i sängen och ska kolla på grannfejden med älsklingen, vart en aningen sent ikväll jag vet:P, men det är lätt att det blir så när älskling kommer hem från jobbet vid halv 3 och jag blir fast med the sims hela kvällen^^. Idag har det inte hänt mycket för mig, var iväg till p-man och lånade hans dusch och duschade först Billy och sen mig själv. Vi har fortfarande inget varmvatten, det är andra eller tredje veckan vi är utan varmvatten:@ (morr). Passade på att duscha lite extra länge eftersom p-man bor i lägenhet och har hur mycket varmvatten som helst som aldrig tar slut och dessutom GRATIS!!! :D! Imorn ska jag iväg till pappa och tjäna en peng, sen blir det lite träning med hundarna :). Nä nu ska jag sätta igång grannfejden innan det blir morgon:P Tjinge (som Anders säger) ;P
/volvoloveeer

Det här har jag gjort!

2010-10-13 / 16:08:04
* Damma alla soffkuddar och dammsuga soffan. +hittade 20:- :D * Ta emot veterinären. Pontus fick spruta och jag ska ge han en spruta varje dag i en vecka så får vi se om han blir bättre. *Mocka stallet/tömma kärran/ mocka hagen/ lägga ut foder för kvällen. * Klippa Billys klor * Ut på långpromenad med hundarna vart inte så jättelång :S * Städa köket. Halvt som halvt. Städar mer imorn. ÄVEN Diskat & dammsugat hela nedervåningen. Nu ska jag laga middag sen blir sen kväll här. Hann inte riktigt med allt jag skulle idag men det är en dag imorgon också ;)
/volvoloveeer

Att göra..

2010-10-13 / 11:55:50
Här kommer en fånig "Att göra-lista" för idag.


*Mocka stallet/tömma kärran/ mocka hagen/ lägga ut foder för kvällen.

* Städa köket.

* Städa toan.

*Städa gästrummet.

* Ta emot veterinären.

* Ut på långpromenad med hundarna

* Wii fit plus en timme

* Klippa Billys klor

* Klippa Anders.

* Dammsuga vardagsrummet

* Damma alla soffkuddar och dammsuga soffan. +hittade 20:- :D

* Tvätta.
/volvoloveeer

Aj aj aj!

2010-10-12 / 18:59:43
Nu har jag vart ute å gått iaf 2 timmar och det första som händer mig är att Billy fäller mig så jag flyger ner på backen och skrapar upp halva benen & handlederna.



Då kom jag och tänka på när man var liten och ramlade, då skrek man fast det inte ens gjorde ont typ. Skillnaden som vuxen är att om man ramlar nu (vilket jag gjorde idag) så skyndar man sig och tittar sig omkring så ingen såg, sen kollar man så inte byxorna gick sönder å sen blir man förbannad å går vidare.
Tvättade rent det med Tysons klorhexidin spray och fortsätter mig dag :).



Sen satte jag lite godis i ett träd så han fick lite hjärngympa^^!
Tyson var inte direkt intresserad.

Vad gör han inte för en bit mat?? :)







Avslutar med ett litet youtubeklipp på Tyson<3

/volvoloveeer

Oj fan!

2010-10-12 / 02:32:24
Gick in och kollade min statistik hur många som läst min blogg idag och mätaren hade gått upp som fan. Hur då??



Idag hittade jag igen mitt the sims spel som jag letat arslet av mig för att hitta, och som med allt annat som man söker så kommer det fram när man minst anar och där man minst anar:P
Har iaf suttit och spelat det ikväll, tog mig bara ca en timme att göra 2 gubbar (ja jag var noga och byggde upp två stycken som absolut inte liknar ngn annan) och när jag börjat spelat lite (ca 2 simsdagar) så slocknade hela datorn ner! VAFAN!! Sen fick jag inte inte igång skiten heller.
Jag & Anderrs misstänker att det är något fel på den stora datorn eftersom den fort blir varm och sen kan den bara slockna sådär helt apropå brödrost när den blir för varm.



Var på gympan idag också, och i slutet fick jag så fruktansvärt ont i magen och började kallsvettas å må skitilla. Undra om det kan ha någonting med och göra att jag åt makaroner till middag? Det är inte första gången som jag mår illa efter jag ätit pasta! Kanske ska ta mig ett uppehåll med det, synd bara att jag tycker det är så jävla gott!
När jag ändå håller på och klagar så kan jag berätta att jag har haft och har skitont i ryggen (mer än vanligt) och jag hoppas inte att det är som det var förra vintern när jag knappt tog mig ur sängen och låg där utan att göra Någonting i över en vecka. Huuuu!





