STÄNGT!!

2011-04-30 / 22:40:29
Bloggen är stängd PGA  TANDHELVETESTANDVÄRK!!!!!!!!


/volvoloveeer

Hur gör man??

2011-04-26 / 18:09:31
Funderar på att ta en lång härlig promenad på näset men jag hade bara tänkt att ta med Billy eftersom Tyson haltade så mycket igår, men Tyson kommer ju bli så fruktansvärt avundsjuk och jag får så himla dåligt samvete.
Han kommer bara stå i föntret och gnälla pipa och skälla när vi går.
Han älskar ju att få gå på promenad...


Hur gör man???
/volvoloveeer

52 Kg hundfoder!

2011-04-26 / 11:19:30


Nu har jag beställt 52 Kg hundfoder så förhoppningsvis så räcker det hela nästa månad också ;)


Fick med denna mini mini leksak :P. Passar till typ en chihuahua! Men Tyson tyckte den var rolig ändå :P


Billy fick en pipleksak =)



Nu ska jag ringa Bil & Gummi och höra om mina däck är klara så jag kan svitcha om ;)

/volvoloveeer

En halt Tyson (igen)

2011-04-25 / 23:25:16

Idag har jag tillbringat min dag hos pappa, jag och Bubben har tvättat bilen in & ut vändigt, sen drig vi till Even för mamma var där och dom bjöd på middag =).

Tysons tass läkte ihop fint och han haltade inte längre förens IDAG! Vet ej vad det vart med han? Han kunde knappt stödja på benet när vi kom hem, la ner han på golvet och tog fram en stark lampa och kollade såret, det är så gott som ihopläkt men det är en liiiiiten liten svullnad men ingenting som han ska halta sådär mycket av kan man tycka?? Tvättade rent med koksaltlösning och använde tops som jag "vred" ut smuts och sprutade mer koksaltlösning och gjorde samma proderur några ggr så det vart ordentligt rent.
Han får vila några dagar får vi se hur det går. Kan ju vara så enkelt att han sträckt sig bara också.
Man vet ju inte hur ont han (hundar) har igentligen, han haltar men ändå springer han fram och tillbaka och ska leka med pinnar å hit å dit, en annan lägger ju sig ner och vill inte gå :P.

Imorn ska jag ÄNTLIGEN byta till sommardäck, har ju inte haft några sommardäck så det har vart som svårt att byta :P, men jag fick 4 stycken nästan nya sommardäck av Anders så dom ska lägga om dom på bil & gummi imorn, så imorn blir jag 800:- fattigare :(!!


Nu ska jag tog gå ut och titta om Anders är klar så kanske man kan ta å åk heim nån gång =)!!



JO DESSAN!!!
Uppdatera bloggen för tusan, du sitter ju i kälom och har ju lånat mitt internet! UPPDATERA UNGE!! ;)




P.s!
Nu när jag ändå är hos pappa så kan jag ju passa på att slänga upp nå "intressanta" bilder från hans dator också =)


Detta är då garagebygget här hemma hos pappa!


Och detta är då min gamla BMW!


Anders & Tyson har myspys och jag fick inte vara med :(


Jonte & Kricke som små =)


En snöig Tyson =)


Pappa och Billy i stugan!


Haha gillade den här bilden :P


Ååå min gamla moppe! Den såg som tur är inte ut sådär när jag hade den, utan detta är när Jonte hade tagit över den. (Meeeen Jooonteee) ^^


Min alltid lika charmerande syster =)



KAJSA!!! Detta är Daisy!!


"Ovlon" (Volvo)


*urk* var tvungen att ta med denna urkiga bild, men såhär går det gott folk när man drar fingerkrok och vägrar släppa :P. Fint va??


Dutten =)




Ja det var väll allt jag hade att erbjuda :P, nu tror jag att jag ska bege mig hemåt, är ganska trött!


Nattinatti!!

/volvoloveeer

Våreldning & Astrid Lindgren =)

2011-04-24 / 10:46:06

Igår tog vi en riktig städdag här hemma på gården, jag och Helena gjorde en "byteshandel" att hon hjälper mig här på gården och jag hjälper henne och flyttar ut ur huset med städningen å allt.

