Sorry!!

2011-09-02 / 23:31:08
Som en del av er sett så har jag haft lösenskyddat på bloggen ikväll, men det är endast för att jag fixat lite med header å bakgrundern osv..
Vart det till det bättre eller sämre??

Ni får hojta å säga till om texten är svårläst så byter jag tillbaka till ngt lättare :), en blogg ska ju vara enkel och lättläst (tycker jag).
Idag har jag vart med Kelly och bara softat i solen hemma hos pappa, hundarna har busat järnet och såklart så är ju bästaste lekfarbrorn Jonte hemma :).
Idag har det verkligen varit toppenväder måste jag säga. Kändes som tiden for tillbaka till juli igen
absolut inte mig emot ;)


Ikväll har jag färgat håret också, skulle bli rött men blev nått helt annat, vet ej om det var för att jag totalt glömde bort tiden så det gick nästan 120 min ist för 40-45 min (*hehe*) men det vart röd/svart/lila typ =tantfärg!!!!
Mina småbröder Benjamin & Simon dök upp här nu ikväll också å ville sova här i helgen, dom ska nämligen iväg med syster till sundsvall imorn och shoppa järnet, men ser ni det ska inte ja, för ja ska på GREAT LAKE RUN!!
Men nu ska jag ta och fixa klart allting inför denna resa imorn, kommer måsta kliva upp rätt tidigt å göra nått med dogsen..
Resten av alla bilder under veckan kommer som vanligt ligga >>>>här<<<<.

Funderade på om det är NÅGON som inte är vän med mig där som skulle vilja se mina bilder? Funderar på att låsa upp lösenordet, men endast om det finns intresset för det!



/volvoloveeer
Kommentarer!
Even säger:

sv: Ja nä det vart så sent vi var inte klart förs vid 12. jag ringer dig senare idag.

Kommenterat - 2011-09-04 / 12:22:39
URL - http://evelinaborglund.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se