Haha så det kan bli roliga rykten:P

2010-01-24 / 16:52:17

Nu ska ni få höra någonting väldigt lustigt.. Anders kom hem igår och berättade att han hade hört att JAG var gravid.. Jag menar,, vart får allt folk allting ifrån?? Nu är ju jag en sån person som inte bryr mig vare sig om folk snackar skit om mig, eller om nån hittar på de mest knepiga rykterna om mig.. Men man blir ju en aning fundersam vart folk får allting ifrån??
Jag tyckte som sagt att det här ryktet var ganska roligt:P, och vore bara rolig info och veta vem som startade de:P haha!

/volvoloveeer
Kommentarer!
Mia säger:

men hallååå?? Det var ju inte såhär du skulle skriva inlägget Ida. Du skulle ju skriva att du hade gått lite över tiden och fråga om det var någon som visste att det var normalt att gå över tiden i så pass många år ;) haha!! Dra nytta av dumheterna för tusan ;)

Kommenterat - 2010-01-24 / 20:16:51
URL - http://alisess.blogg.se/
Sandra säger:

Hahaha!! Visst är det roligt med vissa rykten!? Det var nåt år sen då folk kom fram till min pappa av alla människor och gratulerade till att han skulle bli morfar!! Haha, det spred sig snabbt att jag tydligen var gravid! Han tyckte det va lite lustigt, för jag hade skickat honom att köpa bindor precis den dagen (då jag var sjuk). Det visade sig att det var en gammal tant som hade börjat sprida ryktet iaf.. Undra hur mkt det hade pratats innan det kom fram till oss.. Sjukt kul ändå, då har folk lite att göra på dagarna!

Kommenterat - 2010-01-24 / 21:54:25
URL - http://mixedadlibitum.blogg.se/
Emmelist säger:

va? hur kan du klara dig utan väska? galet :D

Kommenterat - 2010-01-24 / 22:53:59
URL - http://emmelist.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se