Ni får önska mig lycka till med den biten :)
/volvoloveeer

Träna träna träna..

2010-10-11 / 13:20:45
Det är vad jag ska göra den här veckan!
/volvoloveeer

Framsteg

2010-10-10 / 23:46:12

Måste bara säga att det går så OTROLIGT bra med Billy, han gör framsteg varje dag och det är så otroligt roligt och se. Som jag sa till hans ägare så gillar jag utmaningar när det gäller hundar^^.
Han har blivit så otroligt lugn och vi tränar på varje dag med kontaktövningar och olika aktviteter.
Men han har en lång bit kvar men vi är på rätt väg och som sagt så är det en bit kvar att jobba på. Men roligt när det är framsteg!! :D:D!

/volvoloveeer

Ombesiktning fick jag å!

2010-10-10 / 18:50:29
Just nu sitter jag i garaget med min minidator och kollar på pappa när han fixar min bil. Bromsarna ligger nämligen på och snart måste jag besikta bilen annars blir den olaglig (igen).
Billy ligger framför mig på golvet och Tyson är ute och leker med alla sina leksaker. Billy känner sig inte nog trygg än att han vill vara ute ensammen och leka så han får väll vara här inne med mig=).

/volvoloveeer

Sunes jul

2010-10-10 / 01:28:06
Sitter och tittar på Sunes jul just nu och det är ju hur j*vla bra som helst ju =).
Är så jävla trött just nu alltså, tänkte att jag skulle ta å lägga mig snart, och imorn ska jag kliva och och ge hundarna mat sen ska jag gå och lägga mig och sova halva j*vla dan:P.. hihi!



Aja kände att jag inte hade så mycket att skriva så jag lägger in ett klipp ist som ni kan se och skratta till :)

3 min & 36 sekunder är bäst, men Sune är BÄST rakt igenom ;)
/volvoloveeer

Igår..

2010-10-09 / 13:56:55
Igår vart det ingen uppdatering men det hände en hel del, och gissa VAD? Jag hade med mig KAMERAN:D.

Tog en promenad i skogen med hundarna och lite träning, sen bar det iväg till faster å där vart jag kvar och körde lite miljöträning med hundarna, haha Billy var rädd för korna:P. men det gick skitabra =).
Sen åkte vi till pappa där vi kollade på film å hundarna sov, Billy fick en egen säng som han älskade.



Den här bilden är så himla fin tycker jag.


Haha! Hundarna drar i varsin ände:P haha!


"Lilla" jag och jyckarna. Dom måste ju tränas att gå fint också;)


Lite träning i lagårn också, det var lite läskigt med alla stora djur där inne, det är ju jag som brukar vara det största djuret säger Billy! :P.


Tyson fick också följa med, han var ju rädd för kossor när han var yngre då han höll på att bli sparkad. Men det gick ju ganska bra idag, lilla söta kalven vill pussa på Tyson men han är lite skeptisk om man verkligen ska pussa en ett djur med en sån där lång tunga!


<3Min vackra vackra Tyson<3


<3För att inte tala om vackra vackra Billy<3






Ser ni hur lika dom är?? ;)


Han har fått en egen säng hos "morfar" =). Han ÄLSKADE den..
/volvoloveeer

Anteckna mina vänner ;-)

2010-10-08 / 14:26:57

Jag skulle bara torka av diskbänken i köket och nu "råkade" jag fli bort allt skit å damm i hela köket:P.
Tänk att det går så mycket lättare när det inte var tänkt att man ska städa utan att man bara GÖR DET!
Nu sitter jag och väntar på att min syster och min systerdotter ska komma förbi en sväng, sen tänkte jag dra upp till krokvåg och ta hundarna på en låååång promenad hade jag tänkt mig =).



Så.. Nu fick ni veta den intressanta infon också, ni antecknade väll?? ;)

                  
                                                    

/volvoloveeer

Morgonmys!