Sen eldade vi en stor hög med saker vi hittade på gårn som vi inte ska ha kvar längre, var en aning svårt att få upp en eld först. Tändvätska var inte så effektivt men bensin gjorde susen.
Och jag var som vanligt grymt rädd för elden så Elin Helena & Bubben skötte de mesta med elden :P.

Krattade ihop de mesta av hö:t och spånet som blåst runt här också.


Alltid lika vackra Miliam..


Sandra och hennes bärsele :P


Sötnosen <3


Hundarna fick vara ute och busa dom, men Billy var lite utanför =)


Tog ner hagen och hundarna ville såklart vara med =)


Elin som slangar diesel och vi andra tittar på =)


Brasan vi gjorde


Lastade av lite stolp hos faster och passade på att ta kort på den här sötnosen genom fönstret. VILL HA!! =)


Underbart vackert väder var det idag!! Vill ha mer värme & sol!!

Sen senare på kvällen var jag barnvakt till L & L och sen när dom lagt sig för natten så kom Kajsa hit och vi tittade på en Astrid Lindgren film Alla vi barn o bullerbyn, en film som ALLTID funkar i alla väder =). Man blir så himla glad av att se miljön, barnen, alla djuren och såklart den alltid "glada" skomakaren Snäll ;)



/volvoloveeer

Finfrämmande =)

2011-04-22 / 17:55:36
Ja idag kom Sandra Stoffe Mille och underbart gulliga Sheena hit och hälsar på. Dom stannar över natten å vi ska se en film ikväll var det tänkt =).
Gänget sitter inne i köket och käkar grillar och det vattnar i munnen på mig, men jag ska nog hålla mig från gosakerna ja :P hehe!
Billy vart såklart tokig när Sheena kom idag, tog ut Billy i koppel och lät han inte alls hälsa förens han hade lugnat ner sig och det tog ca 2 min sen fick dom hälsa, å dom busade busade & busade :P.
Sen var det Tysons tur att hälsa men han var mer intresserad av att Sheena löper för fulla muggar så han förlorade minsann sin oskuld idag :P hehe!


Sheena har verkligen superduperfart när hon springer. Billyklumpen hänger inte direkt med :P



Busbusbus!



Haha den snyggaste bilden EVER! Haha!!
/volvoloveeer

Blir mer uppdatering strax =)

2011-04-21 / 15:44:17
Nu har det som vanligt vart urusel uppdatering märker jag :P.
Men jag slänger in några bilder som ni kan glutta på :P


En av mammas katter (snurran)


Dessan och mammas andra katt (Sigge)


Är dom inte fina mina systrar? Vad skulle jag göra utan dom tro??


Tyson har hittat en jättestor pinne. Om jag inte ser helt fel så tror jag att det är en del av pappas utemöbel :P


En kompis på vägen hem från hammarn =)


Bilderna här kommer också in strax =)
/volvoloveeer

Pappa hittade den =)

2011-04-18 / 11:29:43
Pappa skrev igår och sa att han HITTAT min KAMERA!!! YEEY!
Som jag saknat denna kamera (fast det bara gått 2 dagar) :P.


Vet inte vad jag ska skriva mer så jag avslutar här och återkommer snart med ett nytt inlägg med BILDER! :D
/volvoloveeer

Vart är den???

2011-04-17 / 17:00:11

I fredags var vi ju till veterinären med Tyson, sen var vi hos mamma och där knäppte jag lite kort på hennes katter osv sen har jag inte sett röken av min kamera! Vart i tusan är den?
Sålde stallet igår gjorde jag så jag fick mig nått halvdassigt kort med Anders kamera. Men jag fattar inte vart den är!!
Tänk om den skulle vara borta för alltid, vad gör jag då??

Var på hundkurs idag iaf och det går bara bättre och bättre, jag åker därifrån ganska nöjd och tränaren hävdar att jag ska släppa lös han bland en massa andra hundar, men jag vet inte ja :P hehe!

