Hundträning

2010-10-04 / 17:25:02

Idag tränande jag Billy med och inte få sina j*vla utfall mot andra hundar som han får, och det gick väll skit om jag ska vara helt ärlig. Mina händer är skittflådd och hunden är inte en sekund klokare! Men inte ger jag upp så lätt, ska kolla mig för om det finns någon hundkurs så han får tillgång att träffa andra hundar.
Så som vi bor så är det typ 1 på 100 att man skulle möta en annan hund så en hundkurs skulle absolut behövas!

Jag och Dess satt på huven efter träning och bara glodde på hundarna medans dom sprang & brottades om vart annat. Hur orkar man ha den energin. Balto & Billy brottades mest och Tyson höll sig utanför som vanligt med sina himla pinnar! Dessan kastade in en pinne som han hittade i skogen, och där sprang han och letade efter den j*vla pinnen tills han hittade den. Vill testa och spåra med han snart DESSAN!!!





Just nu ligger Balto och tuggar på ett ben och Billy går runt och gnäller för att han inte har någon att leka med, och för att han inte får komma in i köket till alla godsaker =)!






Nu ska jag göra mig klar tills gympan, äta, byta om, osv osv!!

/volvoloveeer
Kommentarer!
Olivia säger:

Nå, så sööta! :D

Kommenterat - 2010-10-05 / 16:28:45
URL - http://fubbles.blogg.se/
Ingela säger:

Åhh, du har börjat träna bruks med Tyson!!! Va' roligt! Hur går det med spårandet? Såg att du hade handlat spårsele och lina. Kör du lydnad också? Att gå kurs med hunden som gör utfall är nog rätt lösning. Du ska inte behöva använda händerna eller kroppen alls för att korrigera. Det ska räcka med rösten bara ni har tränat in rätt. Väntar spänt på uppdatering om spårskogen.

Kommenterat - 2010-10-05 / 16:56:08
URL - http://www.mirrisen.blogspot.com
Olivia säger:

Haha, nej jag mår fint ;)

Kommenterat - 2010-10-05 / 18:38:31
URL - http://fubbles.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se