Fan vad vi stressade!

2010-01-18 / 11:45:28
Åkte i fredagsmorse klockan 7 från näset.. Hade gott om tid så vi tog det luuugnt!! Stannade i uppsala och åt å snackade.. Sen på nått jävla vänster vart det lite halvbråttom så vi gav oss iväg. Idun Johan & Mia åkte först eftersom dom hade en gps så vi bara följde efter dom. Allt såg ut att flyta på rätt bra ända tills dom vände och körde tillbaka, å vi följde efter.. Efter ett tag ringde vi dom eftersom Dalle var orolig att vi var påväg till Gärdet (dvs Fel hamn) men dom följde gpsen som var inställt på rätt så vi förlitade oss på den.. Efter ett tag så passerade vi GÄRDET!!!! Vi hade alltså kört FEL! Jippie, Ingen kan stockholm, vi stannade till några ggr å frågade folk vart värtahamnen/frihamnen låg, men Ingen hade en aning. Då kan man ju tänka att man är jävligt långt bort om ingen ens har en aaning.. Båtens avgång var 17:00 och när klockan var 16:35 hade vi fortfarande inte hittat. Tror vi hittade rätt där någongång runt 16:45, vi sprang lätt en km med väskorna, mitt hjärta höll på att stanna av all stress å spring.
Kom fram till luckan då tanten säger: Ska ni till finland? Då får ni springa fort! GHAAA! Fan vad vi sprang, precis när vi kom fram till båtens ingång så höll dom på att ta bort den där "gången" mellan gaten å båten:S.. Det var liite Titanic över det hela när Jack vann resan..

Väl inne på båten så la jag mig på golvet å höll på att dö, kläderna var genomsvettiga å benen darrade.. Efter ett tag tog vi oss ork att leta efter våran hytt, skööönt å duscha tänkte jag å byta om.. JO JÄVLAR! Jag har glömt ALLA mina kläder och tagit med mig Anders & Jontes öl ist.. FAN FAN FAN!!
Gick på båtens enda klädaffär i säker 1-2 timmar å letade, det var dyrt, smått, fult, stort, ja INGENTING passade.. Men till slut hittade jag och Dalle en klänning i normalt pris, och jag som Aldrig använder klänning kände mig så himla Obekväm i klänning.. Huvva:S..

Annars var resan mycket trevlig och allt löste sig ju till slut, även om de flesta av oss hade gett upp hoppet på den här kryssningen innan vi ens hade hunnit fram!

Bilder sen kryssningen finns på bilddagboken (volvoloveeer)
/volvoloveeer
Kommentarer!
Kajsa säger:

Ja jag hade tänkt det:).

Kommenterat - 2010-01-18 / 16:43:46
URL - http://kajsalinnea.blogg.se/
Ingela säger:

Skulle det vara svårt att hitta till Värtahamnen (FNISS). Jag jobbar i närheten och det är bara att åka ner Lidingövägen och köra mot Lidingö. Det är ju skyltat Värta.... Jaja, synd att jag var på väg från Egypten, annars kunde jag visat vägen. Hoppas att resan var trevlig och att klänningen kommer att användas igen.

Kommenterat - 2010-01-19 / 13:09:59
Elin Amcoff säger:

kollade på dina bilder på bilddagboken från båten, du borde använda klänning oftare, du var superfin! jättefint! Kram

Kommenterat - 2010-01-24 / 16:46:48
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se