Nu ska jag fixa mig lite käk. Ha en bra kväll för de ska jag ha :D

/volvoloveeer

Bilen gick så´n

2011-04-14 / 23:46:29
Kände att jag var lite kort i den förra inlägget så jag försöker väll med ett nytt inlägg :P.
Efter jag körde P-man till bispgårn så gick någonting på min bil sönder, det bonkade och skramlade som tusan när jag körde i ett gupp. Åkte upp till pappa och kollade på problemet och det visade sig att ena stötdämparen hade "gått igenom" golvet på nå vänster :S.
Pappa gjorde en provisorisk lagning så det får funka tills jag har råd att köpa nya dämpare helt enkelt. Det ska hålla så länge båda bakhjulen är i marken sa han så jag får väll se till och ta det lugnt i guppen hädanefter helt enkelt!

Cykelturen med Billy gick kanon! Han sprang breve mig hela tiden, Tyson fick dock stanna hemma idag och ett tag framöver, han är halt som tusan idag och vill inte stödja alls på benet. Ska ringa veterinären imorn och kolla om jag måste åka in för att dränera!
Pengar pengar pengar pengar!!
/volvoloveeer

=)

2011-04-14 / 17:05:05
Idag har jag hunnit med och skurat hela huset ordentligt, cyklat med Billy till ragunda en sväng fram å tebax och kört P-man bort till bispen å nu ska jag dammtorka lite =)

Over and out!
/volvoloveeer

VA!??

2011-04-14 / 09:01:22
Vilket underbart väder!!




/volvoloveeer

Katastrof!

2011-04-13 / 18:31:19

Idag la jag och Dessan blodspår till hundarna, det är skitroligt för Billy är riktigt duktig på att spåra och Tyson hade jag aldrig testat med. Dessan tog tyson och i brist av älgben så tog vi märgben å blod såklart ;).
Tyson var väll sisådär, han är lite för stressad för detta tror jag.


Dessan fixar starten =)


Hur som hellst så gick allting skitabra ända tills vi skulle bege oss hemåt igen, Dessan tog av Tyson hans ben i utbyte mot leksak och jag skullee precis till och ta av Billy hans ben i utbyte mot en gobit men han tappade den i snön. Eftersom Tyson var lös så sprang han dit och skulle skynda sig ta den eftersom han nyss blivit av med sin men det tyckte såklart inte Billy var okej så dom rök ihop, dom rök ihop ganska rejält denna gång. Jag hade Billy i koppel så jag försökte dra bort han men Tyson bara sprang efter, stod och skrek som fan till totalt döva öron.
Tyson lyckades iaf trassla in sig i det där jävla kopplet som jag hade fasat för så jag släppte i hopp om att han skulle komma lös men det vart bara värre. Han for in ett varv till och "hängde" under Billys hals och fick ingen luft och inte en chans att kunna "försvara" sig. Jag såg i Tysons ögon ett kort ögonlick hur han kippade efter andan, jag vart så himla rädd att jag snabbt hann å tänka i huvudet att jag skiter hur illa biten jag skälv blir så jag hoppade in rakt imellan dom och slet med våld av Billy halsbandet och skrek till Dessan att hon skulle dra bort Tyson.
Han hoppade iväg på 3 ben och såg ut att hade riktigt ont så jag sprang hem med Billy och skyndade mig hämta bilen och körde hem Tyson och Dessan. Slängde in Tyson i duschen eftersom han hade farit runt i geggan som en vante, första gången jag ser Billy ta i så mycket, riktigt bet sig fast och slet och vägrade släppa, som en riktig kamphund alltså!
Efter duschen undersökte vi hundarna och Billy hade inte en skråma med Tyson hade ett ganska skapligt sår på sidan om tassen, djupt och format efter Billys tand.
Tog och tvättade rent det där ordentligt med en klorhexidinspray jag fick av vet en annan gång, drog upp det i en spruta och sprutade rent allting och lindade om med bandage och for iväg till veterinären om det måste sys men hon var ju såklart inte hemma så då tänkte vi fara till den andra veterinären vi har här men nää! Han är rädd för djur så han kändes inte som ett alternativ för mig! Men jag ringde till veterinären i stan och dom trodde inte att det behöver sys utan att jag kan vänta tills imorn och ringa då om det ev behövs ett besök.
Han har fått rimadyl (smärtstillande & antiflamatoriska) tabletter så han ska slippa ha så ont.



Så nu blir det vila för hans del ett tag framöver! Nice (NOT)!!

