Tappat allt

2012-09-22 / 22:32:39
Som jag skrev tidigare idag så gick jag ju en sväng med Alva när hon red, gick en kort sväng, endast till busskuren i Ammer. Och av den korta svängen trodde jag allvarligt att min rygg skulle gå av på riktigt! Hur f*n kommer det sig tro?? Jo.. Jag har gått upp en massa i vikt (igen) men framför allt så har jag tappat var enda muskel i ryggen som jag byggde upp under förra året!! 
 
Då har ni såklart samma tanke som mig, just de att börja träna upp dom musklerna igen! Men det tar emot så fruktansvärt mycket när jag vet hur j*vla ont jag kommer att ha innan jag fått tillbaka musklerna för att orka träna. Jag vet ju att det är värt det, eller inte bara värt det utan det är ett MÅSTE om jag ska kunna fortsätta ha ett normalt liv. Ju längre jag drar ut på detta desto längre kommer det att gå, till slut kanske jag inte kan gå alls, å inte blir man smalare direkt heller av att bara sitta på stor-aset hela dagarna :P.
 
Jag får väl göra som jag skulle gjort med hästen eller vilket djur som helst som ska tränas upp, träna korta stunder i början och ta det förbaskat lugnt..
Problemet är att jag vill känna resultat på en gång å därför vill jag gärna ta i, ibland allt för mycket och då blir man sängliggandes ist så det är ju igentligen inte ett dugg bättre! ^^
 
 
PEPPA PEPPA!!
 
 
 
 
 
 
Kom med förslag för att stärka musklerna i framförallt ryggen men även mage!
/volvoloveeer
Kommentarer!
Emma säger:

Sv: tack så mycket! Jag har nikon d3100 och objektivet 50 mm!

Kommenterat - 2012-09-23 / 13:59:28
URL - http://emmaasphotos.blogg.se
Kommentera inlägget här:

Och du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv ditt meddelande här!:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se