Ankrace!

2010-07-15 / 22:43:04
Idag var jag på ankrace i ammer. Köpte ingen anka i år heller, är så himla rädd att vinna:P, då måste man ju gå upp och prata inför alla, pallar inte det tror jag:P haha!
Men inte gör det mig nått, jag vinner aldrig ändå och eftersom jag inte köper ngn lott så ger jag ju någon annan chansen att vinna ;).




Efter ankracet var planen att jag skulle åka till kyrkan och lyssna på Kajsa när hon körar, men när jag kom fram till körka så var det inte en käft där, åkte runt och letatade efter någon men ingenting:S, men sen kom jag på: Undrar om Kajsa menar bispens körka??? :P. Aja det får bli en annan gång, jag gillar för övring inte kyrkor, dom ger mig dåliga vibbar:S, och för att inte tala om dom sjukt obekväma bänkarna. Jag har kommit på att jag ska gå ur svenska kyrkan. När jag plockade fram miniräknaren och räknade ut hur mycket jag har och kommer betala till kyrkan under mitt liv, och jag höll på att köra av vägen av chocken. Vad får man för dom pengarna? Vart går dom??



Nää, folk borde skänka mig pengar ist, jag satt och räknade idag på min inkomst och mina utgifter och hur jag än vänder och vrider på det hamnade jag på ca -700-1000:-! Jag ligger (-)! FYFAN!
/volvoloveeer
Kommentarer!
Wiilow [ foto tankar känslor] säger:

Gisses vilka sötnosar!



Hej! Å men tack så hjärtemycket, jag blev jätte glad då jag läste din fina kommentar. Sånt värmer verkligen.

Jag gillar det jag läst i din blogg och bilderna också!

Pengar är verkligen något som man skulle behöva mer av!



Kram på dig

Kommenterat - 2010-07-15 / 23:11:01
URL - http://wiilow.blogg.se/
Kajsa säger:

Ja jag köpte ballong!:). Jag vet inte om vi hinner nån film. Vi ska iväg nu en snabbis, sen måste vi hinna städa och packa inför morgondagen.. Och sen ska vi ju åka med Baltin:).....och packa en väska till han ÄVEN!

Kommenterat - 2010-07-16 / 18:34:01
URL - http://kajsalinnea.blogg.se/
Kajsa säger:

Men visst har det varit så länge?:)

Kommenterat - 2010-07-16 / 22:37:41
URL - http://kajsalinnea.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se