/volvoloveeer

Tavlor på väggen..

2011-04-12 / 15:57:27

Idag kom en massa kort jag har beställt så jag satte in dom i lite ramar jag köpte på ikea och målade om :).





Lite nya tapeter hade ju suttit på sin plats :P


/volvoloveeer

Detta är humor =)!

2011-04-12 / 14:12:24
Klicka här
/volvoloveeer

Riktiga valpögon =)

2011-04-12 / 12:38:58
/volvoloveeer

Skrivdamp!!

2011-04-12 / 00:16:19
Sitter just nu i "mitt lilla hörn" hemma med min minidator i knät. Jag använder ju nästan aldrig den här datorn längre, måste börja göra det och jag hoppas det blir lite mer nu när sommarn närmar sig, även att jag måste börja använda mitt internet som jag betalar nästan 500:-/mån på. Jag köpte ju den här datorn för "1:-" ni vet, men sen "följde det med" internet som man då är bunden till i 24 månader som för övrigt är svindyrt så det är ju ändå en avbetalning på datorn, men det visste jag ju. Men jag trodde att jag skulle använda den mer än vad jag gjort, har ju bara blivit såna här svängar man gjort till stockholm och ngn till östersund & sundsvall ngn gång.

Är fortfarande supernöjd hur det blev här hemma efter städningen och med nya soffan å alla nya saker. Är mina systrar evigt tacksamma för all hjälp jag fick. Så himla otroligt skönt att få "börja om" liksom.
Ni vet när man städar och bara dammsuger skurar å dammtorkar hyllorna men man glömmer liksom alla undangömda hörn eller så tänker man (Ja jag tar den sen) åsså blir det aldrig av :P, men nu fick jag verkligen en spark i arslet så nu är det mesta fräscht här hemma.

Från det ena till det andra så skulle jag ge hundarna mat nu på kvällen i vanlig ordning och öppnade toadörren nere i hallen som nu för övrigt har blivit hundmatsförråd sen Billy kom eftersom det behövs en del säckar i månaden. Jo till saken, när jag öppnade dörren så kommer Nisse ut. Han måste ha suttit där ända sen imorse när jag gav dom mat, att jag inte sett att han gick in. Om inte Anders har öppnat där senare, men han började ju jobba halv 2 så sen dess isf måste han ju suttit där. STACKARS STACKARS kissebatt!
Men jag har ju vart hemma hela dan så varför har han inte sagt nått?? Han kanske har legat där som värsta kungen å haft det gott å käkat lite hundfoder :P. Nu måste jag vara lite mer nogrann och kolla innan jag stänger dörrar här hemma.
En gång när jag bodde i Krångede så skulle jag och Sandra åka iväg till sundsvall en hel dag och precis när vi skulle stänga ytterdörren så hör vi ett svagt piipande från någonstans *mjaaaaoooo*. Letade och letade och till slut öppnade jag kylskåpet och där satt de en kattjävel å skrek :P. Tänk om vi hade åkt?? Hon hade nog antagligen vart död eller möjligtvis döende :S.

Nåja nu ska jag inte pladdra på mer om de! Imorn kommer Jenny m barn och hälsar på =) blir promenad med hundarna och barnen i det (förhoppningsvis) vackra vädret :).

JOOO Idag kom mina böcker jag beställde så nu ska jag BUMMS i säng och läsa lite hundbok.
Å härregud, hur ska detta gå att läsa 2-3 st böcker samtidigt när jag knappt kan läsa 1?? :P

Nu fick jag skriva lite, eller det var nog mest för att få sitta uppe ett tag och mysa lite med mig själv och katten som jag skrev ;).


God natt på er

/volvoloveeer

Sket jag i det!

2011-04-11 / 20:16:04

Japp! Rent utsagt så sket jag i gympan idag, jag ville hellre ta en härlig promenad i den varma solen ist. Tog med mig hundarna och gick en sväng upp på näset. Tränade lite på våran läxa som vi fick med Billy och det gick skitabra =).
Kom även på att jag skulle testa att jag skulle bli sådär "intessant & rolig" under promenaden så apropå absolut ingenting så började jag leka med han och WIII så roligt det vart MEN han blir så himla "påig" och leker alldeles för våldsamt, biter tag väldigt hårt å sliter å drar. FINE han är en stor hund bla bla bla men det är INTE ok!
Så fort jag säger åt honom så lyssnar han men då slutar han leka ist, jag vill ju bara att han ska leka en aning försiktigare. Det är som att det finns en AV/PÅ knapp :P.

