Deppa inte ihop!

2011-11-04 / 16:18:56
Ja! Ingen kan ju påstå att detta väder är uppiggande och roligt, men jag kan säga utan att ljuga så finns det massor av saker att göra inne. Om du inte tror mig så tänk efter.. Det finns säkert någon tvätt som ska in i tvättmaskinen, eller kanske damm i hörnen som borde dammsugas upp eller annat damm som lagt sig på hyllor å diverse saker innan de hunnit falla på golvet.
Eller så står det med all säkerhet lite disk på diskbänken som du kan diska. Eller kanske har ni ett eller flera barn som är uttråkade, ta fram ett familjespel ;)..
Eller kanske har du en hund som är extremt uttråkad och inte heller vi gå ut i det ruggiga vädret? Men det finns massor ni kan göra inne!
Lek lekar, göm godis/leksaken, träna på ett nytt trick, osv osv ..
Ja som ni ser så finns det igentligen massor att göra trots att det är trist väder :P.
Själv är jag ledig från stallet idag, skrev ett sms till E imorse att jag fasen inte pallade att fara dit, och eftersom hon är en sån snäll stallvärdinna så mockar hon till mig och lägger ut hö & foder och tar in min pålle :).
Det är så fruktansvärt enkelt och roligt att ha hästen där uppe, och vi båda "tjänar" på detta, jag är ju där dom flesta dagar och då mockar jag självklart hela stallet och lägger ut hö & foder och sopar å gör fint, allt det där som tillhör stallsysslorna så det är bara för henne att ta in hästarna sen.
Men å andra sidan så tar hon ut hästarna på morgonen, ger lunch & middag + tar in dom på kvällen, det är ju inget extra arbete för henne eftersom hon har 4 andra pållar.
Och dom dagar jag inte kan komma så fixar hon åt mig :).
Jag kan ju inte ha en bättre stallplats!! :D






Fasen vad pigg man blir bara man har fått på sig lite makeup!
Jag har gått runt i stallkläder och Ofixat hår + nada smink i en vecka, och imorse så kände jag bara att jag pallar fan inte att kliva upp, klockan var 11:30 och jag var helt död, kändes som klockan var 07:00. Men klockan 12 tog jag mig upp sen har jag suttit i pyamasen till klockan 14:00.
Men såfort sminket åkte på så vart man ju sååå mycket piggare! Nu ska jag snart ner på hammarn och handla lite mat och sen ska jag hämta upp småttingarna då jag ska vara barnvakt ikväll, så imornbitti blir det till att kliva upp i ottan!
/volvoloveeer
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se