2010-10-08 / 10:06:23
Ligger fortfarande kvar i sängen och myser men ska strax kliva upp å gå ut med hundarna, Tyson lär man väll få slita upp ur sängen för att han ska komma så morgontrött som han är:P.
Just ligger Billy nedanför mig i sängen och Tyson i sängenn här breve mig och myser.
Idag var min plan att jag skulle gå på en långpromenad med hundarna men vädret suger ju.
Igår tog jag bilen och for upp till skogen i krokvåg och gick med Dalle, å SÅKLART glömmer man kameran när man ska ha den *morr*.



Myspys med hundarna såhär på morgonkvisten!






Ja visst är han vacker ;) hehe!
































Tjo
/volvoloveeer

OOOhärligt uppvaknande!

2010-10-07 / 10:30:18
Vaknade imorse av att båda hundarna ställer sig å blaffar breve mitt öra. Jag bokstavligen FLÖG upp ur sängen av skräck. Hasade mig ner för trappen för att kolla om någon var här, och mycket riktigt stod det en gammal farbror utanför dörren och frågade om jag ägde några getter, för dom stod tydligen utanför hans dörr och betade!! Ööö nääää inga getter här förutom dom som hänger nedanför hakan på mig tänkte jag men svarade bara Nej jag har inga getter =). Han svarade med att han trodde att det var mina eftersom det fanns en massa andra djur här och sen bad han om ursäkt för att han störde (kan ju behövas) tänkte jag men sa: Nej då ingen fara! Konstigt hur man kan svara andra saker men menar en annan sak:P haha!
Så nu har jag lagt mig till ro i sängen men ska nog ta å kliva upp så jag kan ta mig en långpromenad med hundarna hade jag tänkt.


Vad händer annars idag då?










/volvoloveeer

Förmiddags träningen -9Kg

2010-10-06 / 14:22:34


Idag på förmiddagen har jag ägnat mig åt mitt wii fit och tränat å tränat! Phuu vad jobbigt det är, men det är roligt när man ser resultat:D.
Ställde mig på vågen igår och vägde mig och det visade att JAAAAG har gått NER 9 kg på en månad. Fan det tar sig ;).. Men jag ska gå ner typ 10 kg till iaf.


Hurtiga jag:P haha!
/volvoloveeer

Hästarnas dag!

2010-10-05 / 18:48:23
Som sagt har min tid och mitt intresse för mina ponnysar sjunkit drastiskt. Jag har ju planerat att jag ska låna bort dom över vintern då det blir alldeles för kallt för att ha dom i mitt stall här hemma om det nu blir så kallt som Anders hade hört på radion.
Men nu är frågan om jag ska sälja lillälsklingen min? Kommer jag att få tillbaka mitt intresse? Det braiga med Pontus är ju att han har ju redan ett hem så jag behöver aldrig fundera på hur jag ska göra med honom, jag hämtar honom när jag känner för de eller åker dit och kör tillbaka honom när jag inte kan ha han här, tex på utställningsdagen, jag vill ju inte att han ska behöva stå inne hela dan och ute ensammen funkar INTE för då finns det ingen Pontus i hagen när jag kommer hem:P.
Man vet ju aldrig vart hästen hamnar om man säljer honom, om jag VISSTE att han fick det bra, och hos någon som kommer vilja göra något med honom så han inte bara står där som någon sällskapsponny och inte får någon vård!
MEEEN det kanske bara är nu över hösten och vintern jag känner såhär, så jag lånar ut honom i vinter och får se hur det känns till våren igen =).
Slänger upp lite bilder sen ska jag fortsätta tvätta och ta mig någonting att äta :)




Men hur som hellst så har jag stått å bostat å kammat på dom idag och hur less jag än är så är dom VÄRLDENS MYSIGASTE HÄSTAR!!!
/volvoloveeer

Hundträning

2010-10-04 / 17:25:02

Idag tränande jag Billy med och inte få sina j*vla utfall mot andra hundar som han får, och det gick väll skit om jag ska vara helt ärlig. Mina händer är skittflådd och hunden är inte en sekund klokare! Men inte ger jag upp så lätt, ska kolla mig för om det finns någon hundkurs så han får tillgång att träffa andra hundar.
Så som vi bor så är det typ 1 på 100 att man skulle möta en annan hund så en hundkurs skulle absolut behövas!

Jag och Dess satt på huven efter träning och bara glodde på hundarna medans dom sprang & brottades om vart annat. Hur orkar man ha den energin. Balto & Billy brottades mest och Tyson höll sig utanför som vanligt med sina himla pinnar! Dessan kastade in en pinne som han hittade i skogen, och där sprang han och letade efter den j*vla pinnen tills han hittade den. Vill testa och spåra med han snart DESSAN!!!





