En helg i ösd

2012-07-23 / 01:10:26
I helgen vart det en resa in till staden som inte var direkt planerad, var på barn-kalas var vi minsann också.
 
 
 
 
Även två stycken utgångar har hunnits med, denna gång kom jag ju för en gång skull ända fram till stråket ;)
Måste ju faktiskt säga att det här med stråket ÄR faktiskt inte så j*vla roligt och häftigt som folk säger!! Det var antagligen första & sista gången jag gick på det. Har absolut inte haft tråkigt alls, men jag hade haft minst lika roligt med mina vänner på en pub med 7 andra personer runt mig istället för 700..
 
 
/volvoloveeer

Sööötiiiisch!!!

2012-07-18 / 00:03:25

/volvoloveeer

My day

2012-07-17 / 21:14:11

Idag har jag tillbringat hela min dag borta hos far, jag Even och Anders har byggt ett helsäte på ena sulkyn så vi kan åka två. Drog en sväng till stallet också å körde fet ponny. Nu ligger jag och fläskar i soffan och inväntar grillat kött som gubben min håller på med ;)

/volvoloveeer

Måndag i det hela

2012-07-16 / 20:54:43
Trots att jag sov bort denna dag så hans det med lite ändå! Har som ni ser ej hunnit uppdatera under dagen så jag slänger in några bilder så får ni se vad som hänt under denna dag för er som är nyfiken ^^
 
 
 
Först vart det promenad med hundarna och K i högforsen, lyckades träffa Dalle en stund när vi kom tillbaka då hon om och hälsade på när vi satt å götta oss på studsmattan, sen drog jag iväg till stallet så Alva fick rida lite. Lyckades låna åt mig en sadel av K som passade bra, ngt för stor men he gick ju ;)
 
Och nu på kvällen har det blivit lite bilmek, Anders är kvar där ute å donar med "fin"volvon min! 
 
 
Resten ses i bilder!
 
 
 
Jodå, det vart en liten "bildbomb" detta, men men.. Man vet aldrig när det kommer in en bild nästa gång ;)
/volvoloveeer

Thihi

2012-07-15 / 20:12:00
 
/volvoloveeer

Finaste barnen <3

2012-07-15 / 19:24:00
/volvoloveeer

Fullt ös

2012-07-15 / 17:37:23

Nyss hemkommen från traktorracet, regn regn och åter regn, men what a hell! Det är ju bara en gång per år, fast om sanningen ska fram så är detta första året som jag är där på dagen, annars har jag bara vart där på kvällen då det serveras pilsner ;) Åkte sen vidare till stallet för att longera lill-plutten men det vägrade ju sluta regna så jag kasta ut han i hagen igen. Å gissa vad!?? Det slutade regna när jag åkte därifrån!

/volvoloveeer

Dööd

2012-07-15 / 02:19:46

Har nu äntligen lyckas krypa till sängen, himmel och pannkaka hur man kan vända på dygnet så mycket bara för att gubben har semester?! Och extra trött på ögat blir man när man hattar runt från morgon till kväll och hittar på en massa skojjsiga saker. Imorgon vankas det fler roliga aktiviteter, men vad får ni se & läsa om imorgon! Natti natti

/volvoloveeer

Diggelo

2012-07-15 / 00:51:53

Idag och ikväll har jag Anders och Bubben jobbat på diggelo i utanede, bra nog jobbigt för ryggen att stå upp timme in och timme ut. T.o.m Anders gnällde på ryggvärk på vägen hem! Men äntligen ligger man i soffan och kikar på våra älskade avsnitt ;)

/volvoloveeer

Fredag

2012-07-14 / 00:14:01
Denna dag har kort sagt bestått av:
 
* Marknad
* Egengjorda langos
* Fiske med världens bästa Helena å Johan :)
 
Fick en jädrans massa fiskar, närmare bestämt 10 gäddor gav vi till pappa som han skulle mata rävmamman med, finns tydligen väldigt lite mat åt dom stackarna i år :(
De andra fick en och annan jävligt fina abborrar också men dom kastade vi självklart tillbaka så man kanske får uppleva spänning fler gånger ^^
 
 
 
 
Riktigt gott med langos, är Susanna evigt tacksam som presenterade detta för mig en gång i tiden <3
 
 
 
En mycket lyckad fisketur, synd att jag aldrig lägger på minnet hur blöt och kall om fötterna man blir när man går i tennisskor och ingen jacka hade jag heller, en aning frusen blir man!
 
