Katastrof!

2011-04-13 / 18:31:19

Idag la jag och Dessan blodspår till hundarna, det är skitroligt för Billy är riktigt duktig på att spåra och Tyson hade jag aldrig testat med. Dessan tog tyson och i brist av älgben så tog vi märgben å blod såklart ;).
Tyson var väll sisådär, han är lite för stressad för detta tror jag.


Dessan fixar starten =)


Hur som hellst så gick allting skitabra ända tills vi skulle bege oss hemåt igen, Dessan tog av Tyson hans ben i utbyte mot leksak och jag skullee precis till och ta av Billy hans ben i utbyte mot en gobit men han tappade den i snön. Eftersom Tyson var lös så sprang han dit och skulle skynda sig ta den eftersom han nyss blivit av med sin men det tyckte såklart inte Billy var okej så dom rök ihop, dom rök ihop ganska rejält denna gång. Jag hade Billy i koppel så jag försökte dra bort han men Tyson bara sprang efter, stod och skrek som fan till totalt döva öron.
Tyson lyckades iaf trassla in sig i det där jävla kopplet som jag hade fasat för så jag släppte i hopp om att han skulle komma lös men det vart bara värre. Han for in ett varv till och "hängde" under Billys hals och fick ingen luft och inte en chans att kunna "försvara" sig. Jag såg i Tysons ögon ett kort ögonlick hur han kippade efter andan, jag vart så himla rädd att jag snabbt hann å tänka i huvudet att jag skiter hur illa biten jag skälv blir så jag hoppade in rakt imellan dom och slet med våld av Billy halsbandet och skrek till Dessan att hon skulle dra bort Tyson.
Han hoppade iväg på 3 ben och såg ut att hade riktigt ont så jag sprang hem med Billy och skyndade mig hämta bilen och körde hem Tyson och Dessan. Slängde in Tyson i duschen eftersom han hade farit runt i geggan som en vante, första gången jag ser Billy ta i så mycket, riktigt bet sig fast och slet och vägrade släppa, som en riktig kamphund alltså!
Efter duschen undersökte vi hundarna och Billy hade inte en skråma med Tyson hade ett ganska skapligt sår på sidan om tassen, djupt och format efter Billys tand.
Tog och tvättade rent det där ordentligt med en klorhexidinspray jag fick av vet en annan gång, drog upp det i en spruta och sprutade rent allting och lindade om med bandage och for iväg till veterinären om det måste sys men hon var ju såklart inte hemma så då tänkte vi fara till den andra veterinären vi har här men nää! Han är rädd för djur så han kändes inte som ett alternativ för mig! Men jag ringde till veterinären i stan och dom trodde inte att det behöver sys utan att jag kan vänta tills imorn och ringa då om det ev behövs ett besök.
Han har fått rimadyl (smärtstillande & antiflamatoriska) tabletter så han ska slippa ha så ont.



Så nu blir det vila för hans del ett tag framöver! Nice (NOT)!!

/volvoloveeer
Kommentarer!
susanna säger:

men fy fan vad hemskt :´( hoppas Tyson blir bra fort!

Kommenterat - 2011-04-13 / 18:50:47
L I F T U P - Sara säger:

Sv; Bara bra :) Vad ska du göra ikväll?

Kommenterat - 2011-04-13 / 18:55:11
URL - http://liftup.blogg.se/
Ingela säger:

Fy! Stackars Tyson! Hoppas att det går bra och att det inte blir inflammerat. Ett tips att aldrig ha halsband när de leker. Men det vet du säkert redan. Många hundar har strypts på det sättet och fort går det också som du kanske märkte. Hemsk upplevelse ni hade! Kramar till er alla!

Kommenterat - 2011-04-13 / 19:29:36
Kajsa säger:

Men uvva!

Stackars Tyson!

Kommenterat - 2011-04-13 / 22:53:52
URL - http://kajsalinnea.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se