Jul snart ju

2011-12-10 / 18:02:26
Idag har jag tillbringat mest hela dagen i stallet hos min älskade lilla ponny, men jag var minsann inte ensammen dit utan jag hade med mig Anders & Sven :), men självklart följde dom varken med för min skull eller för att få träffa hästarna utan för att titta på några bilar som stod i närheten... Men det var ju trevligt ändå eftersom jag fick sällskap :).
Dåligt med bilder på bloggen nu igen, och dåligt med bilder i kameran också :P.
Detta beror på att jag väntar på att min insperation till att fota ska komma tillbaka igen. Det tog liksom bort när Billy försvann..
Sen anledning nummer 2 är att den här minidatorn är så mycket segare och jobbigare att hålla på med, vill att min stora dator ska må bra igen så allt blir som vanligt igen :)..
Städat på övervåningen vart det idag också, det var en sån där städning som bara "blev av". Jag började med att städa kattlådan sen drog jag fram dammsugarn å dammsög runt den, sen drog jag fram moppen för att skura där kattlådan stod, och då var det ju lika bra att dammsuga allting. Sen när jag dammsugat klart så kunde jag ju lika gärna skura allting också ;).
Anders hjälpte till att vika in 6 maskiner tvätt och OJOJOJ vad fort det gick när man var 2 :D.. Tror att jag ska vänta ,ed att göra det tills han är hemma varje gång ;P haha!
Tanken börjar gnaga nu att man kanske ska ta fram lite julggardiner snart, nu är det ju iaf vitt ute (än så länge) så man kanske ska börja plocka fram pyntet??
Nu ska jag titta tv tror jag, kanske stoppa någonting ner i kistan också ;)
Tjing
/volvoloveeer
Kommentarer!
Kajsa säger:

<3

Kommenterat - 2011-12-12 / 18:34:54
URL - http://kajsalinnea.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se