Asslan var nyfiken på all fisk i påsen, kanske går det att äta?!
 
 
 
Ja det är väl ungefär detta jag/vi roat oss med idag & ikväll. Nu ska vi fläska ner oss i soffan och kika på nått avsnitt av serien Heroes som vi nu följer!
/volvoloveeer

Marknad

2012-07-13 / 15:28:17

Kutat runt på marknad i regnet är vad vi gjort idag, hittade ingenting att köpa heller men tanken var inte det heller när vi åkte ner utan det var för att träna lite socialträning med vovvarna. Träffade på Kelly och hennes söta lilla valp :)

/volvoloveeer

Mammagnäll

2012-07-13 / 00:29:04

Kände att jag bara måste skriva detta inlägg då jag har haft det i tanke ett bra tag och även diskuterat det idag med några kompisar. När man kollar status uppdateringar på Facebook så ser man "gamla" och nyblivna mammor som gnäller över att det är så jobbigt, att ungarna/ungen är så jobbig, att de aldrig får någon ensamtid etc etc, listan kan göras väldigt väldigt lång men jag tror ni fattat vart jag vill komma!? Jag förstår inte varför folk gör så?? Självklart förstår även jag som inte ens har barn att det kan vara Pest &Pina ibland med barn men att de älskar självklart sina barn mest av allt på hela jorden. Men då är det ju inte heller speciellt schyrrans att "hänga ut" sina barn som "pain-in-the-as-ungen"!?! Kan "vi" inte försöka att njuta av tiden med barnen ist för att bara gnälla och klaga? En annan sak angående detta som bara föll mig in precis nu är att när mammor hälsar på andra mammor å de frågar hur det går, är hon/han snäll? Behöver di hjälp så säg bara till! Då säger man alltid att: Nä hon/han är sååå snäll, barnmorskan har aldrig sett ett så snällt å glatt barn, hon/han är alltid glad! Varför gnäller man inte inför andra mammor om man kan göra det på Facebook när alla ändå läser det? Haha! Ja ibland har jag konstiga tankar men man måste ju få undra! Och jag känner på mig att jag kommer få undra ett BRA tag till :P

/volvoloveeer

Raggar-tur

2012-07-13 / 00:15:35

Vart inget fiske för våran del då det började regna när vi skulle åka. Ist satte vi oss och spelade lite resident evil, å fan vad rädd jag blir när jag spelar! Snudd på att jag nästan kastar dosan i tv:n när dom där förbannade zombisarna (eller vad det nu är) kommer emot mig! Huvva!! När klockan slog 11 så kände vi att det var lite tråkigt att bara sitta hemma sp vi tog ut fin (läs: ful) bilen på en tur så vi begav oss upp till pappa :)

/volvoloveeer

Svulla lite..

2012-07-12 / 20:26:32
Idag skulle jag ju så glatt på ankracet hade jag tänkt, men ist gjorde jag och Anders en sån supergod middag så vi blev hemma ist och svullade lite mat :)
Lillebror har anlänt med mopeden nu på kvällskvisten så jag funderar på om man ska ta med sig spöna och fara iväg på nån bra plats och dra upp en fin abborre?!
 
 
 
 
 
 
 
/volvoloveeer

Kikat hus

2012-07-12 / 16:01:12

Nyss vart hos Helena och kikat på deras framtida boende. Kommer ju bli kanon de där, å fort går de å för dom! Även hundarna fick busa av sig rejält, skönt som fan att dom har lite mindre energi :) Nu drar jag iväg till far och mäter den andra sulkyn så jag får till den någon gång!

