Hur gör ni "vanliga" människor???

2011-11-01 / 19:09:26
Som ni redan vet så har jag ju en del djur att ta hand om på dagarna, och utan dom så hade jag aldrig fått mina dagar att gå kan jag säga, dom är mitt allt <3.
T.e.x idag så började jag mig dag med  en promenad på ca 1,5 timme med båda hundarna. Körde lite personsök med Tyson och godissök med Billy. Tränade dom båda med platsliggning samt lite kontaktövning & inkallning.
Sen hem och slänga i sig lite lunch, och sen bar det av till gymmet. Körde ca en timme där och sen raka vägen till stallet. Tog inte in hästen idag utan endast mockade osv.
När vi kom hem gjorde jag kyckling och sen åt vi.
Och nu sitter jag här!!

Hur fasen hinner folk med sina djur som har ett jobb?? Hela mina dagar går åt till mina djur, och som sagt var så hann jag ju inte ens ta ut hästen..
Vissa dagar, dom flesta dagar faktiskt är jag glad över att inte kunna jobba. Trots att det kan vara mycket psykiskt påverkande att bara "sitta hemma", men jag har ju ändå det jag gör liksom.

Tog lite kort under dagenm tyvärr glömde jag kameran på promenaden :(


Igårkväll fick jag ett tokryck och började städa ur kylskåpet med en ordentlig rengöring. Måste erkänna att det gör jag allt för sällan, trots att man har maten man äter där inne så är det inte det första stället jag tänker på när jag städar om jag säger så ;P


Alla hjälpte till att torka bort allt damm och skrapa bort all spilld färg på golvet


Anders kom hem redan på lunchen idag, hen var inge kry. Så han har legat hela dagen med en trött Billy och gosat hela dan :)




PÅ GYMMET!











En sån jädra snygg bild på oss syskon :)



LITE NATURBILDER PÅ VÄGEN HEM!












Nu ska jag hoppa i säng, för imorn blir det en lång dag.
Ska vara i stallet klockan 7 imornbitti. Först kommer Monica klockan 07:30, sen kommer Pernilla kl 09:00 och Luthman på eftermiddagen någon gång.
Kommer bli en låååång dag har jag en känsla av!










/volvoloveeer
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se