Tog iaf lite bilder och det är helt fucking UNDERBART att snön försvinner!! Ge mig sommar NUUUU!!!!!













/volvoloveeer

Andra hundkursen!

2011-04-10 / 17:56:50
Idag var det andra hundkursen och jag tycker att det går riktigt bra faktiskt ;).
Kursen är 2 timmar/gången men idag höll vi faktiskt på i över 3,5 timmar. Kajsa åkte hem lite tidigare för hon skulle ju på kören å körde fast gjorde hon å :P, snäll som jag är så försökte jag hjälpa henne lös, hon satt fast med framhjulen och det var såklart en framhjulsdriven bil och vad gör jag, jo pucko som man är så ställer jag mig framför hjulet som spinner bakåt, dvs ALL lera å vattenslask på mig! Tur att det finns tvättmaskin och dusch =).

Så fort vi kom hem så slängde jag av mig kläderna och tog med mig Billy och gick å duschade.
Så nu är både jag och Billy ren och fräsch igen ;).



Såhär fin vart böxan :P

Och mina skor var fina också ;)

En trött Billy!

Nu ska jag ta och städa lite här hemma, skulle ha vart i ragunda kyrka och kolla på Kajsa när hon sjunger men ingen behagar ju att svara när jag ringer och det känns trist att gå ensammen :´(.
/volvoloveeer

AHA IDÈ!!

2011-04-09 / 17:06:35
Apropå hundkursen i torsdags så tog tränarn (Flemming) fram en korg med leksaker godis etc, då fick jag en slags "Aha upplevelse". Jag har ju alltid hundsaker med mig i bilen eller fulla fickorna med bajspåsar godis mm.
Men idag så fixade jag faktiskt en korg med lite saker till hundarna som innehåller:

* Hundkoppel
* Hundhalsband
* Spårlina
* Spårsele
* Olika sorters godis
* Bajspåsar
* Hundmat (en varsin portion till varsin hund)
* Massor av leksaker
* Vattenflaska samt en skål
* Dragsele
( Ska bara tvätta täckerna så kommer det ligga 2 täcken + handukar där också) ;)

Man vet aldrig när lusten faller en på att ut och spåra, eller träna annat ute i naturen.
Eller kanske att man har vart hos en kompis och vart ute med hundarna och gick in å kika på film till sent på kvällen, ååå vad skönt det hade vart att sova över,, men NEJ jag måste ju hem och ge hundarna mat. Men vet ni vad?!?

Nu är jag alltid förberedd!!



Nu ska jag gå å lägga mig och läsa lite Cesarbok, ska upp tidigt imorn och förbereda mig för ännu en kurs =).


Gnatt!

/volvoloveeer

Fortfarande efter

2011-04-09 / 12:48:44
Ja jag vet att jag fortfarande ligger efter i uppdateringen på bloggen men jag ska försöka komma ikapp :P.

I torsdags var jag på hundkurs med Billy och det gick väll sådär. I början trodde jag inte alls att det skulle gå men mot slutet gick det riktigt bra, jag har ett stort hopp om att detta kommer att funka bra (det måste jag ju ha).
Och att det finns många andra där som är med och att vi tränar tillsammans så vi hjälper varandra liksom.
Tränaren/coachen verkar vara jätteduktig och jag förlitar mig på honom nu att han ger mig rätt träning :P hehe!
Imorn är det träning igen och jag hoppas verkligen att det är bättre väder än vad det är idag, just nu är det storm utan dess like där ute :P.




Igårkväll hade jag och Anders en riktigt mysig myskväll med film, och det var denna film vi såg.

Ganska bra film men inte sååå imponerande. Bra skådisar iaf =).


På schemat idag så står det tvätta och långpromenad med hundarna på listan, sen håltimme :D!

 


/volvoloveeer

Jisses vilken vecka!