/volvoloveeer

Kvällsmys

2012-07-12 / 00:06:07

Just nu liggs det i soffan och har kvällsmys med gubben och ena brodern innan han åker hem till sitt långt upp i norr. Älskar detta väder ute nu, så himla friskt i luften och riktigt mysigt inne har vi gjort, känns som jag skulle kunna sitta uppe hela natten och njuta, men det ska jag icke göra då jag faktiskt har en hel del att göra imorgon så jag tänker för ovanlighetens skull kliva upp tidigt ;) Slänger in en söt bild på Råttinen (som hon heter)

/volvoloveeer

Sommar-gnäll

2012-07-11 / 19:56:00
Alla (även jag) klagar på detta väder som är ute, vart man än vänder sig så hör man folk säga:
 
- Vart är sommarn?
- Den här sommaren vart inte lång!
- När ska sommaren komma igentligen?
- Förbannade skitväder, det går inte att göra någonting i detta väder!
 
Denna sommar kommer att bli ännu kortare om vi bara sitter inne och klagar, nästa gång vi tittar ut genom fönstret så är det vinter och när vi då tittar tillbaka på kort och i minnerna så kommer vi se att det faktiskt var ganska många dagar som det faktiskt var soligt och vamt ute!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visst har jag rätt?
 
 
/volvoloveeer

Power big meet

2012-07-11 / 16:47:37
Veckan/helgen vi har vart med om går inte att beskriva med varken med ord eller bilder men jag gör ett gott försök!
Kan ju börja med att säga att det är ju lätt den bästa big meet jag vart på sen jag åkte dit och var med ett sånt GRYMT trevlig gäng, vädret var KANON å fordonet vi åkte var TOPPEN! 
Detta säger väl lite hur bra man kan ha de??
 
Åkte på onsdag vid 5 på eftermiddagen och kom fram till västerås någonstans där vid 4 - 5 på morgonen, festandet hade vi redan startat med i östersund lite smålullig var man ju när man kom fram. Drog runt på campingen och kikade på finbilar en stund innan läggdags. Hoppade i säng 06,30 och vaknade utvilad (som jag kände mig) och första tanken var att jag sovit bort hela dagen tills Dessan sa att klockan var 08,00, hmm.. Aja upp å blanda dagens första grogg!
 
Det är ungefär så varje dag/natt har sett ut från vi kom tills vi for hem. Festa festa sova festa äta festa festa sova festa med en och annan pinkblås-tömning!
Sista kvällen var iof lite annorlunda då vi tog bussen ner på stan och cruisade innan vi for hem på natten.
Jo just ja, på tordags-natten åkte jag Dessan och Anders ner på stan i en stor picup!
 
 
Som sagt så har det vart en grymt rolig resa även om det har tagit på krafterna ;)
 
 
Slänger in lite bilder här och resten kommer finnas här
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/volvoloveeer

Testbild

2012-07-08 / 21:28:03

Det verkar som jag kan lägga in bilder ibland iaf :) Har idag kommit hem från en helt GRYMT rolig resa men nu ska jag lägga mig så bilder å text om detta kommer imorgon. Natti

/volvoloveeer

Någon som vet??

2012-07-03 / 18:43:59
Anledningen till att jag har haft bloggtorka är att jag får inte till det med bilder i bloggen sen blogg.se har uppdaterad till det nya.
Har letat runt lite men inte hittat någonting.
 
Är det någon som vet hur man lägger in bilder från iphone till den nya blogg.se får gärna hojta. Känns skittrist att inte kunna lägga in bilder bara!
 
 
 
/volvoloveeer

Mosters finaste <3

2012-07-02 / 20:41:19
Snart är hon nog ute på tävlings banorna! 
 
 
 
 
Eller vad tror ni??
/volvoloveeer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se