Nu är bloggen ÖPPEN!!!

2011-11-26 / 00:08:20
Som ni kanske märker så öppnar jag niu bloggen igen för allmänheten. Det har lugnat sig och jag känner att jag nu vill/kan dela med mig om det som hänt.
Det känns lättare 6 bättre i mitt hjärta för varje dag som går, jag hoppas att han skuttar runt där uppe just nu och leker med sin Ludde, och dampar lös totalt <3.
Har just tvättat bort min ansiktsmask och nu sitter jag med färg i håret :). Gjorde en specialare, eftersom jag bara har hår på halva sidan på huvve och inte alls har mycket hår så delade jag upp vätskan och tuben med färg till hälfen så jag kunde spara till nästa gång. Jag tycker att det känns så onödigt att slänga..




Ja inte de vackraste bilderna direkt men det är ju bilder iaf ;).
Hoppas att resultatet blir lika bra som det är just nu, men antagligen kommer jag med all säkerhet att bli "morot", det skulle som inte förvåna mig ett dugg :P..


Sitter just nu med Kricke i mitt spelrum och det är så himla mysigt här inne, har renbäddat i sängen och tvättat madrassen så jag är lite sugen på att sova här inne inatt ;), Anders lär ju dock inte bli lika glad för det misstänker jag :P..




Nä nu ska jag gå å tvätta ut den här skiten så får man se hur det blir, kanske slänger upp en bild ikväll eller imorn ;)
/volvoloveeer
Kommentarer!
Ingela säger:

Fick du rött öra också?

Kommenterat - 2011-11-26 / 08:50:10
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se