Just nu ligger Balto och tuggar på ett ben och Billy går runt och gnäller för att han inte har någon att leka med, och för att han inte får komma in i köket till alla godsaker =)!






Nu ska jag göra mig klar tills gympan, äta, byta om, osv osv!!

/volvoloveeer

Sundsvall

2010-10-04 / 13:51:32
Nyss hemkommen från sundsvall, körde 2 av mina kusiner till tåget sen for jag hem igen. På vägen hem svängde jag in i bispen å lånade Balto så jag kan träna Billy lite med andra hundar:).
Men just nu vart jag och Dessan fast framför tv:n, Angel, jag insåg nu hur länge sen det var jag såg den här serien. Tittade klart på sista avsnittet i säsong 5 på supernatural och jag slutade väldigt skitabra men nu när den är slut så måste man ju börja på en ny:).
Nu ska jag och syrran ge oss iväg en sväng!


Tjo!
/volvoloveeer

Man kan inte veta...

2010-10-03 / 21:31:39







Man kan inte veta om man gör rätt val!
Man kan inte veta om det blir bättre eller sämre med valet man gjorde!
Man kan inte veta hur det blivit om man valde det man inte valde!











Hur i HELVETE ska man veta om man gjorde rätt val????


















Är så himla förvirrad nu så jag vet inte vad jag ska göra, tänk om jag sabbar allting? Vad har jag då kvar??
Om jag väljer alternativ "nr1" så måste jag göra mig av med min älskade ponny.
Om jag väljer alternativ "nr2" så kanske jag förlorar någon jag tycker väldigt mycket om!
FAN FAN FAN FAN! Ibland suger det att vara jag alltså!!!!!




















(Men nu har jag fått skriva av mig känner jag)
/volvoloveeer

säng ljuva säng!

2010-10-03 / 15:01:41

Ligger fortfarande i sängen men har stigit upp några gånger för å fika, ta ut ponnysarna å röka såklart ;).
Just nu är jag less på ALLT!!
Det är märkligt att vissa människor kan vara på ett strålande humör ena sekunden och 2 sekunder senare vara jordens grinigaste människa som inte vill ha någon eller nått i sin närhet?!!!! Någon som kanske skulle behöva ta "lyckopiller" tror jag!
Hade tänkt att jag snart ska resa mig ur sängen och ta en lååång härlig promenad med hundarna och träna lite.

BLÄ! Nä jag orkar inte ens skriva!!

/volvoloveeer

50 årskalas

2010-10-03 / 00:31:25
Nyss hemkommen från min faster som nyss fyllt 50 och hade kalas idag med en massa mat å tårta! Och SÅKLART så äter jag ju inget sånt nu så det var lite jobbigt faktiskt, men man vänjer sig ganska snabbt:P.
Nu ska jag och Anders kika på film i sängen, sen tänker jag stiga opp tidigt tidigt imorn för och ta ut ponnysarna å rasta jyckarna, sen ska jag minsann gå och lägga mig och somna om igen SÅ INGA BESÖK!!
Känns som det var evigheter sen jag fick sova lääänge, trots att jag inte har ett jobb eller skola så stiger jag upp i skaplig tid varje dag, fattar inte?? :P.

Förut ikväll satt jag och kikade på "Ballar av stål" och fatta vad roliga dom är alltså, fattar inte hur dom vågar:P. Och det mest pinsamma i programmet är dom stackarna som är "offer" eller dom i bakgrunden som skrattar eller glor eller pekar:P. Stackars människor när dom kommer med på tv sen och få se själv hur dum dom ser ut att dom gick på det:P haha!

Nä nu ska jag inte skriva så mycket mer för nu är det natti natti!!
Men jag lägger upp några klipp av "Ballar av stål" så ni kan..


                                                               Titta & njut!



Några av dom. Dom är ju bara sååå j*vla sköna!
/volvoloveeer

Städning!

2010-10-02 / 16:35:48
Just nu är det städning som gäller för hela slanten här hemma! Jag kom nyss tillbaka från en låång promenad med Billy så nu ska jag greppa moppen och börja skura. Anders har precis dammsugat och jag tror visst att alla djuren var rätt för dammsugarn. Katterna gömmer sig på kylskåpet och Billy sprang upp på övervåningen.

