Personsök!

2011-09-09 / 13:36:59
Igår tog jag och Anders med oss hundarna på en promenad upp på näset. När vi skulle vända hem så bad jag Anders att han skulle klampa bort och gömma sig någonstans medans jag tog hundarna och gick åt ett annat håll. När han inte syndes mer så skickade jag iväg Tyson med kommandot "Sök ut" å det visade sig att hunn är en naturbegåvning på detta. Ni skulle sett hans teknik, sick sack fram och tillbaka så han inte missade någonting, har aldrig sett han göra såhär, när vi gör leksakssök eller godissök så söker han i volter, han börjar med en liten volt och gör den störra och större, problemet är att han alltid är så stressad och glömmer använda snoken, men detta var han snabb men ändå inte stressad.. WIII vad glad jag blir, efter hela 5 år har jag hittat hans "grej".
Det tråkiga är att Ida skrev igår att hon inte trodde att man fick tävla med blandraser :(, är inte detta diskriminering tycker ni??? :( Bajs också!!
Men jag tänker minsann ändå fortsätta träna detta med Tyson :D!
Måste bara skryta ännu en gång att jag har kvar en cigg från paketet jag köpte i tisdags, är inte detta fantastiskt?? Annars brukar det gå åt ett ciggpaket om dagen för mig, fatta vad mycket pengar jag kommer att spara på detta sätt :D!!
Nu ska jag ta och putsa lite fönster! Tjiing!!
/volvoloveeer
Kommentarer!
Ingela säger:

Nä, blandraser är inte välkomna på brukstävlingar. Det ni får tävla i är lydnad, rallylydnad, agility och viltspår

Duktig du är på att dra ner på rökningen. Heja!

Kommenterat - 2011-09-09 / 15:49:43
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se