Hundträning i botten

2011-11-02 / 22:44:40
Ikväll var vi iväg på hundklubben med både Billy & Tyson. Kan börja med och säga att Billy var helt och hållet hopplös, han gjorde riktigt aggresiva utfall och dom kom en efter en hela tiden, dom tog liksom aldrig slut heller.
Vi som jobbat på detta i 1,5 år på detta. Ena sekunden så ligger han helt lugnt och avslappnat, sen flyger han upp på en hundradels sekund.
Vad är det som är fel på hunden?? Jag har faktiskt på riktigt allvar börjat funderat på om det är någonting allvarligt fel i huvudet på den hunden.. Varför blir han inte bättre??

På den andra avdelningar kan det ju inte gå bättre för oss än vad det gör. Han är en sån lättlärd hund, han tycker all sorts träning är rolig och är väldigt träningsvillig.
Han söker jättebra kontakt med mig och han har blivit SÅÅ mycket bättre på allting, inkallningen som knappt funkade när han kom hit funkar ju 99 % nu (så länge vi inte möter någon) :P.


Funderar på att ringa en hundpsykolog, men jag är så himla tveksam om jag tror på sånt där?? :P



Men jag har glada nyheter också =). Jag och Tyson vann en "tävling" på hundklubben idag ;).
Det var Flemming som höll i träningen idag och han gjorde en massa roliga aktiviteter :).
Dessan började med att vara me med Tyson medans jag höll i Billy och försökte hålla mig på fötterna :P, men Tyson ville tydligen inte alls vara med på Dessans övningar utan hade bara stått å glott efter mig. På den fjärde och sista grejjen dom gjorde satte jag Billy i bilen och beslöt mig för att vara med =). Då skulle vi göra så mycket konster som möjligt medans Flemming gick runt och tittade vem som gjorde snyggaste "movsen" ;P, såklart vann ju Tyson och jag där med våran fräna freestyle ;) hehe!
Vilken tur jag hade att det var just de dom skulle tävla med, det som Tyson är bäst på ;)



Nä nu ska jag lägga mig och sova tänkte jag, var ju fasen upp mä tuppen imorse...




<3
/volvoloveeer
Kommentarer!
Ingela säger:

Finns flera sätt att träna bort det ohyfs Billy håller på med. Jag vet inte hur ni har tränat hittills. Men skvallerträning är ett sätt. Vet han verkligen att han inte får hålla på som han gör? Har du ett "nej" som fungerar i alla lägen? Kul att du sedan har en riktig pärla i Tyson som bara är bäst! Grattis till segern!

Kommenterat - 2011-11-03 / 07:33:58
Mia säger:

Är det inte att chippet börjar gå ur då? Hormoner som han inte kan hantera? Skär bollan ta'n ;)

Kommenterat - 2011-11-03 / 09:10:17
URL - http://alisess.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se