/volvoloveeer

Det verkar vara...

2010-10-02 / 12:46:22
... något fel på blogg.se ...


Eller är det bara min dator det är fel på? Jag kommer inte in på min egen blogg, och inte mina vänner heller!
Idag ringde sandra och frågade om jag kunde vara barnvakt över dagen bara för hon skulle äta middag med hennes pappa i sundsvall. Och jag som tjatat å tjatat och få sitta barnvakt till lille Miliam så länge, också när hon väl frågar om jag kan så kan jag inte!!! FAN! För det första så vet jag inte hur det funkar med Billy när jag är ensammen hemma eftersom jag måste ha han i koppel ute, jag vill inte riskera att han springer ut i vägen och bli överkörd för han kan inte riktigt tomtgränsen eller så vill han inte veta den:P.
Och för det andra så jobbar Anders idag, sen ska jag vara chaffis till Anders och åka iväg på 50 årskalas. Den mest opassande dagen var ju just idag. Nu har jag skitsåligt samvete också, när man väl får en chans att ha sötnosen här så kan jag inte:@! Morr!!!

/volvoloveeer

Farbror blå!

2010-10-01 / 19:37:21
Som ni säker läste tidigare i en av mina inlägg så skulle jag åka och köra hem Nilsson idag, men vi kom till stugun då stoppade farbror polis mig och frågade en massa frågor om min bil som för övrigt ännu inge är påställd. Fick visa mitt körkort och blåsa ni vet den vanliga historien när man blir stoppad. Den lite mer Ovanliga historien är att jag fick kliva ut ur bilen för han tyckte att jag såg drogpåverkad ut i ögonen och frågade mig en massa frågor om jag hade färgade lincor NEJ det har jag inte för tredje gången typ! Om jag gick på ngn stark medicin JA, men inte sen ca 3 månader tillbaka, då trodde han att den fortfarande satt kvar i kroppen! JO tjeeena!
Kollade Nilssons körkort gjorde dom också:P.
Och genom hela mitt liv är det mååånga människor som glott på mig å tittat konstigt men det här tog fan priset! Började fundera om jag hade fågelskit i nyllet eller nått:S. Men han tyckte visst att jag hade vackra ögon för han frågade efter mitt mobilnummer ;) haha!
Ingen böter fick jag, men fick inte köra Nilsson till stan så det var bara å vända hem och sätta Nilsson på en buss (NILSSON: Sluta vara sur över de)!!!


(lånad bild)

Håller på att försöka fixa någon som kan ta min älskade lilla Manni i vinter, för jag känner att jag absolut inte har tid med ngn häst sen Billy kom hit. Han är som en 60 Kg:s 8 veckor valp:P.
Men jag gillar utmaningar och tycker att det är roligt att träna och lära :).

Nu ska jag äta min middag som består av soppa, sen mocka å sen blir det MYYYYS med pojkvännen<3!



Ha en fortsatt trevlig kväll på er!
/volvoloveeer

Haha! Jag måste..

2010-10-01 / 10:16:26
Bara påminna er alla om den extremt "elaka" (roliga) tanten i julkalendern 2009.



Jag vet inte hur många gånger jag har sett det här klippet. ÄVEN att det är lika roligt VARJE gång! Haha
/volvoloveeer

Jag har dåligt samvete!!!

2010-10-01 / 09:50:08
Har så dåligt samvete för att jag inte gick på gympan igår. När man väl har gått ner en massa kg så vill man ju inte sabba de.
Varför jag sket i gympan?? Jo för att på torsdagar kör dom Samba!!! Och jag vill INTE dansa, isf hade jag valt dans. Jag har allvarliga koordinationssvårigheter så det blir inte dierkt ngn träning för mig när jag inte begriper alla stegen. Nä tacka vet jag måndagar! Där kör dom Riktig gympa som man hänger med någorlunda på iaf:P.
Men jag kommer börja på gympan på torsdagar direkt när dom lägger av med samban ;).
Helena är inne hos veterinären idag med lilla Sam för en kastrering, hoppas att allt går bra! Jag håller tummarna att det går bra ;)!!
Nu ska jag äta (dricka) klart min frulle så ska jag å Nilsson åka en sväng sen hem till han. försöker få tag i Dess men hon vägrar ju svara i telefonen!!! SÖMNTUTA!!!





Lägger till en låt som jag nästan hade glömt!
/volvoloveeer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se