Hästarnas dag!

2010-10-05 / 18:48:23
Som sagt har min tid och mitt intresse för mina ponnysar sjunkit drastiskt. Jag har ju planerat att jag ska låna bort dom över vintern då det blir alldeles för kallt för att ha dom i mitt stall här hemma om det nu blir så kallt som Anders hade hört på radion.
Men nu är frågan om jag ska sälja lillälsklingen min? Kommer jag att få tillbaka mitt intresse? Det braiga med Pontus är ju att han har ju redan ett hem så jag behöver aldrig fundera på hur jag ska göra med honom, jag hämtar honom när jag känner för de eller åker dit och kör tillbaka honom när jag inte kan ha han här, tex på utställningsdagen, jag vill ju inte att han ska behöva stå inne hela dan och ute ensammen funkar INTE för då finns det ingen Pontus i hagen när jag kommer hem:P.
Man vet ju aldrig vart hästen hamnar om man säljer honom, om jag VISSTE att han fick det bra, och hos någon som kommer vilja göra något med honom så han inte bara står där som någon sällskapsponny och inte får någon vård!
MEEEN det kanske bara är nu över hösten och vintern jag känner såhär, så jag lånar ut honom i vinter och får se hur det känns till våren igen =).
Slänger upp lite bilder sen ska jag fortsätta tvätta och ta mig någonting att äta :)




Men hur som hellst så har jag stått å bostat å kammat på dom idag och hur less jag än är så är dom VÄRLDENS MYSIGASTE HÄSTAR!!!
/volvoloveeer
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se