Tyvärr inga kort!

2010-04-28 / 17:25:10
Tyvärr så har jag ju min kamera på lagning så bilder kan jag inte visa, men nu har jag färgat håret och iaf, det vart mörk brunt bsk ochh blond lugg.. Körde den här frillan för ca 4-5 år sedan så jag kände att det vardax igen:P hehe!
Just nu sitter jag hemma hos Sandra med en ansiktsmask i fejjan och känner mig skitfånig:P, det vart skitmycket färg i ansiktet när jag färgade så jag tänkte att det kanske hjälper. Glömde även tillägga att jag gjorde slingor som knappt vart några slinogr:(, skitbesviken är jag!

Saknar Billy redan, känns skittomt utan honom, ingen som river ner saker, ingen som dregglar mig i fejjan när jag vaknar på morgonen, ingen som hoppar på mig och vill leka :(.. Lämnade tillbaka honom igår när jag var till stan, var rädd när Tyson gjorde revan i ansiktet på honom, man vet ju inte vad som händer nästa gång, och det vore ju inte roligt att måsta lämna tillbaka hunden i en svart sopsäck :S!!
När jag lämnade tillbaka honom så gick han baklänges en bit och tittade på mig, jag satt i bilen och kände hur tårarna var påväg, sen hade han tydligen legat hemma gråtit, inte ens leka med hennes andra hund ville han! Han saknar säkert mig ^^ höhö!!

Nä nu funderar jag på att kanske ta med mig 2 polare å gå på pizzerian och käka, trots att jag MATVÄGRAR från det där stället:P, om glömde nämligen bort mig en gång förut, och dessum är pizzerna skitsmå och smakar weird
Jag och Anders brukar käka på pizzerian i bispen ist:D, där är det gott kan jag lova ;)!

Nä nu ska jag ta å tvätta bort masken och hoppas på att färgen i ansiktet försvinner den också:)
'


Ha en fortsatt bra dag ;)
/volvoloveeer
Kommentarer!
Kajsa säger:

Ja det kändes ju att man inte hade varit med på ett tag. Sista maj är är det avslutning, och eftet Kristi himmelfärds är det bara på måndagar.

Kommenterat - 2010-04-30 / 07:47:24
URL - http://kajsalinnea.blogg.se/
Kajsa säger:

Jaa, det är ju så härligt!!:)

Kommenterat - 2010-04-30 / 17:02:19
URL - http://kajsalinnea.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se