2011-04-08 / 17:12:37
Ja det kan man verkligen säga. Jag har städat och städat här hemma och sen vart jag så himla less så jag startade ett eget litet projekt här hemma som jag döpte till "Ut med det gamla och in med det nya".
Sagt och gjort så åkte vi på ikea och shoppade en himla massa saker till huset här hemma och öste ner allt gammalt skit som Anders mamma fick ta till sitt loppis!

Här kommer lite bilder på bla vad som är köpt =)



Denna var jag faktikst mycket nöjd med =), skitfräna ljus enligt mig själv :D


Ett bort och en beg soffa införskaffades också. Även mattan är ny!


Syster Evelina har vart hur gullig som hellst och sytt gardiner till mig, själv fattar jag inte ens hur man trär på en tråd juh :S. Hon är snäll :D


Lite nya knivar, kanske inte dom bästa men billig och cool ;)


Lite krokar för diverse "verktyg" ;)


Och en skohylla satt ju faktiskt på sin plats.


Och en klädhängare


 
Gjorde om byrån också som jag haft i 6 år,



Såhär vart den, inte så tokig va?? =) Riktigt nöjd är jag ;)




Åt på
IKEA också, älskade Dess lånade ut en slant åt mig idag<3<3


Visst matchade dom varandra?? ;)


Nu hann jag ju bara skriva en snabbis, men mer kommer imorn, nu ska jag och gubben min ha myspys filmkväll <3<3<3<3<3<3<3<3







Vad skulle jag göra utan alla mina nära och kära???

TILL ER!!



/volvoloveeer

Ledsen :(

2011-04-07 / 09:02:06
Ledsen för nada uppdatering från min sida, men det kommer strax. Det har hänt en del så det finns mycket att skriva och mycket bilder att lägga in =).
/volvoloveeer

11000:-

2011-04-04 / 20:32:19

Det gick bara ngn minut efter jag la ut stallet så ringer det en tjej och säger att hon hade också ett stall som hon hade sålt i höstas, men hennes var lite större men även ett himla ruckel bara, men hon fick det sålt för 15000:-.
Så hon sa att jag bara inte FÅ sälja det för 5500:- så jag höjde det till 11000:-, det är så himla svårt att veta vad man ska sälja vissa saker för, en bil vet man ju på ett ca hur mycket den är värd genom å bara titta på den men ett stall liksom??? :P.
Aja hoppas jag får det sålt snart då ;)

/volvoloveeer

Skogsstall säljes!

2011-04-04 / 18:31:59
Nu har jag lagt ut annonser på blocket. Både på hund & häst avdelningen. Får se om det är ngn som ringer.
Efter jag lagt ut annonsen så såg jag att det inte fanns ngt skogsstall ute, men ett hundhus i typ samma storlek och det kostade 12000:-!!! Hur FAN kunde jag då lägga ut mitt för 5500:-????
Hmm ibland är man dum i knoppen alltså! Aja får jag det sålt så blir jag glad, eller rättare sagt både jag och Anders! Det står som i vägen där på nå sätt :P.

Bilderna jag använde!





/volvoloveeer

Städning IGEN! What a fuck!!

2011-04-04 / 14:07:56
Jag fattar inte hur i hela friden det kan bli så stökigt här hemma??
Jag städar och städar men ändå är det som ett bombnedslag här fortare än man hinner att blinka.
Idag håller jag på och städar å donar, kommer antagligen ta hela fucking dan som det känns och snart kommer Anders hem från jobbet så jag hoppas han åker till garaget på en gång. Jag har så himla svårt att städa när han är hemma, vill som vara ensammen :P.

Ikväll är det gympa så jag måste skynda mig att städa så jag hinner för jag tänker inte lämna någonting Ogjort för då blir det inte av imorn, It is for sure!!

Nä nu måste jag tanka mig lite innan jag tar nästa ryck!

Hörs!
/volvoloveeer

En lugn och skön dag =)

2011-04-03 / 17:19:34
Idag har jag en grymt skön mysdag med endast mig själv. Anders tog med sig båda hundarna och for till garaget så dom är nog båda trötta ikväll när dom kommer hem ;).
Sitter just nu och tittar på svampbob fyrkant! Grymt bra program ska jag tala om :P, särskilt hans granne Bläckvard :D.


Hihi han är så grymt rolig :D.


Haha! Den största stjärnan i svampbob fyrkant ;)




Satt nyss och kikade lite på tradera efter någon bra bok och köpa och vips så dyker det upp 4 böcker från samma säljare till bra priser som jag köpte.

Detta är böckerna jag köpte..









Detta var alltså böckerna jag köpte så dom borde väll komma om nån dag hoppas jag. Just nu håller jag på med en bok,
nämligen denna -->




Imorn måste jag verkligen börja hårdträna. Har vart fruktansvärt lat dom 2 senaste veckorna. Jag har vart så duktig och gått ner 15 Kg och jag ska gå ner 15 Kg till hade jag tänkt, men detta kommer ju självklart inte alls att gå lika lätt som dom första kilona givetvis. Och sen har jag en massa massa vänner runt om mig som också tränar och försöker gå ner i vikt så då har man ju någonting gemensamt =) och allting blir ju givetvis lättare när man är fler ;).





Nu måste jag återgå till att göra precis INGENTIIING! WIIHOO vilken befrielsedag =). Det enda som fattas just nu är en godispåse :P hehe!
Hoppas ni andra har en riktigt skön söndag för imorgon börjar en ny vecka och

NYA TAG!!

/volvoloveeer

Stadsresa!

2011-04-03 / 00:08:19




Jag och pappa sitter hos Mia i stan och ska snart bege oss hemåt hade vi tänkt. Var ju tvungen att åka in till stan för att Sandra hade fått med sig min mobil till stan, och när vi väl kom fram så svarade hon inte i telefon trots att jag pratat med henne 8 min innan. Lyckas iaf få tag i gubben hennes nummer så han fick komma och låsa upp åt mig =), Sandra hade ju somnat i soffan. Men nu är allt fixat iaf =).

Men nu ska vi som sagt börja och bege oss hemåt, ska sova tills jag aldrig mer vaknar känns det som, har inte fått sove ut på 100 år känns det som :S.


Sov gott då!

Typ :P
/volvoloveeer

Detta bjuder jag på ;)

2011-04-02 / 13:34:47
Igår var vi som sagt ut jag å Sandra, en riktig lyckad utekväll måste jag säga =).
Vi var lagomt berusade och träffade en massa trevligt folk, bla en jättetrevlig göteborgare, dom har ju typ jordens skönaste dialekt :P. också träffade vi en man som var från bispen också faktisk=)

Tog en hel del bilder igår men jag lägger bara in några av dom här på bloggen resten kommer att hamna på min
bdb!





Grrr..


Haha! Den här bilden var ju bara för snygg :P. Man får till ganska roliga bilder när man försöker hålla ögonen öppna medans man tar kort i mörkret :P. Tihi!


Haha som sagt vi var faktiskt lagom fulla, men här ser det ut som jag dragit i mig 1 låda vin :P


Här var det ett asnice band som spelade allt från dansband till hårdrock ;). Riktigt grett med såna här band när man går ut tycker jag ;).


Hell yeea!!


HAHAHA! Var tvungen att slänga upp den här bilden på fjunis när hon lånade mina brillor för att kunna se hur mycket peningan hon tog upp i plånboken ;)

Men jisses vilka boobisar :D!




Var och hälsade på Pontus igår, saknar honom så fruktansvärt mycke!! :´(






Måste även lägga in en video här på bloggen som jag hittade igår. Alltså vi höll fan på att garva ihjäl oss för det ser ut som jag håller på att ta livet av mig genom att slå huvudet i väggen *hahaha*, men grejjen var att det är syster som sitter och slår i taket framför =).



/volvoloveeer

Utgång!

2011-04-01 / 17:23:48
Ikväll blir det utgång för mig med fröken "Fjunis". Jag har nämligen inte vart ute sen den 25 dec, och ute med "Fjunis" har jag inte vart sen innan hon blev gravid dvs över ett år sen måste de ju bli :S.
Vi ska ta våra rövar och dra till sollefteå hade vi tänkt men har ingen aning om vart??
Bilder kommer väll in imorn (om jag kommer ihåg kameran dvs) :P.

Pöss på er!



/volvoloveeer
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se